Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Değerini bilelim, dikkat edelim.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Önceliklele herkese iyi akşamlar. Sitenize yeni üye oldum ama yaklaşık 4 4,5 yıldır takipteyim.İş güç derken fırsat olmadı ama önümüzdeki 2 ay yatıcağım için hastanede boş durmayayım sıkıldım bişeyler yazayım dedim. Kuryelik yapıyorum yaşım 23 km tecrübe ortalama 100 120 bin(sadece iş). Çok cihaz sürdüm,sahip oldum(gtr250,crf250,gsx-r600 k8,cbf150,daha birçok cihaz...
    Gelelim yazma sebebime. 5gün önce küçük bir kaza yaptım hızım cok,Ya 5 ya 10km yan yatırdım cihazı(crf250). Kötü haber ayak bileğim kırılmış(herşey tam bi bot yok) vida takıcaklar hemde yarın ameliyat.. Motosiklet kötü,şeytan işi, pis demiyorum bu 3.kazam daha önce 2 büyük kaza daha yapmıştım ve tam bir motosiklet aşığıyım. 5gündür sadece acilde yatmaktan psikolojim bozuldu(Dr.Sadi konuk). Ayağı kopan,kalbi duran,ayağından kamyon geçen daha neler neler. Türkiye'de insan hayatı malesef ucuz,hastaneler sıkıntı, doktorlar isyanda, hemşireler isyanda lafım yeni nesile yeni başlamak isteyenlere.. Ölmenin bayılmak olmadığı, hayatın güzel olduğunun farkına varın. Çok uzattım biliyorum ama hayat bu. Bir canımız, bir ailemiz, bir kolumuz bacağımız var dikkat edelim. Herkese şimdiden hayırlı akşamlar, tekerimize taş gelmesin,kaskımız yere değmesin aileler üzülmesin.

Not:mobilden giriyorum imlada sıkıntı varsa affola
    YERUÇAĞI, SAZMAN, mombohunter ve 8 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Çok Çok geçmiş olsun moralinizi bozmayın hayat devam ediyor ameliyatınızda inşallah iyi geçer sonra tekrar aşkınıza kavuşup yolların tozunu alıcaksınız

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Geçmiş olsun kardeşim.
    Uyarılarını dikkate alacağım..
    Haklısın..

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Alıntı Mertcan39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok Çok geçmiş olsun moralinizi bozmayın hayat devam ediyor ameliyatınızda inşallah iyi geçer sonra tekrar aşkınıza kavuşup yolların tozunu alıcaksınız
    Motorun satışını dün verdim yatmasın boşa verdim gitti ucuza şu 2 ay geçsin işede motorada devam. ) ama dikkat edelim hastaneler kötü sıkıntılı yerler..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------

Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun kardeşim.
    Uyarılarını dikkate alacağım..
    Haklısın..
    Ben teşekkür ederim ilginize. Tek eksik bot arazide bile giymezdim hıza bal sonuca bak. Dikkat edelim yeter.

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Alıntı Alonedark93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorun satışını dün verdim yatmasın boşa verdim gitti ucuza şu 2 ay geçsin işede motorada devam. ) ama dikkat edelim hastaneler kötü sıkıntılı yerler..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------

Ben teşekkür ederim ilginize. Tek eksik bot arazide bile giymezdim hıza bal sonuca bak. Dikkat edelim yeter.
    Malesef öyle kaza yaptığımda kimse ilgilenmemişti bile yanımda birine dikiş atarlar birine oksijen verirler

bu arada satışınız hayırlı olsun benimde botum ve korumalı pantolonum yok dizlik ile idare ediyorum baksamiyi olcak sanırım
    Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Cok gecmis olsun beterin beteri var diyip iyi dusunmek lazim..

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Alıntı Darkcity2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cok gecmis olsun beterin beteri var diyip iyi dusunmek lazim..
    Teşekkür ederim. Yorum yapan herkesi tanımasamda bütün mesajlarını okuduğum insanlar olması güzel

Akhunturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok geçmiş olsun. İnşallah ameliyat iyi geçer kısa zamanda düzelirsin.

Acil şifalar..

Bot hep en sona bırakılan olmasa da olur denilen ekipman bu hayat şartlarında maalesef.

Hastane sağlık konularına hiç girmiyorum bile... Allah düşürmesin.

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Alıntı Akhunturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun. İnşallah ameliyat iyi geçer kısa zamanda düzelirsin.

