2009 yılında,almak istediğim motoru tam 7 ay takip edip pazarlık yapmış ve 11000 lira etiketli motoru 8500 e almıştım.
hocam aynı şeyler devamlı başıma geliyor..babamın golf 7 aracına 60.000 tl fiyat koyduk ve full yapılı(NERDEYSE BU FİYATA STANDART GOLF7'LER YOK)..özel ses sistemi,basık,body kıt gibi elle tutulur yapılanma olmasına rağmen adam 45.000 fiyat çekiyor..sinirleniyormuyum evet ama sakince cevaplar veriyorum..amam gıcıkça..karşıda ki o adamla dalga geç ama sinirli cevaplar verme..
Hele o motor başına gelipte şurasında şu var burasında bu var diyen tipler yokmu? ulan madem alım gücün yetmiyor ne pislik atıyorsun motora.Onlara tam olarak yaptığım şu ;
O değilde benden kötüleri varmış ya r25 e 18 isteyen landrover veren benim pcx e gene iyi teklif veriyolar o zaman , hani motorda kelek olsa birşey olsa gene bu kadar insan gerilmezdi ama pcx az yakıyor konforlu sorunsuz (şimdilik birşey olmadı) ama insan motorda arasıra teker almak falanda istemiyor değil bunun için satıp birazda uzun yola rahat gidip gelebilecek motosiklet arayışına girdik e malum öğrenci bütçesi elindekini satmadan yenisini alamadğımız için satışa çıkardık ama herkes uyanık olmuş ...
Ama insanları bu hale getıren gene insanların olduğu aşikar,sıfırı 15 olan makınaya 18 yazarsa ve bunun gibi yüzlerce gundi çıkarsa yada benden ucuza alıp uzerine bir motor parası daha koyup satmak iseyenler olursa adamlarda aynı yaklaşımı bana da takınır ...
Konuyu saçma sapan veya gereksiz gören arkdaşlar olabilir ama unutmayalım ki bu tarz yaklasımlarda bulunan insanların bazıları aramızda ..
Valla kardeşim pulsar almıstım 9 ay önce,üstüne ön cam ,özel alt sakal,gidon yükseltme ,elcik koruma,xenon ,çakar led modulu korna modulu taktım.3 aydır ilan açıyorum .satılsın diye 6500 kadar düştüm .6000 km motosiklet nokta hata çizik yok.Ama gene satamadım.Bakıyorum bomboş pulsarlar 7000 den başlıyor bizimki havada satılır dedik avucumuzu yaladık.Üstüne takılanları almaya kalksan kargosuydu vs 5500 motor veriyoruz alan yok.İnsanlar ruh hastası yazıyorum pazarlık yapmayınız,yapacaksanız boş fabrika cıkısı olan pulsara bakın diyorum.Ama hala 5000 e ver hemen gelip alayım.Basıyorum ana avrat küfürü ben şahsen .
Bizim milletimizde birde şöyle birşey car üstündeki aksesuarın fiyatını hiç saymıyor dingil herifler .heee 2000 modeli 15 bin bu yazmıs 17bin 14 alırız heee.Adamda sizi bekliyordu hemen bedava 2000 tl lik egsozu vs hibe etsin Allahın dingilleri ya.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)