Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Sağlam Scooter Önerisi Lütfen

REKLAM ALANI
    Alisilin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr 125 06- Cygnus L 14
    Nasipse uzun yıllar kullanacağımız bi scooter alacam.
    1- sıfır olacak
    2- sağlam evladiyelik bi motor olsun istiyorum
    3- çin malı olmasın
    4- 100-150 cc arası
    5- bütçe max. 5-6 bin

Şimdiden teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Sym. Modeline bakarsın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    aynen sym bakabilirsin.ben sym symphony 125 kullandım.çok memnundum 17 jant ön arka disk seramik silindir düz yolda 105 km hız tam kask alması bagajın tuşla açılması vs çok hoş.şiddetle tavsiye ederim.

TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    5-6 bine evladiyelik motormu istiyorsun. Ha olur, Bi samanlığın varmı ?

Motosikleti
    Ybr 125 06- Cygnus L 14
    Alıntı TanImsIz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    5-6 bine evladiyelik motormu istiyorsun. Ha olur, Bi samanlığın varmı ?
    Üslubunuz hiç hoş değil, honda, yamaha, tvs, sym gibi sağlam scooter yapan markalar var, varsa bi öneriniz söylersiniz samanlık falan da ne demek..
    nazar48 ve Fr.Sante bunu beğendiler.

IRau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax

Alıntı Alisilin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üslubunuz hiç hoş değil, honda, yamaha, tvs, sym gibi sağlam scooter yapan markalar var, varsa bi öneriniz söylersiniz samanlık falan da ne demek..
    Üslubunuz gerçektende çok kötü fikrini belirtirsin 5 6 bine böyle bir motor olmadığını söyşersin olur biter
    nazar48 bunu beğendi.

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    evladiyelik istersen honda spacy veya fizy,sucu pizzacı kebapçıların yüzde 90 ı bunu kullanıyor,kendini kanıtlamış,alıcan tepe tepe kullanıcan,,,

ha yok ben sucu pizzacı motoru istemem biraz şekil olsun dersen az daha koyup honda pcx veya yamaha nmax alıcan ve satarkende değer kaybı yaşamadan rahat satacaksın

scooterde 2ci eli en sağlam motor bunlar,,başka marka alıpta satmaya kalktığında verem olmazsın,parçası vs bol ,bunlardan birini al macera arama

Motosikleti
    yamaha d'light
    Honda veya Yamaha başkada hiç bakma derim.

Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    suziki address

Motosikleti
    ......
    Alıntı Alisilin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nasipse uzun yıllar kullanacağımız bi scooter alacam.
    1- sıfır olacak
    2- sağlam evladiyelik bi motor olsun istiyorum
    3- çin malı olmasın
    4- 100-150 cc arası
    5- bütçe max. 5-6 bin

Şimdiden teşekkür ederim.
    YAMAHA CYGNUS,KYMCO AGİLİTY 125 4.750TL.. KYMCO SUPER8 VAR 6000TL. USTALARIN SEVMEDİĞİ ARIZASIZ MOTORDUR TAIWAN MALI

SYM'DE TAİWAN MALI ODA SAĞLAM MOTOR FAKAT KULLANAN EŞ DOST PARÇA VS ŞİKAYETÇİ..SEN BİLİRSİN YİNE.

Motosikleti
    Ybr 125 06- Cygnus L 14
    Sağolun arkadaşlar, söylediklerinizi araştıracam, şekil çok mühim değil.

nzm75 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM WOLF 250Nİ,,KAVASAKİ KLE 500
    Sym iyidir peugeot ta bakabilirsin yılların markası modelleride hiç fena değil

Motosikleti
    ......
    Alıntı YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evladiyelik istersen honda spacy veya fizy,sucu pizzacı kebapçıların yüzde 90 ı bunu kullanıyor,kendini kanıtlamış,alıcan tepe tepe kullanıcan,,,

ha yok ben sucu pizzacı motoru istemem biraz şekil olsun dersen az daha koyup honda pcx veya yamaha nmax alıcan ve satarkende değer kaybı yaşamadan rahat satacaksın

scooterde 2ci eli en sağlam motor bunlar,,başka marka alıpta satmaya kalktığında verem olmazsın,parçası vs bol ,bunlardan birini al macera arama
    haklısın biraderim ama adamın bütçe 5-6 bin pcx ve nmax yaklaşık 10bin liralık motorlar..arkadaş alacak yamaha d.elight veya cygnus veya kymco agility büyük tekerli modelinden eşşeğe biner gibi binecek arıza vs sorun çıkartmaz...spacy fizy küçük teker satarken spacy ve fizy arkadaşımda vardı satamadık 12bindeydi insanlar inanmıyor km orjinalmı vs paketçi motoru vs muhabbetleri oluyor baya uğraştırdı meret.

skullz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben sym joyride 200 kullanıyorum,müthiş bir şekilde memnunum, gerek torku gerek baagajı gerek 2 kişi kullanımı ve duruşu şekli ile müthiş bir motor, her türlü soruyu cevaplayabilirim incelemenitizi tavsiye ederim.

Motosikleti
    Yamaha D'eligt
    Ya var ya şu forumda bazen ben de birşey yazmaya korkuyorum. Birisi hemen bozup atıyor adamı. Biraz daha anlayışlı olunsa keşke.

Neyse. O fiyata TVs Vego var. Arkadaşım kullanıyor. Çok sağlam motor. Çok da güçlü. Biz iki kişi dağ Bayır geziyoruz. İki kişi nerdeyse 180 kg dik yokuşlarda bana mısın demiyor. Ben de arada sürüyorum sürmesi de güzel. Çok dengeli.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------

Bu arada tvs Vego piyasadaki nadir saç kasa scooterlerden

Motosikleti
    ......
    Adam yazmış max 5-6bin bütçem var diye herkez kendi motorunu anlatıyor bendede ironmax 250 var.. kardeşim sana tavsiye ederim al bitane 18bin tl tekerin düz bassın..

skullz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam yazmış max 5-6bin bütçem var diye herkez kendi motorunu anlatıyor bendede ironmax 250 var.. kardeşim sana tavsiye ederim al bitane 18bin tl tekerin düz bassın..
    5-6 bin butceye biraz zor gibi değil mi 0 ve çin malı olmaması? :I

Motosikleti
    ......
    Alıntı mustafav adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya var ya şu forumda bazen ben de birşey yazmaya korkuyorum. Birisi hemen bozup atıyor adamı. Biraz daha anlayışlı olunsa keşke.

Neyse. O fiyata TVs Vego var. Arkadaşım kullanıyor. Çok sağlam motor. Çok da güçlü. Biz iki kişi dağ Bayır geziyoruz. İki kişi nerdeyse 180 kg dik yokuşlarda bana mısın demiyor. Ben de arada sürüyorum sürmesi de güzel. Çok dengeli.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------

Bu arada tvs Vego piyasadaki nadir saç kasa scooterlerden
    haklısın biraderim bak unuttum o modeli on numara makina saç kasa tvs wego iyi makina parasının hakkını verir....

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Ben evladiyelik dediğin için sym vs değilde paranın bütçenin alabileceği herhangi bir yaştaki Vespa derim. eskitmeye ömrün yetmez.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)