Motto akademide kurstaki hocanın boyu 1.65 idi ve gs'i çocuk oyuncağı gibi kullanıyordu.
Motto akademide kurstaki hocanın boyu 1.65 idi ve gs'i çocuk oyuncağı gibi kullanıyordu.
bir ayağınızın parmak uçları yere değiyor ise o motoru kullanabilirsiniz. Hee arkadaşların dediği yokuş yukarı , eğim vs vs bunlar ise tamamen zamanla tecrübe ile oluşacak şeylerdir.
Ehliyet eğitimi ve sınavında kullandığım motor Pulsar 150 ns'di . Ayağımın ucu zar zor yere değiyor dengede tutabilmek için biraz yatırmam gerekiyordu. Bence boy konusu acemilikte çok önemli. Videolarda gördüğümüz abiler baya ilerletmişler kendilerini.
çok büyük yanlışınız var asla ve asla motoru yatırmayacaksınız. altınızdaki pulsar 150 hafifti 230 kg bir motoru yatırırsanız hafiften altında kalırsınız. Kendi vücudunuzu sola alacaksınız yani poponuzun sol tarafı seleden aşağı denk gelecek siz sağ tarafınızın üzerinde oturmuş olacaksınız. Bu sayede sol bacağınız yere basıyor olacaktır. Sağ ayak ise asla ve asla arka frenin üzerinden gitmeyecektir orada kalacaktır.
Örnek resim olarak şunu gösterebilirim. Bu biraz uzaktan bir resimdir fakat bizim başka bir grubumuzda ebelenme diye bir geyiğimiz vardır orada beni ebeleyen arkadaş çekmişti tamda sana anlatmak istediğim fotoğraf. Sol ayağım yerde , sağ ayağım fren üstünde.
Not benim boyum 1.70 tir. Tenerenin sele boyu 86 cm dir
Haklısınızdır muhtemelen ama kendimden örnek verdim ayağım yere biraz daha bassın diye daha da eğilmem gerekiyordu e eğilince yatıyordu. Boy kısa olunca imkanları zorluyoruz. Velhasıl sözün özü boy ile cc karşılaştırmak yersiz tecrübe varsa da boy faktörünü göz önünde bulundurmayabiliriz
Lojistisyen.net/forum ¯\_(ツ)_/¯
Tabikide boy ile cc karşılaştırılmaz , boy ile motor sele yüksekliği veya motor çeşidi karşılaştırabilirsiniz. Tek ayağınızın parmak ucu değsin yeter. Tabikide bunun dezavantajları vardır hiç bir şey iki ayağın yere komple taban dahil basması kadar güzel olamaz. ben en çok ktm 990 dakarı kullanırken zorlanmıştım yanlış hatırlamıyorsam 92 cm di onun sele yüksekliği
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)