Ben bu resimlerin çekildiği yerde hiç böyle bir motor görmedim.Hatta Pendikte de karşılaşmadım.
Ben bu resimlerin çekildiği yerde hiç böyle bir motor görmedim.Hatta Pendikte de karşılaşmadım.
bu motosikletlerin sahibi ankaralı dolmuşçu mu ?
yada motorları satıp dolmuşçuluğa mı başlayacak ?
Umarım plastidip ile boyamıştır.
Special değil, Apaçi edişın.
Dolmuşcu değil emlakcı mütahitmiş https://eyupgayrimenkul.sahibinden.com/
Anlaşılan, Ben şu motoru özel birşey yapayım demiş ama olmamış. İnsan en son bi bakar.
https://www.youtube.com/channel/UCG8V2OFsRDyxuCrAklq8aBg
bence motordaki plastidip boyaları söküp orijinal haline getirip öyle satılığa çıkarması daha çok alıcı çeker
pavyon motoru gibi olmuş
Bu dünyanın bi de öbür tarafı. O motor, diğer tarafta yakana yapışacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:11 ----------
aga, gelse dese "yarı fiyatına vericem ama bu rengi değiştirmeden bineceksin" binersem en adiyim.
zevkler ve renkler tartışılır arkadaşlar.
aga böyle bir iğrençlik olamaz,zevksizliğin bu kadarı ...
Amin !
Allahım kimlere para veriyorsun, şu forum ahalisini de biraz görsen, special edition olmasada olur..
Amin..
#pendiktekatliamvar
Bir de etrafı ledli mp3 çalar hoparlör taksaydın yanlara.
Senin patronunun zevkine tüküreyim ben.
Konu başlığı 2017 diyor, motorun modeli 2015. İnsanları kandırmak olarak yorumluyorum.
orjinal rengine getirin, bu renkl zor gider, başlığı da düzenleyin 2015 model motora 2017 diyorsunuz.
Akvaryuma koyulan renkli taşlar gibi olmuş.
ben honda türkiye'nin müdürü olsam bu motorları gider kendim alır ve imha ettirir bu adama da bir daha honda wing go bile sattırmazdım.
adam tek başına honda'nın marka değerine sabotaj düzenlemiş.
Kimsenin günahını almak istemem ama motorlar çalıntı olabilir. Aynı kişinin 600RR ve VFR 1200 motoru olacak, ikisini de bu saçma renklere boyayacak sonra da birini 7000km'de birini 9000 km'de aynı anda satacak. Bana pek inandırıcı gelmedi. Ayrıca plakalar da ard arda numaralar. Bu şekilde plaka alınabiliyor mu bilmiyorum ama şüpheli geldi. 600RR'ı veya VFR 1200'ü çalınan arkadaşlar bu gözle bir bakması iyi olur bence. Motorların tanınacak hali kalmamış gerçi.
Kullanıcının sahibinden üyeliği de yeni açılmış.
Kan görüyorum hocam vahşet görüyorum.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)