Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

CRF 250 Rally. Kaporamı verdim mart ayını bekliyorum... :)

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Activa 100 (2004)
    Alıntı velizrsln adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fena değil kaç para
    Ne kaç para?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Crf 250 tamamen yenilendi ve motor Euro 4 normunda artık. Kapatılıyor mu bilmiyorum ama Abs mevcut.

Motosikleti
    Honda Activa 100 (2004)
    Alıntı sanausbe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Crf 250 tamamen yenilendi ve motor Euro 4 normunda artık. Kapatılıyor mu bilmiyorum ama Abs mevcut.
    Bununla ilgili bir emareye rastlamadım fakat umarım dediğiniz gibidir?

Motosikleti
    dominar
    Alıntı habara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bir yerden duymadım aslında. Benimki bilgiye dayalı ama nihayetinde tahmin. Euro 4 gereği ABS olması gerekiyor diye düşünmüştüm, bir de yurtdışında CRF 250L ABS'li olarak satılıyor bazı ülkelerde (1. bağlantı Abd), bazılarında ise ABS opsiyonel (2. bağlantı, Birleşik Krallık)
    http://m.powersports.honda.com/model...t/crf250l/2017
    http://www.honda.co.uk/motorcycles/r...ming-soon.html
    euro 4 olması sadece emisyonlarla alakalı

Motosikleti
    Honda 2017 CRF 250L
    Honda Esengül düz CRF'lerde de ABS olduğunu söyledi.
    Ben ABS ve Euro 4 bağlantısını AEA'nın Suzuki Address videosunda görmüştüm sanırım. Ama dediğiniz gibi Euro 4 ile ABS arasında bir bağ olmayabilir.

Euro 4 normuna sahip 150 cc üzeri bütün motosikletlerde ABS olması şart.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:52 ----------

Alıntı Mustaphalanx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bununla ilgili bir emareye rastlamadım fakat umarım dediğiniz gibidir?
    CRF250L tamamen yenilendi. Honda Türkiye bu sene bu ürünü getirecek. Milano Eicma Fuarı'nda motoru gördüm.

İngilizce olarak bir basın bülteni var ama çoğu madde anlaşılır şeyler. Aşağıdaki liste 2017 Euro 4 ABS'li CRF'nin önceki modelden farklılıklarını içeriyor.

2017 CRF250L Engine / Drivetrain

-Compact and sophisticated liquid-cooled DOHC 249cc single-cylinder four-stroke powerplant produces smooth and consistent torque at low rpm, plus excellent high-rpm performance.

-For 2017, a 38mm throttle body (up 2mm from 2016) combines with a revised airbox, reshaped air boot, new muffler design and a larger-diameter exhaust head pipe to provide improved response and better power in the low and midranges.

-New ECU.

-Programmed Fuel Injection (PGM-FI).

-Extremely compact roller rocker arm design for the low-friction valve train allows the use of a smaller cylinder head.

-Gear-driven counterbalancer shaft helps reduce vibrations for rider comfort.

-Electric start for easy starting.

-Lightweight aluminum crankcase.

-Maintenance-free CD ignition.

-Heavy-duty clutch offers smooth, progressive engagement.

-Smooth-shifting, versatile six-speed transmission.

-Heavy-duty O-ring–sealed chain for durability and reduced maintenance.

-Quiet, USDA-qualified spark arrester/muffler.

-Maintenance-free sealed battery.

2017 CRF250L Chassis / Suspension

-Chassis developed specifically for the CRF250L provides excellent handling and agility.

-Lightweight semi-double-cradle high-tensile steel frame.

-Strong 43mm inverted fork provides 9.8 inches of travel.

-Pro-Link single-shock rear suspension delivers 9.5 inches of rear-wheel travel.

-Tapered aluminum swingarm.

-Powerful wave-design 256mm front disc brake, and 220mm rear disc brake provide strong and consistent stopping power.

-Meter assembly, taillight and license-plate holder have all been updated for 2017.

-Strong, lightweight rims with straight-pull spokes.

-CRF450R-inspired bodywork and graphics.

-Front 21-inch wheel and 18-inch rear wheel with lightweight aluminum rims.

