Arkadaş ne gördünde yanaktan yarıldın yahu :)
Reklamlar
-
Herkese iyi akşamlar bu gün biraz işlerim vardı halletmek için şehir merkezine gidiyordumki arka lastiğim yarıldığını farkettim arkadaş ne gördün yanaktan yırtılıyorsun :D
Reklamlar
-
geçmiş olsun genç iyisinya.
-
lastiğin eskimiş olabilir yılına göre ve zamanla çatlama yapar o çatlakta büyür büyür en son bu şekilde yırtılır. yada belki yolda bir şeye sürttün ve yırttın.
-
bişeyim yok teşekkürler 2014 model üretimli lastik üstü yavaştan gitmeye bşalamıştı ama yanaklarda bir şey gözükmüyordu sağlık olsun diyelim
-
markası nedir,,üstünde naylon yazıyormu
-
Evet NYLON neredeyse pirelli fiyatına almıştım bu lastiği zor durumda olduğum için
-
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
Evet NYLON neredeyse pirelli fiyatına almıştım bu lastiği zor durumda olduğum için
naylon yazan lastik, lastik değildir,bildiğin naylondur,bildiğin plastikten yapılmış sahte lastiktir, ,gerçek lastik kauçuğuyla uzaktan yakından alakası yoktur,ALLAH korumuş seni,sakın sakın böyle sahte lastikleri bidaha motoruna takma,,kendine acımıyorsan ananı babanı seni sevenleri düşün
-
YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
naylon yazan lastik, lastik değildir,bildiğin naylondur,bildiğin plastikten yapılmış sahte lastiktir, ,gerçek lastik kauçuğuyla uzaktan yakından alakası yoktur,ALLAH korumuş seni,sakın sakın böyle sahte lastikleri bidaha motoruna takma,,kendine acımıyorsan ananı babanı seni sevenleri düşün
Evet haklısınız aslında tüm lastiklerde nylon bulunuyor ama buna fazzla kaçırmışlar dediğim gibi neredeyse pirelli duratraction fiyatına gelmişti bu lastik ama buralarda pirelli bulunmuyor malesef acil olduğu için bunu aldım beni düşündüğünüz için çok teşekkürler tekeriniz düz bassın
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
gerçek lastikte naylon yazmaz,naylon yazan lastik lastik değildir,çinlilerin motorlarını satana kadar yaptıkları çinde kilo ile satılan plastikten imal edilmiş sahte lastiktir,,lastik hamuru farklı şeydir
-
15 Aralık 2016, 22:52
Bildiğim kadarıyla her lastiğin içerisinde naylon vardır bağlayıcı bir nevi solvent olması bakımından. Naylon ile beraber lastik üretiminde kullanılan kimyasallar (ki çoğu plastik grubuna girer)lastiğin dönmeye karşı direncini düşürme(sürtünmeye karşı) ve yol tutuşu özelliklerini ayarlamak için katılır.
Swallow marka tabi ki bir Michelin ve Pirelli değil orası ayrı tabi.
-
15 Aralık 2016, 23:22
son sözüm lamı cimi yok tartışmaya bile gerek yok, üstünde NYLON yazan çin malı hiç bir lastiği sakın sakın sakın alıp motorunuza takmayın,,yol tutuş sıfırdır ÖLÜRSÜNÜZ daha ötesi yok bu işin,,sakın bunu basite algılamayın
paranız yoksa ayağınıza ucuz ayakkabı alın ama ne olursa olsun motorunuza kaliteli lastik alın,,,pirelli,michelin,goodyear,dunlop,vs.Türk Malı Tournee ,irc,petlas gibi
-
15 Aralık 2016, 23:47
son sözüm lamı cimi yok tartışmaya bile gerek yok, üstünde NYLON yazan çin malı hiç bir lastiği sakın sakın sakın alıp motorunuza takmayın,,yol tutuş sıfırdır ÖLÜRSÜNÜZ daha ötesi yok bu işin,,sakın bunu basite algılamayın
paranız yoksa ayağınıza ucuz ayakkabı alın ama ne olursa olsun motorunuza kaliteli lastik alın,,,pirelli,michelin,goodyear,dunlop,vs.Türk Malı Tournee ,irc,petlas gibi
İrc ve kalite ? Hiç güleceğim yoktu
-
16 Aralık 2016, 00:24
Tvs01 adlı üyeden alıntı
İrc ve kalite ? Hiç güleceğim yoktu
dikkat ettiysen en sona yazdım,,irc nin en kötüsü çinli NYLON lastikten 20 kat iyidir,bu şekilde bakda gül bakalım
-
16 Aralık 2016, 01:29
dikkat ettiysen en sona yazdım,,irc nin en kötüsü çinli NYLON lastikten 20 kat iyidir,bu şekilde bakda gül bakalım
yok bende ilk başta irc kalite mi diye anladımda sonra senin yazdığını görünce hee tamam dedim
ayrıca nylona nasıl olduda pirelli parası verdin hiç mi bakmadın gugıl amcadan...
-
16 Aralık 2016, 01:47
gerçek lastikte naylon yazmaz,naylon yazan lastik lastik değildir,çinlilerin motorlarını satana kadar yaptıkları çinde kilo ile satılan plastikten imal edilmiş sahte lastiktir,,lastik hamuru farklı şeydir
Sevgili Kardeşim,
Biraz fazla abarttığını düşünüyorum. "Yol tutuşu sıfırdır , ölürsünüz" ne demektir yahu. Evet iyi lastik , iyi yol tutuşu anlamına gelir ama en iyisi ile en kötüsü arasındaki yol tutuş farkı %25 den fazla oynamaz.
Lastik sadece zemine tutunmanızı sağlayan bir araçtır , iyi lastik tek başına hiçbir işe yaramaz . Öncelikle doğru kullanmalı kendinizin ve motorunuzun limitleri içerisinde kalmaya özen göstermelisiniz. Doğru kullanım ,size Naylon lastikle de sorunsuz ve güvenli bir sürüş sağlayacaktır.
Sevgilerimle
-
16 Aralık 2016, 02:17
swallow!!!
isminde hayır yok ki
-
16 Aralık 2016, 09:14
Merhaba arkadaşlar swallow üstünde gelen lastik değil sanırım endonezya malı bir nylon lastik fiyatı internette 100 tl bende 110 tl ye taktırmıştım pirelli dura traction 90/90/18 ise internette 120 tl ile 140 tl arası değişiyor bulabilseydim 20 tl için bu lastiği takmazdım 2 sene içinde pek bir heyecan yaşatmadı oysaki
-
16 Aralık 2016, 10:10
ilk fotoda yırtığın hemen solunda kılcal çatlaklar var muhtemel lastik ömrünü tamamlamış bol bol hava indirir aslında başımıza gelmişti sürekli hava indirince yenisini aldık geçmiş olsun
-
16 Aralık 2016, 17:50
ayzek adlı üyeden alıntı
ilk fotoda yırtığın hemen solunda kılcal çatlaklar var muhtemel lastik ömrünü tamamlamış bol bol hava indirir aslında başımıza gelmişti sürekli hava indirince yenisini aldık geçmiş olsun
zorlu şartlarda 1 sene kullanmıştım lastiği yıpranmada onun etkisi oldu sanırım
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)