motorumu gasp etmeye calisan serefsizler!!!!
-
merhabalar bugun karagumruk civarindan motorumu gasp etmeye calisan kisiler motoru kenara cektirip kask cikar diyen arkadaslar hakkinda suc duyurusunda bulundum.yarin sabah gerekli mercilerce kamera kayitlarinin incelenmesi için elimden geleni yapicam bakalim oyle kolay oluyormu motor gasp etmek.
butun forum arkadaslarima saygilar bu kısıler forumda oldugunu dusunuyorum.o yuzden konu acma geregi duydum
Reklamlar
-
Adalet yerini bulur inşallah.
-
Bu duydugum 3. olay.. acikcasi cok tedirgin oluyorum bu durumdan.. benide takip etmisler otopark gorevlimiz dikkat etmis..
O an buyuk ihtimalle bi faydasi olmaz ama kendimce kendimi korumak adina kickboxa gidiyorum.. bide sprey mi almak lazim..
Ama tedirginlik uyandiriyor acikcasi..
Gecmis olsun fehmi..
-
Geçmiş olsun. Sakinleştikten sonra olayı bir anlatırsan seviniriz.
-
Motorunuzun yanında cop taşıyın arkadaşlar, gasp veya saldırıya uğrarsanız direkt olarak çenesinin uç kısmına sürtüp geçecek şekilde vurun, anında amele sümüğü gibi yere yapışacaktır vurduğunuz kişi. elinde belinde silah varsa kullanamaz.
-
SlimShady1 adlı üyeden alıntı
Motorunuzun yanında cop taşıyın arkadaşlar, gasp veya saldırıya uğrarsanız direkt olarak çenesinin uç kısmına sürtüp geçecek şekilde vurun, anında amele sümüğü gibi yere yapışacaktır vurduğunuz kişi. elinde belinde silah varsa kullanamaz.
Tamam.....
-
karakola gittim ve olayi anlattim verilen cevap su:kardesim darp varmi calinan bir sey varmi ?? 2 sinede hayir dedim. ozaman bosuna ugrasma gecmis olsun dediler ama hala istersen yarin savciliga suc duyurusunda bulun dediler mahkemelerde ugrasirsin dediler....illaki malimiza canimiza mi zarar gelmesi lazim bir tutanak bile tutmadilar!!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
ama o arkadaslar pesinizi birakmicam yarin gidicam kendimde sizide ugrastiricam mahkeme mahkeme
-
Tvs01 adlı üyeden alıntı
Tamam.....
Deneyebilirisin Çünkü genelde gasp ve saldırı niyetinde olan kişiler yalnız veya silahsız olmaz. Savunma amaçlı kullanımında bence sakınca yoktur. Trafikte saldırıya uğrayan bi dünya motorcu var, saldırganların bir çoğu en az 2 kişi ve silahlı oluyor. Böyle durumda linç edilmeyi beklemek aptallık olur. Böyle bir durumla karşı karşıya kalırsanız, saldırganlara da "Tamam..." dersiniz onlarda sizi dövmezler.
-
ceymier adlı üyeden alıntı
karakola gittim ve olayi anlattim verilen cevap su:kardesim darp varmi calinan bir sey varmi ?? 2 sinede hayir dedim. ozaman bosuna ugrasma gecmis olsun dediler ama hala istersen yarin savciliga suc duyurusunda bulun dediler mahkemelerde ugrasirsin dediler....illaki malimiza canimiza mi zarar gelmesi lazim bir tutanak bile tutmadilar!!!
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
ama o arkadaslar pesinizi birakmicam yarin gidicam kendimde sizide ugrastiricam mahkeme mahkeme
Sen yenisin galiba :D
https://www.instagram.com/besafes1kr/
-
16 Aralık 2016, 00:03
seninkini caldilar bulunmadi dimi :((
Kula Bela Gelmez Hak Yazmadikca; Hak Bela Yazmaz Kul Azmadikca Hak Kuldan İntikamini Kul İle Alir Dini İrfani Bilmeyen bunu kul Etti sanir
Bari Emri Olmayinca Sanki Yaprak mi Kipranir
-
16 Aralık 2016, 01:30
geçmiş olsun , olay ın devamı nasıl gelişti...gasp neden yarım kaldı? brezilyaya döndük yeminle
-
16 Aralık 2016, 01:32
seninkini caldilar bulunmadi dimi :((
bence bulunuk
-
16 Aralık 2016, 02:27
berkcigdem adlı üyeden alıntı
bence bulunuk
Yoksa sen mi çaldın ?
https://www.instagram.com/besafes1kr/
-
16 Aralık 2016, 02:35
-
16 Aralık 2016, 09:50
Adalet yerini bulmuş
Görüyorsunuz, bir vatandaşımız daha kendi adaletini kendisi sağlamaya çalışmış.
-
16 Aralık 2016, 10:03
Süper Moderatör
Tenha ve tekin olmayan yerlerden/muhitlerden geçmemeye çalışın, geçmek zorunda kalırsanız hızlı olun. El kol eden önünüze atlayan olursa yavaşlamadan kaçın. Sağ ön taraftan fren manetine vurulacak olan tokata karşı dikkatli olun.
İmza; 90 yıllarda kuştepe, çağlayan dere vs bölgelerinde motor kullanan biri
Olay sahibi arkadaş ayrıntıları anlatırsa daha iyi olur.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
16 Aralık 2016, 15:47
SlimShady1 adlı üyeden alıntı
HOcam adamları biliyomusun kim olduklarını sadece video olmuyor diye biliyorum , nasıl oldu da kaca bildin ne dedilerde durdurdular seni olayı tam anlatsana dostum başına gelen olursa örnek olur
-
16 Aralık 2016, 16:00
Olayı ayrıntısı ile anlatırsanız bize de tecrübe olur. Videoyu yükleseniz yada bir görsek
-
16 Aralık 2016, 16:14
Maslak adlı üyeden alıntı
HOcam adamları biliyomusun kim olduklarını sadece video olmuyor diye biliyorum , nasıl oldu da kaca bildin ne dedilerde durdurdular seni olayı tam anlatsana dostum başına gelen olursa örnek olur
Benim başıma bir şey gelmedi ki? yani o videodaki elemanı kastediyorsanız ben değilim. Gasp olayı değilde, geçen yaz 3-5 kişi sataşmıştı, bir laf dalaşı oldu sadece böyle büyük bir şey başıma hiç gelmedi. Eğer ki gelirse o an da yapmam gereken ne varsa yaparım. Diğer motorcu arkadaşlara da tereddüte düşmeden gerekeni yapmalarını tavsiye ederim.
-
16 Aralık 2016, 16:28
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Tenha ve tekin olmayan yerlerden/muhitlerden geçmemeye çalışın, geçmek zorunda kalırsanız hızlı olun. El kol eden önünüze atlayan olursa yavaşlamadan kaçın. Sağ ön taraftan fren manetine vurulacak olan tokata karşı dikkatli olun.
İmza; 90 yıllarda kuştepe, çağlayan dere vs bölgelerinde motor kullanan biri
Olay sahibi arkadaş ayrıntıları anlatırsa daha iyi olur.
90lı yıllarda kuştepe taraflarında mı oturuyodunuz olcay abi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)