-Digital multifunction speedometer.

-Lockable toolbox.

-Motocross-style seat is low and comfortable and allows maximum rider movement.

-Durable front and rear steel sprockets.

-High-quality handlebar with comfortable grips.

Motosikleti
    Honda Activa 100 (2004)
    Alıntı habara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda Esengül düz CRF'lerde de ABS olduğunu söyledi.
    Ben ABS ve Euro 4 bağlantısını AEA'nın Suzuki Address videosunda görmüştüm sanırım. Ama dediğiniz gibi Euro 4 ile ABS arasında bir bağ olmayabilir.
    Esengül bayisinde çok bilgili bir manava denk gelmişsiniz. Satıcının dediğini yanlış anlamadığınızı varsayarsak durum vahim. Bence bir daha o satıcıyla görüşmeyin yoksa CBF 150'de yakıt enjeksiyonu, gizli arka disk fren hatta kombine ABS bile çıkabilir... Emisyonla ABS'nin bir alakası yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:00 ----------

Euro 4 normuna sahip 150 cc üzeri bütün motosikletlerde ABS olması şart.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:52 ----------

CRF250L tamamen yenilendi. Honda Türkiye bu sene bu ürünü getirecek. Milano Eicma Fuarı'nda motoru gördüm.

İngilizce olarak bir basın bülteni var ama çoğu madde anlaşılır şeyler. Aşağıdaki liste 2017 Euro 4 ABS'li CRF'nin önceki modelden farklılıklarını içeriyor.

2017 CRF250L Engine / Drivetrain

-Compact and sophisticated liquid-cooled DOHC 249cc single-cylinder four-stroke powerplant produces smooth and consistent torque at low rpm, plus excellent high-rpm performance.

-For 2017, a 38mm throttle body (up 2mm from 2016) combines with a revised airbox, reshaped air boot, new muffler design and a larger-diameter exhaust head pipe to provide improved response and better power in the low and midranges.

-New ECU.

-Programmed Fuel Injection (PGM-FI).

-Extremely compact roller rocker arm design for the low-friction valve train allows the use of a smaller cylinder head.

-Gear-driven counterbalancer shaft helps reduce vibrations for rider comfort.

-Electric start for easy starting.

-Lightweight aluminum crankcase.

-Maintenance-free CD ignition.

-Heavy-duty clutch offers smooth, progressive engagement.

-Smooth-shifting, versatile six-speed transmission.

-Heavy-duty O-ring–sealed chain for durability and reduced maintenance.

-Quiet, USDA-qualified spark arrester/muffler.

-Maintenance-free sealed battery.

2017 CRF250L Chassis / Suspension

-Chassis developed specifically for the CRF250L provides excellent handling and agility.

-Lightweight semi-double-cradle high-tensile steel frame.

-Strong 43mm inverted fork provides 9.8 inches of travel.

-Pro-Link single-shock rear suspension delivers 9.5 inches of rear-wheel travel.

-Tapered aluminum swingarm.

-Powerful wave-design 256mm front disc brake, and 220mm rear disc brake provide strong and consistent stopping power.

-Meter assembly, taillight and license-plate holder have all been updated for 2017.

-Strong, lightweight rims with straight-pull spokes.

-CRF450R-inspired bodywork and graphics.

-Front 21-inch wheel and 18-inch rear wheel with lightweight aluminum rims.

-Digital multifunction speedometer.

-Lockable toolbox.

-Motocross-style seat is low and comfortable and allows maximum rider movement.

-Durable front and rear steel sprockets.

-High-quality handlebar with comfortable grips.
    Bu yazıyı okudunuz mu? İki kez okudum körlüğüme denk gelmiş olabilir lakin attığınız yazıda, ABS ile ilgili hiçbirşey yazmıyor?

fedos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kardeşim sana kırmızı bir mt-07 alalım bu yaz artık

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlısı olsun diyelim cbf 500 f almayıp aynı paraya 2.el düşük km nc alsaydın çünkü o zamanlar 17-18-19 bin liraydı..az tüketim uzun bakım aralığıyla şimdi satmak istesen 23-24 bin liraydı..yani aslında hep zarardasın bunuda unutma...veya yerinde sayıyorsun dersem darılma..bak bende senin kafadayım..10 yıldır cbf150 ye biniyorum tamamen ekonomik gerekçelerle..ama eninde sonunda büyük makineye geçicez kaçarı koçorı yok..
    Mustaphalanx bunu beğendi.
    güzel bakan , güzel görür.

