benim de vardı yeşil bir peugeot
honda innovayla yarıştığımda tam arkasındaydım!!!
ne günlerdi bee ...
Mobylette->Peugeot 103->Agility 125->Ybr 125->Cbr 125 R->Ybr Esd 125->?
bi antepte bide burda var arkadaşımın dylanıyla gidiyoruz yanımızdan bir geçti biz dumur :D
ama berbat sadece 140 basıyo okadar bi viraja gelseler haşırt bi taşa değseler haşırt bide kalkmıyo o motorlar eğer bi ybr ile yarışıcak olsa ybr geçer vitesli olduğu için ama uzunyolda çogu motoru haşat ediyolar
kaldırmasını bilmiyorlar onu
eksozla kalkman gerekiyor
Mobylette->Peugeot 103->Agility 125->Ybr 125->Cbr 125 R->Ybr Esd 125->?
MOBİLYETİN 150 İLE GİTTİĞİNE İNANMAYANLAR İZLESİN
http://www.facebook.com/profile.php?...=1352020678517
>>> Gençliğine Güvenip erken Derken ; Belki Elveda Bile diyemezsin GİDERKEN...!!!
size bişey solimmi ben ızmirde oturuyom motorcu ejderi tanıomuusunuz adam bi çiftler cıkarıo (mobılet) 200km vuruolar ben tek makıneyle 130 vurdum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:49 ----------
bence en kral modıfıyelı mopedler ızmirde izmirde hastaları cok ve cok tutulan ve bınılen bı motor
Mobiletlerlede o kadar yüksek hız ne kadar güvenli olur orası ayrı tabi ki.
İsterse 300 Km yapsın ? Güvenliğin yok.. Apaçi Hareketler Bunlar..
340 km hızla giden hayabusanın yere uyguladığı basıncın yarım kilo kadar olduğunu duymuştum hız-ağırlık oranı göz önünde bulundurulduğunda bu motorlarla 150-200km yapmak ölüme parmak atmak gibi bişey olur buda iyi birşey olmasa gerek
Başkalarının hayatını tehlikeye atmadan istediğini yap buna kimse bişey diyemez.
Sırf hız egonu tatmin edicen diye kendinin ve başkalarının hayatını tehlikeye atmak niye?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:35 ----------
Küçücük motorların o hızlarda ölüm makinası olduğunu bile bile bu hızlara çıkanların işi zevk değil tatmin edilemez bir egodur.
bigün ailecek bi yer gidiyoruz arabayla.bunlardan birisi önümzde slalom yaparak gidiyor.bizim hız 120 civarı.bu arkadaş kaydı ve düştü.allah korudu ezmedik.
şimdi sıçarım ben böyle zevke.benim başıma niye bela oluyosun arkadaşım...
Orgazma Dudak Büktürür
Bence mopedlerin hızını bir de şu koşullarla tekrar ölçelim :
- Sürücü motosiklet montu, kask, eldiven giymiş olsun
- Motosikletin fabrika çıkışı bütün aksesuarları (çamurluk, sele, far, sinyal vs.) takılı olsun,
- Sürücü motosikletin üzerine yatmadan normal şekilde otursun
- Motorda hacim arttırmak hariç modifikasyon serbest
Bunu şundan yazıyorum; yollarda ve videolarda görüldüğü üzere çoğu moped kullanıcısı sürat yaparken motora yatar ve yükünü hafifletirler. Aslında motorların hızlı gitmesini sağlayan şey de budur. Yani zannedildiği gibi üzerlerindeki motorun gücüyle ilgili bir olay değildir ki, zaten 50 cc 3 - 4 BG gücündeki 2 zamanlı bir motor 125cc 10 Bg gücündeki bir motoru eşit koşullarda geçemez. En basitinden rüzgara karşı giden motor+sürücü toplam yüzey alanının büyüklüğü harcanan gücü büyüklüğü ile doğru orantılı olarak etkiler. Yatan bir sürücünün oturana göre bu açıdan avantajını hesap edin.
Arkadaslar ben mobilet alıcam ALLAH (C.C) nasıp ederse kardaL araba Pazarında 100 - 150 civarı bişeymiş oyle duydum Bu Dorumu diE size Sormak isdedim.....?
bu pejolar en iyi antep de gelin görün .
S.a arkadaslar benım suanda scooterım varda boyle videoları izleyince filan deliriyorum boyle bir moblyet toplamak bana ne kadara mal olur acaba ?
mopedleri beğenmeyenleri konyaya davet ediyorum bu motorlar hakkında konuşmak kolaydır bir tarafını beğenmezsiniz sölerde sölersiniz gelin sizinle bi gezelim sonra bu motorlar hakkında daha iyi şeyler düşünceksiniz ayrıca mopedleri ölüm makinası olarak göstermenize gerek yok benim motorum şu anda 180i çok rahat yapıyo dişlilerde hiçbir oynama yok ön 11 li arka bildiğimiz puch dişlisi ve ayrıca hidrolik disk fren taktım öle yarışıyorum inanmazsanınz gelin gösterem eğe 13 35 yapacak olsam motor 200 ü geçer çünkü hiç zorlanmadan yapıyo antalyalıların ünlü ye pi.. i ilede yarıştım o finiş e geldiğinde benim motorun dumanları kabolmuştu ve bu motorumdan çok memnunu onun sayesinde hayabusa aldım
horrrrttttt=)
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
ya arkadaş mobilet 200 yapsın diye harcadığın paraya honda cbr gelir cillop gibi ne yapacaksın mobileti bi de beton gibi sert koltuğa yatmakla uğraşacaksın halbuki bak hondanın koltuğuna :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)