Allah beterinden saklasın.

Bot hep en sona bırakılan olmasa da olur denilen ekipman bu hayat şartlarında maalesef.

Hastane sağlık konularına hiç girmiyorum bile... Allah düşürmesin.
    Çok teşekkür ederim. İnşallah iyi gecer. Bot konusuna gelicek olursak biraz ahmaklık evet var birazda dalgındık. Ne zaman dalgın olsam(aile içi) hep başıma kaza gelir. Kaza yaptığımda ne vardı? Türk parasıyla 5kuruş etmeyen harley Davidson bot 395 tl!!

ernaltnts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx
    Kardeşim geçmiş olsun. Geçenlerde benim de bir abim büyük bir motosiklet kazası geçirdi hastaneye ziyaretine gittim hastanenin durumu çok vahimdi. Adamın bana söylediği ilk şey eğer imkanın varsa yarın git özel sağlık sigortası yaptır oldu. Keşke hepimizin imkanı olsa da özel hastanelerde güzel güzel tedavi görebilsek.

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın seni ve hepimizi,sen bu işin ciddiyetini idrak edebilmişsin ne mutlu sana ama nice motor kullananlar varki bu işin ciddiyetinin hiç farkında değil motor kullanmayı oyuncak sanıyor,bana bişey olmaz aptallığı ile bırakın botu,,kafasında kask elinde eldiven bile yok,,halbuki bir kaza anında yere ilk temaz edecek yerimiz ellerimiz sonrasında en korunması gereken yerimizde başımız,ama bunu idrak edecek beyin lazım

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Teşekkür ederim. Özel sağlık sigortasını zaten çıkar çıkmaz yapıcam. Hastaneler ilgisiz. Acilde 27 personel varmış 60 olması lazımmış. Kavga dövüş kendimi 2 saat önce servise zor attım. Hemşirelere ve hastane güvenlikçilerine hiçbirşey demiyorum mübarek uzaydan atlayan adamlar cevap vermezler. Dükülcem dökülcem daha

Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Büyük geçmiş olsun. Tez zamanda ayağa kalkarsın inşallah.

Ben de aynı sebepten 2010 yılında sol ayak bileğimi kırmıştım. Üstelik bende bot ta vardı. (Full ekipman olmadan asla kullanmam) Bot, bileğin dağılmasını engellemiş, ama kırılmasına engel olamamıştı.

Yaşım 50 idi o zamanlar. 3 ay yatacağımı, 3 ay da üstüne zorlamadan basmam gerektiğini söylemişti doktor. (Sen 23 yaşında bu durumu çok daha kısa sürede atlatacaksındır.)
    Huysuz bir hastayımdır oldum olası. (Siz doktorların dediğini yapın. Huysuz hasta olmak iyi değil.) 1,5 ay olduğunda ayağımı kıran KMX'ıme tekrar bindim. 3 ay olduğunda ise CBF 1000'imle 3.000 km.lik bir tura çıktım.

Kırılan aşık kemiğine iki vida atmışlardı. Birbuçuk yıl taşıdım o vidaları. Aynı durum hasıl olursa parçalı kırığa sebep olmaması için, birbuçuk yıl sonra vidaları çıkarttırmıştım.

Tekrar büyük geçmiş olsun...

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Alıntı guven61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Büyük geçmiş olsun. Tez zamanda ayağa kalkarsın inşallah.

Ben de aynı sebepten 2010 yılında sol ayak bileğimi kırmıştım. Üstelik bende bot ta vardı. Bot, bileğin dağılmasını engellemiş, ama kırılmasına engel olamamıştı.

Yaşım 50 idi o zamanlar. 3 ay yatacağımı, 3 ay da üstüne zorlamadan basmam gerektiğini söylemişti doktor. (Sen 23 yaşında bu durumu çok daha kısa sürede atlatacaksındır.)
    Huysuz bir hastayımdır oldu olası. 1,5 ay olduğunda ayağımı kıran KMX'ıme tekrar bindim. 3 ay olduğunda ise CBF 1000'imle 3.000 km.lik bir tura çıktım.

Kırılan aşık kemiğine iki vida atmışlardı. Birbuçuk yıl taşıdım o vidaları. Aynı durum hasıl olursa parçalı kırığa sebep olmaması için, birbuçuk yıl sonra vidaları çıkarttırmıştım.