Bu yazıyı okudunuz mu? İki kez okudum körlüğüme denk gelmiş olabilir lakin attığınız yazıda, ABS ile ilgili hiçbirşey yazmıyor?
    Israrınızın sebebini anlayamadım ama biz motoru fuarda gördük. Honda ekibi kendisi ABS var dedi. 3 keredir yazıyorum ama bir daha yazayım.

Yazıyı aldığım sayfa zaten bunu Honda basın bülteninden almış. Buyrun:

http://www.hondaprokevin.com/2017-honda-crf250l-review-specs-motorcycle-dual-sport-bike-crf-250-l

Sizin için kısa alıntılar:

2017 CRF250L Changes VS 2016 CRF250L: Visually, it’s different thanks to new graphics that match those of the revolutionary 2017 CRF450R motocross machine. Technically, a 38mm throttle body (2mm up from 2016) combines with a revised airbox, reshaped air boot, new muffler design and a larger-diameter exhaust head pipe to provide improved response and better power in the low and midranges. There’s a new ECU as well, and the meter assembly, taillight and license-plate holder have all been updated as well. Euro-spec versions also get ABS now to0.

---------------

The CRF250L engine is EURO4 compliant.

-------------------------

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:20 ----------

Esengül bayisinde çok bilgili bir manava denk gelmişsiniz. Satıcının dediğini yanlış anlamadığınızı varsayarsak durum vahim. Bence bir daha o satıcıyla görüşmeyin yoksa CBF 150'de yakıt enjeksiyonu, gizli arka disk fren hatta kombine ABS bile çıkabilir... Emisyonla ABS'nin bir alakası yok.
    150CC üzeri motosikletler Avrupa Euro 4 emisyon kurallarına göre ABS'ye sahip olmak zorunda.

Motosikleti
    Honda Activa 100 (2004)
    Israrınızın sebebini anlayamadım ama biz motoru fuarda gördük. Honda ekibi kendisi ABS var dedi. 3 keredir yazıyorum ama bir daha yazayım.

Yazıyı aldığım sayfa zaten bunu Honda basın bülteninden almış. Buyrun:

http://www.hondaprokevin.com/2017-honda-crf250l-review-specs-motorcycle-dual-sport-bike-crf-250-l

Sizin için kısa alıntılar:

2017 CRF250L Changes VS 2016 CRF250L: Visually, it’s different thanks to new graphics that match those of the revolutionary 2017 CRF450R motocross machine. Technically, a 38mm throttle body (2mm up from 2016) combines with a revised airbox, reshaped air boot, new muffler design and a larger-diameter exhaust head pipe to provide improved response and better power in the low and midranges. There’s a new ECU as well, and the meter assembly, taillight and license-plate holder have all been updated as well. Euro-spec versions also get ABS now to0.

---------------

The CRF250L engine is EURO4 compliant.

-------------------------

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:20 ----------

150CC üzeri motosikletler Avrupa Euro 4 emisyon kurallarına göre ABS'ye sahip olmak zorunda.
    Euro-spec versions also get ABS now to0.

Hah şimdi oldu. Az önce attığınız metinde yazmıyordu. Amacım direnmek değil. Attığınız yazıyı söylediğiniz şeyi değerlendirdim hepsi bu. Şayet crf 250lde de abs olacaksa ve buna rağmen aralarında 3000tl fark olursa o zaman ralli versiyonu ihtiyaçlar dahilinde sorgulamaya açık bir hale gelir. Zevk olayı herzamanki gibi tartışılmaz. Neyse gelsinler ikisine de bakıp karar veririz. Ama bildiğim kadarıyla Forzanın ABS siz versiyonu 2017de de satışta olacak. Ön sipariş listesinde ABSsiz forza vardı. CRF 250L için absli diye belirtmiyordu. CRF 250l için AEA Honda bayisindeki konuşmasında abs olacak demedi. Olmayacak da demedi.

