revzilladan mont araştırıyorum kol uzunluğuna (arm) çok dikkat ederim mont alırken, biraz açıldımı rahat edemem piskolojikmen ama revzillada birbirini tutmuyor değerler bazıları 60-70cm bazıları 80-90 çok fark var
revzilladan mont araştırıyorum kol uzunluğuna (arm) çok dikkat ederim mont alırken, biraz açıldımı rahat edemem piskolojikmen ama revzillada birbirini tutmuyor değerler bazıları 60-70cm bazıları 80-90 çok fark var
araya illa niye ingilizce kelime sıkıştırırlar anlamış değilim.
Arm denmezse anlaşılmıyor. Kendi adıma ben kol deyince ne olduğunu anlamadım mesela.
Adam ne soruyor millet ne diyor hey Yarabbim.
ben de giydiğim içlik gıçımdan sürekli aşağı kaydıkça deliriyorum
Türkçe'de kola kol denir.
(Can Yücel'in bi mahkeme savunmasından ancak bu kadar uyarlayabildim).
Daha sexi, kaslı ve bilgili gösteriyor.
ben destekliyorum böyle faking goes on in may memori samtaymz diz futbol ken taç diz.
küfür edince banlarlar, türkiyede kim dikkat ediyor hangi firma kol uzunlugu bilgisini veriyor anca aptallık doludur bizde aynı burada da bolca olduğu gibi
çocuklar duymasında Mary miydi neydi Haluk'un patronu memleket hasreti çekiyo. temizlikçi Gül'de soruyo n'oldu buna böyle ağlamaklı falan diye. şirketin sekreteri vardı böyle daş bi hatun, "işte Mary hanım homesick olmuş" diyo. Gül de "aaa nası hastalıkmış öyle o, ben olsam söyleyemem bile" diyo, lol
daha komiği; ingilizcede de arm denmiyor ki
sleeve length denir ona
Denemeden almayınız. I mean do not buy before try on.
Herkese benden Arm Böreği ve çayy .
Konu açan arkadaşa çay yok !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)