Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

''Bridgestone Battlax S20 Evo'' bu lastiği nasıl bilirsiniz?

REKLAM ALANI

Alıntı muhammetcon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hadi ya şuan üzüldüm
    fiyatı nedir bilmiyorum fiyatına göre güzel olabilir belki ama ön kaldıramıyorum tabi benim lastik eski yanii tarihini bilmiyorum ama son kullanma tarihine bakayım bir
    insta: veli_montana_

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    muhammetcon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-09 (2018)
    Alıntı velizrsln adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fiyatı nedir bilmiyorum fiyatına göre güzel olabilir belki ama ön kaldıramıyorum tabi benim lastik eski yanii tarihini bilmiyorum ama son kullanma tarihine bakayım bir
    şöyle söyleyim rosso ile aralarında 100-150tl gibi bir rakam oynuyor rosso 2 daha pahalı işte.
    Only Ride..

şöyle söyleyim rosso ile aralarında 100-150tl gibi bir rakam oynuyor rosso 2 daha pahalı işte.
    pirelli marka ama yaa ben senin kadar araştırmış değilim ama kullanıcılar batlax ile rosso 2 ye aynı mı diyorlar?
    muhammetcon bunu beğendi.

mostro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Hypermotard 1100 evo sp
    s20 evo kullanıyorum. onceden rosso corsa vardı daha memnun kaldım ıslak zemınde kuru zemınden daha iyi tutuyor :D

Motosikleti
    Mt-09 (2018)
    Alıntı mostro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    s20 evo kullanıyorum. onceden rosso corsa vardı daha memnun kaldım ıslak zemınde kuru zemınden daha iyi tutuyor :D
    Rosso'ya göre daha iyi diyorsunuz yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------

Alıntı velizrsln adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pirelli marka ama yaa ben senin kadar araştırmış değilim ama kullanıcılar batlax ile rosso 2 ye aynı mı diyorlar?
    hemen hemen aynı dıyorlar,bazılarıda rosso kat kat iyi diyor.
    Only Ride..

mostro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Hypermotard 1100 evo sp
    İyi markaların ürettiği yüksek sınıf lastikler; ikisinden de memnun kalırsınız. Kendınız karar verin. Aralarında kat kat fark ben hissedemedim. Keşke pirelli alsaydım demiyorum. Lastiğime güveniyorum. Birdahaki lastik değişimi olsa yine s20 alırdım. Ama servisimde s20 yok rosso takalım deseler ona da tamam derim Psikolojik etki çok buyuk. Motosiklet konusunda guvendiğimiz arkadaşımız s20 cok kotu keske almasaydım aralarında kat kat fark var derse bizim için o lastik biter. Alsak bile rahat hissedemez virajlarda dusunur, kötu performans sergiler bunu lastiğe atarız İstediğinizi alın aralarındaki farkı hissetcek popo bizde yok

Edit: Yağmurda çok çıkmıyorum derseniz, daha az yağmur kanalı olan bridgestone r10 tavsiye ederim.

Rosso'ya göre daha iyi diyorsunuz yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------

hemen hemen aynı dıyorlar,bazılarıda rosso kat kat iyi diyor.
    http://www.revzilla.com/motorcycle/bridgestone-battlax-hypersport-s20-evo-rear-tires
    http://www.revzilla.com/motorcycle/pirelli-diablo-rosso-ii-rear-tires

Ben olsam pirelli alırdım

Motosikleti
    Mt-09 (2018)
    Alıntı mostro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi markaların ürettiği yüksek sınıf lastikler; ikisinden de memnun kalırsınız. Kendınız karar verin. Aralarında kat kat fark ben hissedemedim. Keşke pirelli alsaydım demiyorum. Lastiğime güveniyorum. Birdahaki lastik değişimi olsa yine s20 alırdım. Ama servisimde s20 yok rosso takalım deseler ona da tamam derim Psikolojik etki çok buyuk. Motosiklet konusunda guvendiğimiz arkadaşımız s20 cok kotu keske almasaydım aralarında kat kat fark var derse bizim için o lastik biter. Alsak bile rahat hissedemez virajlarda dusunur, kötu performans sergiler bunu lastiğe atarız İstediğinizi alın aralarındaki farkı hissetcek popo bizde yok

https://www.youtube.com/watch?v=3bIqVCpPb_g

Edit: Yağmurda çok çıkmıyorum derseniz, daha az yağmur kanalı olan bridgestone r10 tavsiye ederim.
    http://i.hizliresim.com/AnkmWL.jpg
    Yağmur kar affetmiyorum hocam.Yorumunuz için teşekkür ederim hangisi denk gelirse onu alıcam.
    Only Ride..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)