E-TEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM Duke200
    Mustafa bey size ilk başlarda da yazmıştım crf sizin motorunuz değil. Forumda bir abimiz pulsardan crf ye geçti sonra beğenmedi ve tekrar pulsar aldı, bu crf asvaltta sizi tatmin etmicektir, nicki beyazpapağan geçin irtibata size anlatsın, saygılar

Motosikleti
    Honda Activa 100 (2004)
    Alıntı E-TEKİN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mustafa bey size ilk başlarda da yazmıştım crf sizin motorunuz değil. Forumda bir abimiz pulsardan crf ye geçti sonra beğenmedi ve tekrar pulsar aldı, bu crf asvaltta sizi tatmin etmicektir, nicki beyazpapağan geçin irtibata size anlatsın, saygılar
    Kendisiyle irtibata geçeceğim. Hatta şu an KTM Duke 250'de kampanya var. Onu da düşünüyorum. Araştırma aşamasındayım. Boyum pek kurtarmıyor. Keşke daha kısa olsaydım. :(( İlginiz için teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------

Edit beyazpapagan uzun zamandır foruma girmemiş.

murat 60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda crf 250l rally
    hayırlı olsun öncelikle bende istanbuldayım pendik güngör den kaporasını vererek ön siparişimi hallettim herkes konuşuyor bakıyorum makine gelmeden zevkler ve renkler tartışılmıyor malesef bende de şuan pulsar ns 200 var teknık verilere bu makıne aynı beygır tork olarak daha güçlü tatmin etmeyen kısmı nedir anlayamadım herneyse dediğim gibi zevk meselesi kawasaki nin 300 luk makınesıne baktım teknık anlamda güçlü fakat fiyat bilgisi yok ayrıca makıne ye baktıgımda sankı 2017 ye yetiştirebilmek için acele yapılmış bir hali var motorun bana öyle geldi.

biz tercihimizi yaptık umarım dedikleri gibi olur yeni fiyatları görünce üzülmeyiz diye umuyorum budefa olsun yüzümüz gülsün diye temenni ediyorum ALLAH herkesin gönlüne göre versın tekrar hayırlı olsun
    Mustaphalanx ve habara bunu beğendiler.

Motosikleti
    Honda 2017 CRF 250L
    [QUOTE=Mustaphalanx;4068030]Esengül bayisinde çok bilgili bir manava denk gelmişsiniz. Satıcının dediğini yanlış anlamadığınızı varsayarsak durum vahim. Bence bir daha o satıcıyla görüşmeyin yoksa CBF 150'de yakıt enjeksiyonu, gizli arka disk fren hatta kombine ABS bile çıkabilir... Emisyonla ABS'nin bir alakası yok.[COLOR="Silver"]

Mustafa bey, ben telefonla sordum. Beklettiler 30 saniye, büyük ihtimalle belgeleri açıp baktılar ve ABS'li dediler. Basit bir soru-cevap faslı için, neyi yanlış anlamış olayım. Maksadım, burada bildiğimi paylaşarak, siz dahil, herkese yardımcı olmak. Ben üşenmedim, Güngör Motor'u da aradım, çünkü benim için de önemli bir konu, ve orası standart olanda ABS yok, Rally'de var dedi. Bu durumda farklı bayiilerden farklı cevaplar almış durumdayız. Ben her halükarda Rally almaya karar vermiş durumdayım. Standart olanda ABS yoksa, Rally'nin fiyatı benim için gayet makul. Standartta CRF'de ABS varsa bile, 3000 TL'ye rağmen, ben yine Rally alacağım sanırım.
    murat 60 ve Mustaphalanx bunu beğendiler.

murat 60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda crf 250l rally
    [QUOTE=habara;4068151]
    Esengül bayisinde çok bilgili bir manava denk gelmişsiniz. Satıcının dediğini yanlış anlamadığınızı varsayarsak durum vahim. Bence bir daha o satıcıyla görüşmeyin yoksa CBF 150'de yakıt enjeksiyonu, gizli arka disk fren hatta kombine ABS bile çıkabilir... Emisyonla ABS'nin bir alakası yok.[COLOR="Silver"]

