Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

İnternet üzerinden motor satma çilesi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBR250R
    Alıntı AZADE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Son zamanlarda artık motosikle alma satma olayını sövme boyutuna getiren ...lar yüzden buraya yazma gereği duydum aramızda da bunu yapan varsa lütfen yapmasın , GÖRMEDİĞN MOTOSİKLETE direk 1000 lira aşağı fiyat vermek nedir ? he ben enayıyım sana direk o fiyattan satıcam demi?
    Abi en son ne olur diyip 7500 lira yazılan motora 5500 liram var demek senin ben ....................
    Arkadaşlar hepımız let go da veya sahıbınden e koyarken ıster ıstemez pazarlık payı koyuyoruz ama kimse kalkıp 1000 lira 2000 lira hele kı ufak motorlarda pazarlık payı koymaz yapmayın bunu !!!!
    -Ben kardeşime 2015 modelını 7 bin e aldım sen 2013 e o parayı yazmıssın sonra adamı 1 hafta sonra facebook grubunda motor kıtledı oyle oldu boyle oldu dıye görüyoruz ,ne oldu adama 10-12 bıne gelecek motor daha sonra motor 7 bıne satılacak hiç mi düşünmezsin be gafil adam !!!

Lütfen görmediğiniz motosikletlere fiyat biçmeyin insanları enayı yerine koymayın , sinirden doğru düzgün yazamadım ama basına gelen arkdaşlar beni daha iyi anlıyacaktır
    Motoru satarken sakin olacaksın bence. Bir sürü değişik insan var.

Abartmıyorum.Ben geçen sene 14 model pcx 150(Yeni kasa) satarken, adamın biri 2010 model pcx ile takaslar mısın diye gelmişti.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    shruikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    turuncu
    Alıntı deadmau34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motoru satarken sakin olacaksın bence. Bir sürü değişik insan var.

Abartmıyorum.Ben geçen sene 14 model pcx 150(Yeni kasa) satarken, adamın biri 2010 model pcx ile takaslar mısın diye gelmişti.
    şey gibi olmuş,

"senin opel corsa, benim toyotam corona"

KmlTkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja300 ABS
    Bende öyle diyodum... Xj6f abs uygundur

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:21 ----------

Alıntı awesomee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim alicim hazir hehe alirkeb soruyorum bir sonrako motorun ne olsun diye karar veriyoruz ona gore alıyorum kemall nerdesin xj6 alicam uygun mu )
    Bende öyle diyodum...xj6F abs uygundur
    Kontrol edemediğin güç , güç değildir.

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    2009 yılında,almak istediğim motoru tam 7 ay takip edip pazarlık yapmış ve 11000 lira etiketli motoru 8500 e almıştım.

ByYlmzZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bir Süre Yok
    hocam aynı şeyler devamlı başıma geliyor..babamın golf 7 aracına 60.000 tl fiyat koyduk ve full yapılı(NERDEYSE BU FİYATA STANDART GOLF7'LER YOK)..özel ses sistemi,basık,body kıt gibi elle tutulur yapılanma olmasına rağmen adam 45.000 fiyat çekiyor..sinirleniyormuyum evet ama sakince cevaplar veriyorum..amam gıcıkça..karşıda ki o adamla dalga geç ama sinirli cevaplar verme..

Motosikleti
    Kawasaki Z300 satıldı/2014 X max 250 ABS
    Hele o motor başına gelipte şurasında şu var burasında bu var diyen tipler yokmu? ulan madem alım gücün yetmiyor ne pislik atıyorsun motora.Onlara tam olarak yaptığım şu ;

Hamza Toruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DORUKOĞLU
    O değilde benden kötüleri varmış ya r25 e 18 isteyen landrover veren benim pcx e gene iyi teklif veriyolar o zaman , hani motorda kelek olsa birşey olsa gene bu kadar insan gerilmezdi ama pcx az yakıyor konforlu sorunsuz (şimdilik birşey olmadı) ama insan motorda arasıra teker almak falanda istemiyor değil bunun için satıp birazda uzun yola rahat gidip gelebilecek motosiklet arayışına girdik e malum öğrenci bütçesi elindekini satmadan yenisini alamadğımız için satışa çıkardık ama herkes uyanık olmuş ...
    Ama insanları bu hale getıren gene insanların olduğu aşikar,sıfırı 15 olan makınaya 18 yazarsa ve bunun gibi yüzlerce gundi çıkarsa yada benden ucuza alıp uzerine bir motor parası daha koyup satmak iseyenler olursa adamlarda aynı yaklaşımı bana da takınır ...
    Konuyu saçma sapan veya gereksiz gören arkdaşlar olabilir ama unutmayalım ki bu tarz yaklasımlarda bulunan insanların bazıları aramızda ..

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Valla kardeşim pulsar almıstım 9 ay önce,üstüne ön cam ,özel alt sakal,gidon yükseltme ,elcik koruma,xenon ,çakar led modulu korna modulu taktım.3 aydır ilan açıyorum .satılsın diye 6500 kadar düştüm .6000 km motosiklet nokta hata çizik yok.Ama gene satamadım.Bakıyorum bomboş pulsarlar 7000 den başlıyor bizimki havada satılır dedik avucumuzu yaladık.Üstüne takılanları almaya kalksan kargosuydu vs 5500 motor veriyoruz alan yok.İnsanlar ruh hastası yazıyorum pazarlık yapmayınız,yapacaksanız boş fabrika cıkısı olan pulsara bakın diyorum.Ama hala 5000 e ver hemen gelip alayım.Basıyorum ana avrat küfürü ben şahsen .

Bizim milletimizde birde şöyle birşey car üstündeki aksesuarın fiyatını hiç saymıyor dingil herifler .heee 2000 modeli 15 bin bu yazmıs 17bin 14 alırız heee.Adamda sizi bekliyordu hemen bedava 2000 tl lik egsozu vs hibe etsin Allahın dingilleri ya.
    Hamza Toruk bunu beğendi.

sundowner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 CBF 250+MT09+2010 600rr+CBF 150+2005 CBR 600F
    Benide en çok bu ilan da yazılan açıklama ve sonucu güldürmüştü

ByYlmzZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bir Süre Yok
    Alıntı sundowner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benide en çok bu ilan da yazılan açıklama ve sonucu güldürmüştü

http://i.hizliresim.com/DBdMGl.jpg
    ne yaptılarsa artık,adamı bıktrımışlar bu açıklamalardan sonra biri mesaj atıp abi boya nerelerde var ya da boya var mı derse,bence siteyi kapatır komple bu adam
    4 teker hastası,2 teker aşığı,tek teker hayali

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)