Tekrar büyük geçmiş olsun...
    Çok teşekkür ederim abicim. Sizin mesajlarını hep okumaktan zevk almışımdır. Valla hayat devam ediyor dediğiniz gibi kırık var ama dağılmada var. Kendinize iyi bakın

Daha ege tur planım var bi çıtır bende huysuzum
    Guven bunu beğendi.

Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Teşekkür ederim. Özel sağlık sigortasını zaten çıkar çıkmaz yapıcam. Hastaneler ilgisiz. Acilde 27 personel varmış 60 olması lazımmış. Kavga dövüş kendimi 2 saat önce servise zor attım. Hemşirelere ve hastane güvenlikçilerine hiçbirşey demiyorum mübarek uzaydan atlayan adamlar cevap vermezler. Dükülcem dökülcem daha
    Hocam şu maddeye dikkat,

9. Motosiklet kullanma, dağcılık, solunum cihazıyla dalma, uçak ve planör pilotluğu, paraşütçülük, parapant, delta kanatla uçma ve bunlarla sınırlı olmayan diğer tehlikeli faaliyetler ile lisanslı olarak bir spor faaliyetinin yapılmasından kaynaklanan bütün durumların giderleri,

karşılanmamaktadır...
    fazil ve SAZMAN bunu beğendiler.
    Açacaksın gazı, vereceksin coşkuyu ...

Motosikleti
    Gsx-R 1000(gixxer k9)
    Hocam şu maddeye dikkat,

9. Motosiklet kullanma, dağcılık, solunum cihazıyla dalma, uçak ve planör pilotluğu, paraşütçülük, parapant, delta kanatla uçma ve bunlarla sınırlı olmayan diğer tehlikeli faaliyetler ile lisanslı olarak bir spor faaliyetinin yapılmasından kaynaklanan bütün durumların giderleri,

karşılanmamaktadır...
    Peki zorunlu olucağı söyleniyor 2017'de o nasıl olucak merak ettim şimdi.

R3dBull - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF - R6
    Dostum büyük geçmiş olsun umarım ayağın eski haline döner iyileşirsin

Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Peki zorunlu olucağı söyleniyor 2017'de o nasıl olucak merak ettim şimdi.
    Sigorta yapılır bir sorun yok ama motosiklet kazası ile hastaneye gidersen sigorta karşılamayacak..
    Açacaksın gazı, vereceksin coşkuyu ...

Akhunturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hocam şu maddeye dikkat,

karşılanmamaktadır...

Hocam siz bunu söyledikten sonra benim poliçeye baktım ;

Teminat dışı hallerde ilgili konu hakkında aşağıdaki şekilde belirtilmiş. Rahat edemedim aradım telefonda sordum, sizin dediğiniz gibi motosiklet kullanma hakkında bir kısıtlama yok. Sigorta ve poliçe çeşidine göre değişebilir sanıyorum.

Tehlikeli tarzdaki sportif faaliyetlere (araba yarışı, dağcılık, dalgıçlık, paraşütle atlama vb.) ve profesyonel veya amatör
    lisanslı olarak müsabakaya ve/veya antrenmana katılım sırasında meydana gelecek hastalık ve sakatlıkların tetkik ve
    tedavilerinin giderler

Sigorta Sözleşmesinin geçerlilik süresinde meydana gelen bir kaza veya hastalık nedeniyle ortaya çıkan bir kusurun
    düzeltilmesine yönelik olanların dışındaki tüm estetik ve plastik cerrahi işlemler, trafik kazası dışında diş ve burun ile ilgili
    estetik ve plastik cerrahi işlemleri (trafik kazasının trafik zaptı ile belgelendirilmesi zorunludur), estetik amaçlı aşı ve
    enjeksiyonlar, kozmetik ve estetik tedaviler, doktor nezaretinde yapılmış olsa dahi kaplıca, termal, otel ve benzeri
    tesislerde yapılan her türlü kür, rehabilitasyon, fizik tedavi giderleri, obezite tedavisi (ilaç, diyetisyen ve yağ kitle ölçüm
    testleri dahil), anoreksiya, masaj, diyet, jimnastik salonları, zayıflama merkezleri vb. konularla ilgili giderler, estetik
    güzellik merkezlerinde yapılan tüm muayene, tetkik ve tedavi giderleri

Emreköktürk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 X
    Geçmiş olsun arkadaşım, umarım eskisinden daha da iyi bir şekilde sağlığına kavuşursun.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)