Mustafa bey, ben telefonla sordum. Beklettiler 30 saniye, büyük ihtimalle belgeleri açıp baktılar ve ABS'li dediler. Basit bir soru-cevap faslı için, neyi yanlış anlamış olayım. Maksadım, burada bildiğimi paylaşarak, siz dahil, herkese yardımcı olmak. Ben üşenmedim, Güngör Motor'u da aradım, çünkü benim için de önemli bir konu, ve orası standart olanda ABS yok, Rally'de var dedi. Bu durumda farklı bayiilerden farklı cevaplar almış durumdayız. Ben her halükarda Rally almaya karar vermiş durumdayım. Standart olanda ABS yoksa, Rally'nin fiyatı benim için gayet makul. Standartta CRF'de ABS varsa bile, 3000 TL'ye rağmen, ben yine Rally alacağım sanırım.

abs sıtandart oldugunu varsayarsak dahı herkes üzerine 2 bın lıra ekler abs farkı olarak, kur dan kaynaklanan farkları saymıyorum bile

divergent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda MSX
    Kendisiyle irtibata geçeceğim. Hatta şu an KTM Duke 250'de kampanya var. Onu da düşünüyorum. Araştırma aşamasındayım. Boyum pek kurtarmıyor. Keşke daha kısa olsaydım. :(( İlginiz için teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------

Duke 250 en son 16000 idi indirim mi olmuş?

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    Euro 4 euro 5 gibi standartlar sadece emisyonla ve karbon ayak izi ile ilgili kurallardır. Bunların hiçbirisinin ABS ile uzaktan yakından ilgisi yoktur.
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

Motosikleti
    Honda 2017 CRF 250L
    Kısa bir araştırmadan sonra gördüm ki, birçok kişinin iddia ettiğinin aksine Euro 4 ile ABS arasında bir ilişki var. Aşağıya bağlantıları kopyalıyorum.

http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/HTML/?uri=CELEX:32013R0168&from=EN

"(23)‘advanced brake system’ means an anti-lock brake system, a combined brake system or both;"

"ANNEX VIII

Enhanced functional safety requirements

Topic
    Requirements
    Mandatory fitting of advanced brake systems
    (a)
    new motorcycles(22) of the L3e-A1 subcategory which are made available on the market, registered and entering into service are to be equipped with either an anti-lock or a combined brake system or both types of advanced brake systems, at the choice of the vehicle manufacturer;
    (b)
    new motorcycles of subcategories L3e-A2 and L3e-A3 which are made available on the market, registered and entering into service to be equipped with an anti-lock brake system.
    Exemption:
    L3e-AxE (x = 1, 2 or 3, two-wheel Enduro motorcycles) and L3e-AxT (x = 1, 2 or 3, two-wheel Trial motorcycles) are exempted from the obligatory fitting of advanced brake systems."

http://www.motorcyclenews.com/news/2016/january/mcn-plus---emissions-impossible-what-euro-4-really-means/

"What is Euro 4?
    Euro 4 is the name of legislation that puts a limit on the emission of pollutants by new vehicles. It covers all mass-produced vehicles sold in Europe, and is legally enforceable.

As far as bikes are concerned, Euro 4 is contained within a broader
    European directive called Regulation (EU) No 168/2013, which lays out the requirements for new bike approval (not just number plate dimensions and how far apart the indicators should be, but the definition of types of bike, what the importers’ and manufacturers’ responsibilities are etc. It also contains a requirement for anti-lock brakes)."

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:44 ----------

Not olarak ekleyeyim, yasal belgede ABS olarak geçmiyor, nedeni ticari isim falan olabilir, anti-lock braking (kilitlenmeyi önleyici frenleme) ya da kombine fren mekanizması olarak geçiyor.
    Jemand ve Mustaphalanx bunu beğendiler.

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Musti

Parasının motoru değil
    Sat yerine pulsari al dose çantaları tamam
    Jemand bunu beğendi.

Motosikleti
    MSX 125 - MT 07 ABS

Mustafa Bey duke 250 deki kampanyanın detayları nelerdir? Bilgi verebilir misiniz?

REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)