trafik sigortaşı yaşa göre çok uçuk bi fark olurmu
Reklamlar
-
ben 22 yaşındayım henüz motoru almadım ama bi kaç yere ortalama ne kadara yaparsınız diye sordum 700 den aşağı yapmıyorlar yaşın küçük olduğu için ve daha önce üzerine kayıtlı araç olmadığı için yüksek diyorlar
babamın üzerine yada bir büyüğümün üzerine yapmsam fiyat ne kadar oynar 50-60 tl bir şey oynarsa değmez 200-300 tl falan oynarmı
Reklamlar
-
j700 adlı üyeden alıntı
ben 22 yaşındayım henüz motoru almadım ama bi kaç yere ortalama ne kadara yaparsınız diye sordum 700 den aşağı yapmıyorlar yaşın küçük olduğu için ve daha önce üzerine kayıtlı araç olmadığı için yüksek diyorlar
babamın üzerine yada bir büyüğümün üzerine yapmsam fiyat ne kadar oynar 50-60 tl bir şey oynarsa değmez 200-300 tl falan oynarmı
Ben monster 696yı gecen ay sigortalatırken bana 2bin ila 5bin lira arası sigorta çıktı , babamın ustune alınca 300 lıraya yaptım
https://www.instagram.com/besafes1kr/
-
caglar48 adlı üyeden alıntı
Ben monster 696yı gecen ay sigortalatırken bana 2bin ila 5bin lira arası sigorta çıktı , babamın ustune alınca 300 lıraya yaptım
peki babamın a2 ehliyeti olmasa olurmu babam 25 yıllık söfer ama e ehliyeti var a2 yok olmazsa komşumuz var onun üzerine yaparım 15 yıllır motor kullanıyor
-
j700 adlı üyeden alıntı
peki babamın a2 ehliyeti olmasa olurmu babam 25 yıllık söfer ama e ehliyeti var a2 yok olmazsa komşumuz var onun üzerine yaparım 15 yıllır motor kullanıyor
sigorta yaptırırken ehliyete bakmıyorlar. yaş çok etkili, bir de il çok etkili.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
-
Tefoo adlı üyeden alıntı
sigorta yaptırırken ehliyete bakmıyorlar. yaş çok etkili, bir de il çok etkili.
ilçeden ilçeye fark edermi alanyada yaşıyorumda antalya ile alanya bir olmaz nufus farkı çok fazla trafik farkıda çok fazla
-
yaşı şuan 30 ve civarı olan arkadaşlar ve o zaman icq , msn gibi chat programlarını kullananlar " asl " harflerinin açılımını iyi bilirler
Sigortada önemli olan " asl " dir
-
berkcigdem adlı üyeden alıntı
yaşı şuan 30 ve civarı olan arkadaşlar ve o zaman icq , msn gibi chat programlarını kullananlar " asl " harflerinin açılımını iyi bilirler
Sigortada önemli olan " asl " dir
Güldüm durduk yere :D
"Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma. Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini doğru sanma. Sessiz kalmak, bir şey bilmediğin anlamına gelmez, çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez." Mevlana Celaleddin Rumi
-
Babamın üstüne yapmaklık gibi bir hata yaptım şimdi satamıyorum . Satarsam parası benim olur diyor babam. Veya alıcı buluyorum sıfırı 5700 olan motora 4700 e zarar mı etcem satmıyom diyo
-
sigorta fiyatları öncelikli yaş - aracın kaza riski ve bedeli ve bulundugun ildeki trafik yogunluguna göre değişir.
1.5 ay önce gw250 ye 650 tl trafik sigortası yaptırdım
dun cbf 600 f icin teklif aldım 950 tl .
yer istanbul yaş 24 ehliyet 7 yıllık
-
16 Aralık 2016, 17:11
Dostum 2015 temmuz ilk motorumu kendi üstüme aldım 20 yaşındaydım geçen sene 990 TL 'HDI' yapmıştı. İlk motorumla kaza yaptığım için 2. motoru geçen ay aldım arkadaşın üstüne yaptık, en ucuz 1150 TL Demir Sigortadan fiyat çıktı. Anadolu Sigorta 1506 TL istemişti.
Daha sonra motoru noterden annemin üstüne aldırttım. 48 Yaşında. 889 TL'ye Anadolu sigortadan yaptırdım en düşük. Demir bu sefer 1556 TL istedi ilginçtir ki.. Yani 620 TL falan daha düşük fiyat verdi Anadolu sigorta. Ne yapıyorsan yap, kendi üstüne yapma bence. Baba, amca, dayı kim varsa onun üstüne yaptır. Yaptırdığın kişininde daha önce kazası olmamasına dikkat et.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)