Geçtiğimiz hafta bir avm nin özel güvenlik görevlisiyle tatsız bi olay yaşadım. Kapalı otoparkın çıkış yapmak istediğim kısmında çıkışı kapatmışlar, ben de motorla şeritle kapatılmış olan yere kadar gittim. Güvenlik görevlisi eliyle gelme şeklinde hareket yaptı. Neyse arabaların gitmesini bekledim, sonra güvenlikçinin yanına ilerledim. Adam yolumu kesti, iyi be soldan dönerim ben de deyip ilerlememle adamın kaskımdan çekip motorla beni devirmesi bir oldu ve ben motorla birlikte yerdeyken eleman üzerime saldırdı, birbirimize girip boğuşmaya başladık. Elemanın kafamı geri itmesinden dolayı o an boğuşma sırasında neler oldu, kim kime vurdu bilmiyorum, ben kask yüzünden sadece tavanı görebiliyordum. Neyse kısa süre sonra güvenlikçi full korumaya zarar veremeyeceğini anlayınca durdu, vurmazsan bırakacam dedi ve ben de suçlu duruma düşmemek için elemanı bıraktım ve kalktım.
Olay sonrası üzerime yürüme, tehdit fln derken elemanla mahkemelik olduk. İfadesinde motoru üzerime sürdü, saldırdı, yumruk attı şikayetçiyim demiş. Benim motorun yan çantası ezildi, polis tutanağına geçirildi. Bende zorlamaya bağlı kas ağrıları var. Adli tıp raporu vs. alındı, artık olay savcılıkta. Olayın olduğu yerin hemen arkasında güvenlik kamerası varmış, bütün olanların kayda geçmiş olması gerekiyor. Bakalım sonuç ne olacak. Aramızda hukukçu arkadaşlar varsa ve gidişatı yorumlarlarsa sevinirim.