kefkes adlı üyeden alıntı
Selamlar, yerimi değil mi bilmiyorum da yazmak istedim.Motosikleti değiştirme fikri vardı kafamda.Yüzde doksan z250sl olaçaktı. Mrmud sağolsun, buralarda yaza yaza acaba dedim.Gerçi enduro değil de neyse, bunun cevabı en guzel bu konudan çıkar diye düşünüyorum.yamaha wr125 x, şehir içi nispeten alçak seleli 87cm olani
Motosikleti tamamen şehir içi kullaniyorum, fakat yollarımız malum; çukuru, yükseltisi, arada koy yollarına da giriyoruz haliyle, topcase falan kullanmiyorum zaten, beni taşisin yeter, işe alisveriş merkezine fln kullanılacak. .
Wr125x, ybr 125 gibi kullanışlı olur mu şehirici, hakimiyeti,ağırlık merkezi,virajı, sele rahatlığı fln nasıldır bunların, gerçi benim boy ktm duke gibi motorlara uygun 80cm seleye kadar ama göze aldım alışırız diyorum.
Dışardan bakışla yerden yüksekliği vs görünümünü seviyorum çok, bozuk yolda rahat ettirir gibi,100 km hız yapsa yeterli zaten, fakat fren yapinca selesi dümdüz nasıl olur bi fikrim yok, selesine bile oturmadim.Fakat asfalt ve bozuk koy yolları için birebir gibi duruyor.
z250 sl nere, wr 125 x nere..ne dersiniz?