Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

bu renk motosikleti Türkiye de gören duyan var mı ?

REKLAM ALANI
    fedos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende ki de sarı, gidip Antalyadan getirdim yeni her zaman iyidir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fkambay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cb125e-mt 03 -cbr 250-ybr125-pcx125
    Alıntı BAIIHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nispeten masraflı bir çözüm fakat farklı renk alıp depo (kapak muhtemelen) orjinalini yamaha'dan getirtmek mümkün olmaz mı? sele ve amortisör de var işin içinde gerçi.

kesinlikle aşık olunacak motor. ben de çok beğeniyorum. saplantı haline getirmenizi anlıyorum.

ben de sarı siyah forty-eight beklemiştim (ondan da 2 tane var) tam 2 sene her allahın günü izlediğim videoları defalarca izleyerek. Sonra buldum, aldım, 2 sene bindim ve sonra sattım. Bu forumda olduğunu tahmin ettiğim bir arkadaş biniyor sanırım

Umarım bulursunuz.
    Evet herşeyi düşündüm ben zamanında su an sadece orjinal deponun fiyatı 2000 TL civrarındaydı en son diğerlerini katarsak cok masraflı olacaktır dediğiniz gibi.

beni anlamanıza cok sevindim çok farklı bi motor sürmesi karakteri muazzam onu sürerken üzerinde tüm dertlerimi unuttugumu cok mutlu oldugumu hatırlıyorum..

siz bulmuşsunuz ne güzel bende içten inanıyorum bulucam ve alıcam bu motoru Allah nasip ederse inşallah ve gözüm gibi bakıcam mecbur kalmadıkça satmıcam çocuklarıma bırakıcam sonra..

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------

Alıntı fedos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende ki de sarı, gidip Antalyadan getirdim yeni her zaman iyidir.

http://i.hizliresim.com/l3WdBE.jpg
    sizinki de çok güzelmiş kazasız belasız kullanırsınız inşallah..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)