Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

4-8 bin tl arası cross-enduro motor tavsiyeleri ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda cbr 250r
    asfalt da kullanmak için uzun boylu oldugumdan dolayı (1.88 88kilo yum) yuksek motor almakta karar kıldım bu fiyat aralıgında sıfır yada ikinci el tavsiye edebiliceginiz motorlar nelerdır ? ve yamaha xt 125 r ve yamaha wr 125 tavsiye edermisiniz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Ekipmanada paran yetiyorsa xt125.
    8 bin son limitse ekipmanda dahilse, git xtreme 150 al on numara ekipmanlarinida kalan paraya diz.
    Motor değişir ekipman baki kalır, hadi selametle
    jimi_hendrix bunu beğendi.

Motosikleti
    honda cbr 250r
    Alıntı MrMud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    8 bin son limitse ekipmanda dahilse, git xtreme 150 al on numara ekipmanlarinida kalan paraya diz.
    xtreme 150 diyorsunda bana arıza cıkarmıcak benzini koy git bi motor lazım uzun yolda yapmayı dusunuyorum mondial uzun yol için guven vermıyor bana yaptınmı uzun yol hic ?

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Alıntı yqeren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    xtreme 150 diyorsunda bana arıza cıkarmıcak benzini koy git bi motor lazım uzun yolda yapmayı dusunuyorum mondial uzun yol için guven vermıyor bana yaptınmı uzun yol hic ?
    Bu isin ustadi mondial diyor bak ?
    Açacaksın gazı, vereceksin coşkuyu ...

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Valla kız gibi crf yi 9 bine verdim üstüne 1 daha koy crf al o zmn soru işareti kalmaz kafanda.

skullz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    xtreme 150 çok güzel duruyor, çok begeniyorum, kullanan arkadaşlar biraz bilgi verebilir mi? video da olur

Motosikleti
    honda cbr 250r
    Alıntı skullz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    xtreme 150 çok güzel duruyor, çok begeniyorum, kullanan arkadaşlar biraz bilgi verebilir mi? video da olur
    şekil olarak bende begeniyorumda performans ve kalite olarak soru isareti

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Üstad kuba black cat için ne diyorsun?

yasoyaso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf250L
    Alıntı Alonedark93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla kız gibi crf yi 9 bine verdim üstüne 1 daha koy crf al o zmn soru işareti kalmaz kafanda.
    Kaç kilometre'deydi crf'iniz?

CT.ATC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 Mr Vulture(30k) > X-Treme Max 150
    Yuki izci gy 250 sıfır öneririm dostum, kullandım amörtisörleri ivmelenmesi felan fena. Teker ve stopie yaptım çok rahat yapması özellikle teker. Çok dik bir rampayı kafana geçirecek kadar iyi ivmelenerek çıkıyor. Bu tavsiyeyi xtreme max kullanmış biri olarak söylüyorum. 200lüğü nasıl bilmem ama 150liliği beni tatmin etmedi. Sağlam, sorunsuz ok, ama çok yüksek ve amörtisörleri aşırı sert ve o ağırlığını çekecek motor bloğu yok ağır. Yukinin arazideki tepkileri daha iyidir tabi ki çekişide.

nzm75 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM WOLF 250Nİ,,KAVASAKİ KLE 500
    ikinci elde mondial evo bulunabiliyor 8 binlere.düşünebilirsiniz oldukça cüsseli bir motor.
    geldikleri gibi giderler 1918

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Alıntı yasoyaso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaç kilometre'deydi crf'iniz?
    21 bin full dolu cihaz dı 2013 ben satmak için sattım desem garip olucak biraz ama öyle. 2 ay önce aldım çoğu ilan hala durmakta insanlar şaşırmışlar fiyat konusunda...

21 bin full dolu cihaz dı 2013 ben satmak için sattım desem garip olucak biraz ama öyle. 2 ay önce aldım çoğu ilan hala durmakta insanlar şaşırmışlar fiyat konusunda...
    Siz konuşabilmek türkçe forum şaşırmış mesaj hakkında...

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı nzm75 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ikinci elde mondial evo bulunabiliyor 8 binlere.düşünebilirsiniz oldukça cüsseli bir motor.
    Tam ben diyecektim
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    honda cbr 250r
    Alıntı nzm75 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeni başlayacağım için o kadar buyuk bir motor dusunmuyorum onun için biraz tecrube lazım gibi

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-supermoto-yavru-enduro-378318641/detay/
    bu motor hakkında ne düşünüyorsunuz mesela alınır mı bişeyleri değismis ama sorun cıkarırmı bana ?

Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Valla ben tek kontak non-stop 300km gittim 300km sonunda mecbur durdum benzin için, benim vücudum molasız yapınca pert oldu ama motorda tık yok maşallah, bende 110km hızla sabit denilecek şekilde..
    5 bin lira bile olmayan bi motor bundan daha fazla ne yapsın Allah aşkına

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------

Üstad kuba black cat için ne diyorsun?
    Hocam valla toplam 2-3 saat sürdüm black cat, xtreme ile sadece fiziksel farkları ba desem yeridir , ama uzun vadede bilemiyorum onuda söylim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:56 ----------

Alıntı skullz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4.619 lirayi Tillahına kadar hak eden bi Motor, millet yok çinli yok söyle yok böyle diyor, motorun stabilize yolda anasını aglatiyorum yinede eyvallah abi diyor yardiriyor.

Hocam çinli japon illaki fark eder kabul, ama sen motora ne kadar bakarsan motorda sana o kadar bakar, Balıktan uçmasını kuştan yüzmesini beklemesin kimse

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-supermoto-yavru-enduro-378318641/detay/
    bu motor hakkında ne düşünüyorsunuz mesela alınır mı bişeyleri değismis ama sorun cıkarırmı bana ?
    İlana baktim, beni en cokk korkutan şey mesela bu ilanlarda "Yağmur damlası değmedi ! " yazılarıdır.
    Bi motora yağmur damlası değmediyse (Enduro/Cross icin söylüyorum ) kesinlikle yatmış bakılmamıştır. Yatak motor bakımsız motordur benim gözümde , direk eksi yer benden.

Ama ilândaki arkadaş karda bile kullanan birisi, dediği gibi sürekli E5 çıkıyorsa bide o motora afedersin ama "Seve seve" bakim yapmak zorunda.

Fakat beyni değişti demesi biraz cekinmeme sebep oldu..
    Hadi enduro cihazda anlarım beyin sistemini de, bastan sona elektronik olan cross yapmak kadar saçma iş görmedim, birader ben bunla bi araziye girsem, ilk dere geçişinde elektrik çarpacak bizi anasını satim.

Motosikleti
    honda cbr 250r
    Valla ben tek kontak non-stop 300km gittim 300km sonunda mecbur durdum benzin için, benim vücudum molasız yapınca pert oldu ama motorda tık yok maşallah, bende 110km hızla sabit denilecek şekilde..

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------

Hocam valla toplam 2-3 saat sürdüm black cat, xtreme ile sadece fiziksel farkları ba desem yeridir , ama uzun vadede bilemiyorum onuda söylim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:56 ----------

4.619 lirayi Tillahına kadar hak eden bi Motor, millet yok çinli yok söyle yok böyle diyor, motorun stabilize yolda anasını aglatiyorum yinede eyvallah abi diyor yardiriyor.

Hocam çinli japon illaki fark eder kabul, ama sen motora ne kadar bakarsan motorda sana o kadar bakar, Balıktan uçmasını kuştan yüzmesini beklemesin kimse

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------

İlana baktim, beni en cokk korkutan şey mesela bu ilanlarda "Yağmur damlası değmedi ! " yazılarıdır.
    Bi motora yağmur damlası değmediyse (Enduro/Cross icin söylüyorum ) kesinlikle yatmış bakılmamıştır. Yatak motor bakımsız motordur benim gözümde , direk eksi yer benden.

Ama ilândaki arkadaş karda bile kullanan birisi, dediği gibi sürekli E5 çıkıyorsa bide o motora afedersin ama "Seve seve" bakim yapmak zorunda.

Hadi enduro cihazda anlarım beyin sistemini de, bastan sona elektronik olan cross yapmak kadar saçma iş görmedim, birader ben bunla bi araziye girsem, ilk dere geçişinde elektrik çarpacak bizi anasını satim.
    hocam yani ilandaki motoru almaya degermi yoksa başka motorlara bakmamı mı tavsiye edersin
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-temiz-wr-125x-bakimlari-yeni-yapildi-361659181/detay/
    bu tarz birşey mesela

Motosikleti
    Husqvarna TE250
    hocam yani ilandaki motoru almaya degermi yoksa başka motorlara bakmamı mı tavsiye edersin
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-temiz-wr-125x-bakimlari-yeni-yapildi-361659181/detay/
    bu tarz birşey mesela
    Arızası varmi yokmu bahsetmemiş, vuruk kırık varmı bahsetmemiş , 30bin de 2014 model fiyat her türlü azda olsa pazarlıkla düşer , yakındaysan bi gidip görmeye değer, yürürken kem küm ediyormu motor bi kontrol etmek lazım.
    +299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
    Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
    -MrMud

doğru düzgün cross yok banada 125likler güçsüz geliyor wr250 çok pahalı xtreme 150 hoşuna gidebilir, bulabilirsen mondialin eski crosslarıda iyidir 250likler

skullz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kesinlikle katılıyorum, motorlar kız arkadaş gibidir, iyi bakmazsan trip atar, hatta ben cin motorlarına fazla tripli kız arkadaş derim, en kucuk falsoda direk tribe koşar ))
    MrMud bunu beğendi.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)