asfalt da kullanmak için uzun boylu oldugumdan dolayı (1.88 88kilo yum) yuksek motor almakta karar kıldım bu fiyat aralıgında sıfır yada ikinci el tavsiye edebiliceginiz motorlar nelerdır ? ve yamaha xt 125 r ve yamaha wr 125 tavsiye edermisiniz
asfalt da kullanmak için uzun boylu oldugumdan dolayı (1.88 88kilo yum) yuksek motor almakta karar kıldım bu fiyat aralıgında sıfır yada ikinci el tavsiye edebiliceginiz motorlar nelerdır ? ve yamaha xt 125 r ve yamaha wr 125 tavsiye edermisiniz
Ekipmanada paran yetiyorsa xt125.
8 bin son limitse ekipmanda dahilse, git xtreme 150 al on numara ekipmanlarinida kalan paraya diz.
Motor değişir ekipman baki kalır, hadi selametle
Valla kız gibi crf yi 9 bine verdim üstüne 1 daha koy crf al o zmn soru işareti kalmaz kafanda.
xtreme 150 çok güzel duruyor, çok begeniyorum, kullanan arkadaşlar biraz bilgi verebilir mi? video da olur
Yuki izci gy 250 sıfır öneririm dostum, kullandım amörtisörleri ivmelenmesi felan fena. Teker ve stopie yaptım çok rahat yapması özellikle teker. Çok dik bir rampayı kafana geçirecek kadar iyi ivmelenerek çıkıyor. Bu tavsiyeyi xtreme max kullanmış biri olarak söylüyorum. 200lüğü nasıl bilmem ama 150liliği beni tatmin etmedi. Sağlam, sorunsuz ok, ama çok yüksek ve amörtisörleri aşırı sert ve o ağırlığını çekecek motor bloğu yok ağır. Yukinin arazideki tepkileri daha iyidir tabi ki çekişide.
ikinci elde mondial evo bulunabiliyor 8 binlere.düşünebilirsiniz oldukça cüsseli bir motor.
geldikleri gibi giderler 1918
yeni başlayacağım için o kadar buyuk bir motor dusunmuyorum onun için biraz tecrube lazım gibi
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-supermoto-yavru-enduro-378318641/detay/
bu motor hakkında ne düşünüyorsunuz mesela alınır mı bişeyleri değismis ama sorun cıkarırmı bana ?
Valla ben tek kontak non-stop 300km gittim 300km sonunda mecbur durdum benzin için, benim vücudum molasız yapınca pert oldu ama motorda tık yok maşallah, bende 110km hızla sabit denilecek şekilde..
5 bin lira bile olmayan bi motor bundan daha fazla ne yapsın Allah aşkına
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------
Hocam valla toplam 2-3 saat sürdüm black cat, xtreme ile sadece fiziksel farkları ba desem yeridir , ama uzun vadede bilemiyorum onuda söylim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:56 ----------
4.619 lirayi Tillahına kadar hak eden bi Motor, millet yok çinli yok söyle yok böyle diyor, motorun stabilize yolda anasını aglatiyorum yinede eyvallah abi diyor yardiriyor.
Hocam çinli japon illaki fark eder kabul, ama sen motora ne kadar bakarsan motorda sana o kadar bakar, Balıktan uçmasını kuştan yüzmesini beklemesin kimse
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------
İlana baktim, beni en cokk korkutan şey mesela bu ilanlarda "Yağmur damlası değmedi ! " yazılarıdır.
Bi motora yağmur damlası değmediyse (Enduro/Cross icin söylüyorum ) kesinlikle yatmış bakılmamıştır. Yatak motor bakımsız motordur benim gözümde , direk eksi yer benden.
Ama ilândaki arkadaş karda bile kullanan birisi, dediği gibi sürekli E5 çıkıyorsa bide o motora afedersin ama "Seve seve" bakim yapmak zorunda.
Fakat beyni değişti demesi biraz cekinmeme sebep oldu..
Hadi enduro cihazda anlarım beyin sistemini de, bastan sona elektronik olan cross yapmak kadar saçma iş görmedim, birader ben bunla bi araziye girsem, ilk dere geçişinde elektrik çarpacak bizi anasını satim.
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
doğru düzgün cross yok banada 125likler güçsüz geliyor wr250 çok pahalı xtreme 150 hoşuna gidebilir, bulabilirsen mondialin eski crosslarıda iyidir 250likler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)