ZR7-Bandit 600-GSR600-CB600F-FZ6N
Reklamlar
-
Arkadaşlar selamlar
Kawasaki ZR7
Suzuki Bandit 600
Suzuki GSR600
Honda CB600F
Yamaha FZ6N
Bu motorların eski modellerinin yakıt tüketimi , kullanım gibi izlenilmlerini yazacak arkadaşlar var mı ? Özellikle yakıt konusunda biraz desteğinize ihtiyacım var .
Saygılar
Reklamlar
-
hocam şu makinelere bineceksen yakıt önceliğin olmamalı. yakıt bu kadar önemliyse tek silindir bi makineye bin. bunlar birbirlerinden çok çok farklı yakmazlar.
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
hocam şu makinelere bineceksen yakıt önceliğin olmamalı. yakıt bu kadar önemliyse tek silindir bi makineye bin. bunlar birbirlerinden çok çok farklı yakmazlar.
Almanya'da çok ucuz hocam bunlar ayrıca Almanya da düşük CC li motorlar yüksek CC motorlardan daha pahalı maalesef..
-
Hocam aradığın her şey fuelly.com'da var. Kullanıcıların yakıt istatistiklerini girdiği bir site.
-
Fz6N ortalama:
sehir ici : 7lt/100km
uzun yol : 5lt/100km
-
3 sene boyunca yaklaşık 30bin km kadar hornet kullandım. Sonra salaklik edip motorumu sattım. (Şimdi yeni sahibinden geri almaya çalışıyorum) komik ama gerçek... en düşük yakıt değeri uzun yolda 4lt idi. Şehiriçi için pek dikkat etmiyordum. Şimdi sana özetle diyeceğim şudur. Listedeki bütün modelleri bir kenara koy. Horneti diğer kenara koy, ve ona doğru yürü sonra günün birinde beni hatirlarsan. Bi dua edersin artık.
-
bpak adlı üyeden alıntı
Hocam aradığın her şey fuelly.com'da var. Kullanıcıların yakıt istatistiklerini girdiği bir site.
çok teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:32 ----------
engin_deniz adlı üyeden alıntı
3 sene boyunca yaklaşık 30bin km kadar hornet kullandım. Sonra salaklik edip motorumu sattım. (Şimdi yeni sahibinden geri almaya çalışıyorum) komik ama gerçek... en düşük yakıt değeri uzun yolda 4lt idi. Şehiriçi için pek dikkat etmiyordum. Şimdi sana özetle diyeceğim şudur. Listedeki bütün modelleri bir kenara koy. Horneti diğer kenara koy, ve ona doğru yürü
sonra günün birinde beni hatirlarsan. Bi dua edersin artık.
Bana biraz anlatsana Horneti o da gözüme çarptı çok o yüzden listeme ekledim
-
http://www.yakittuketimi.net/
Bu siteden istediğin aracın yakıt tüketimini öğrenebilirsin
-
Suzuki bandit 600 yerine 650 ye baksaniz olur mu?
Abs li model... insan gibi kullandiginda 232 km 9 litre benzin yakiyor...
saglamligina diyecek yok zaten...
-
16 Aralık 2016, 19:55
Muhammett adlı üyeden alıntı
Hemen inceleyeceğim teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:50 ----------
ferhatkars adlı üyeden alıntı
Suzuki bandit 600 yerine 650 ye baksaniz olur mu?
Abs li model... insan gibi kullandiginda 232 km 9 litre benzin yakiyor...
saglamligina diyecek yok zaten...
Fiyatlar biraz ucuk 650 lerin o klasmanda yamaha FZ6N ve GSR600 dikkatimi çekti
-
16 Aralık 2016, 20:03
Burda da gsr nin 2006 modeli ile 650 nin fiyati ayn nerdeyse.. onun icin soylemistim...
-
16 Aralık 2016, 23:29
diğerlerini bilmem ama yakıta bakacaksan gsr 600 den uzak dur derim 8-9 litreden aşağı düşmüyor diye biliyorum (şehir içi agresif kullanımda)
-
16 Aralık 2016, 23:47
bizde diyoruz acaba neden bu avrupada millet eski motor a biniyor
hani uzun yıllar kullanıyor anlamında
demek orda eski motorlar daha ucuz bu iyimiş
bizde tam tersi eskidikçe fiyat artıyor
hele hele akıl tutulması yaşayan eski kasa v strom sahipleri ilk başta
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)