Plaka ve plakalık problemi [Resimli]
Reklamlar
-
Arkadaşlar motorun orjinal plakasını takacagım fakat egzozların arasına sıgmıyor plakayı kırptırsam yasal olarak sıkıntı cıkarmı ? App ile gezsem koltuk altındada plakayı tasısam bu bi mazeret olabilir mi ? Çözüm sunarsanız sevinirim
[IMG][/IMG]
Reklamlar
-
Mühürlü app ye birşey demiyolar diye biliyorum.
-
Plakayı kırparsan ceza yazacak polise bahane sunmuş olursun,üzerinde TC damgası var resmi evrak niteliği taşır kesip biçemezsin der kitler. app yanında orjinali bulundurursan bu seferde çift plaka olduğu için kitler.
En iyisi mühürlü app..
-
Bendede kirmiili app kirpilmis plaka var.aldigimda vardi.orjinal plaka nerden ve kaca cikiyoki?
-
Hocam bulmuşsun motoru sanırım
-
Stock Sever adlı üyeden alıntı
Hocam bulmuşsun motoru sanırım
Yok kardeşim yeni aldım o gitti
https://www.instagram.com/besafes1kr/
-
kanoburda adlı üyeden alıntı
Bendede kirmiili app kirpilmis plaka var.aldigimda vardi.orjinal plaka nerden ve kaca cikiyoki?
Onun için öncelikle emniyete başvurman lazım plakanı kaybettiğine dair, sonra sana yeni plaka verecekler yeni ruhsat çıkaracan yeni plaka bastıracan.
-
Orjinalin dışında hepsi cezaya muhatap. Tek bir plaka var o da yönetmelikte belirtildiği şekilde..
-
ee_ee adlı üyeden alıntı
Orjinalin dışında hepsi cezaya muhatap. Tek bir plaka var o da yönetmelikte belirtildiği şekilde..
Benim oncekı motorumda ufak orjinal plaka vardı soforler odasından cıkarttırdıgım fakat bu motorda cıkartamadım fızıksel olarak motora uygun degıl yani ne yapacagımı bılmıyorum
-
17 Aralık 2016, 22:01
caglar48 adlı üyeden alıntı
Yok kardeşim yeni aldım o gitti
Hayırlı olsun o zaman. Kaskodan alabildiniz mi parayı? güvenlikli siteden çalınmıştı hatırladığım kadarıyla
-
17 Aralık 2016, 22:09
-
17 Aralık 2016, 22:12
Stock Sever adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun o zaman. Kaskodan alabildiniz mi parayı? güvenlikli siteden çalınmıştı hatırladığım kadarıyla
Yok daha birşey sonuclanmadı
-
17 Aralık 2016, 22:24
Muhurlu app demis arkadaslar da. app plaka sonucta, orjinal degil. Her turlu yasaktir.
Ben de custom plaka mevcut ama yanimda her zaman orjinal plakayi da tasimaktayim.
Bu sekilde problem olacagini zannetmiyorum.
-
17 Aralık 2016, 22:29
Plakanın kenarlarını içe katlayın
-
18 Aralık 2016, 21:38
Antalya şoförler odası mühürlü app plaka veriyor
-
19 Aralık 2016, 00:24
ben de size bi soru sorayım. plakalık puig mi? bende de mmonster var ve orjinal plakalık iptali yapmak istiyorumm ancak puig in ki dısında uymmuyor camurlugu kesmeden. puig de piyasada tükenmiş durumda :(
-
19 Aralık 2016, 00:30
çağlar n11 de volkanotoplaka' dan mühürlü hologramlı çerçevesiz 10x16 plaka siparişi ver, sığacaktır. (yazı fontunda aşırıya kaçma)
-
19 Aralık 2016, 00:40
-
19 Aralık 2016, 01:43
Ne uğraşıyorsunuz sökün kuyruğu geçin
İlk bakışta aşık oldun oldun adamım, yoksa ikinci bakışta kimin ne mal olduğunu anlarsın.
- BOB MARLEY
-
19 Aralık 2016, 01:58
Aslında zamanınız varsa trafik şubeye gidip sormanız daha rahat olacaktır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)