Hocam küçükken bisiklette durma yarışması yapıyorduk mantık aynı sanırım ama tek farkı gaz debriyaj ayarı giriyor işin içine
Küçükken bisiklette hep kazanırdım ama farkı bisiklette ayakta durunca daha dengeli oluyordu motorda denemem lazım bilemedim aynı olur mu
Sanırım bisikletle alıştırma yapılıp motora geçilirse daha kolay anlaşılır mekanizma
Hatırladığım kadarı ile gidonun sürekli sağ sol hareket etmesi gerekiyordu
Zafer abi biliyorum yeri değil ama unutmadan sormak istiyorum, gerçekten en içten samimiyetimle soruyorum her hangi bir iğneleme felan arama içinde.
Abi her cevabın en az bir A4 kağıdı şeklinde ?
Tamam açıklayıcı olsun istiyosundur muhtemelen ama yinede senden duymak istedim...
Saygısızlık etmek istemiyorum, ama cakmaginiz var mı ? Gibi bir soruya bile sayfalarca cevap verebiliyorsun bazen, mecazen.
Abi inan okumak istiyorum yazılarını, okumayı çokta seven biriyim.
Ama sadece, tuvalet ne tarafta gibi bir konu için Seyahatname gibi ciltler çıkınca karşıma, acı çekerek vazgeçiyorum.
Eminim sırf aşırı uzun olduğu için okumaya üşenen çok kişi vardır.
Bu senin içinde bir eksi bana göre.
Neden abi neden ?
Bu soruya kısa cevap istersin şimdi sen. Şöyle yapalım. Yaw zaten önemli bir şey anlatmıyorum. Okumana değmez. Hem düşünsene yazdıklarını okumadığımız nice değerli insan var. Sayfasını açmadığımız nice değerli kitap var. Onları okumaya zaman ayırman daha mantıklı, daha verimli.
Benim bu konuda 1 sorum var ben 30 eylülde A sınıfı ehliyet direksiyon sınavım var ve herkesin bilgiği gibi 8 çiziyoruz A sınıfı olduğun için kursda mt-07 ve dl-650 var benim biraz yapılı oluşumdan ve herkesin mt kullanmak istemesinden dolayı sınavı dl-650 ile girmeye karar verdim ve onda alıştırma yaptım şimdi sorum ben 8 e girerken debriyajı kavramaya getiriyorum arka frenle hızımı ayarlıyorum ama ben hiç gaz vermiyorum gerek kalmıyor zaten hızı gayet yeterli kavrama noktasında ben mi yanlış yapıyorum ? herkes sabit gaz ile açıklamış aklım almadı açıkcası
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)