Ayna seçimi aradığımı bulamıyorum
Reklamlar
-
İstanbul da bir kaç cross'ta gördum. Bu gidonun altında kalıyor ve ortasına doğru küçük yuvarlak aynalar koltuk altından arkayi görmek mümkün.
Kullananlar önerir mi? İki kişi kullanıyorum genelde nasıl bir yol izlenmeli bu durumda?
Nereden temin ederim, ne diye geçiyor isimleri ?
10mm girişli Xtreme Max 200, görsel açıdan güzel de durduğu için tercih sıramda ama eksi artı nedir bilmiyorum...
Reklamlar
-
AliExpresste var. Bar and mirror diye aratırsanız çıkar. Ortada ki küçük aynalar ek olarak satılıyor. Görüş açısını genişletiyor.
http://www.aliexpress.com/item/32325465574/32325465574.html Dediğiniz ürünün örneği bu galiba. Elciğe takılıyor.
-
Hayır bu değil , bu olsa bile gidonun altına takılıyor mu ortasına kontagin sağı ve solunda kalıyor.
-
aşağı doğru takacaksanız, gidon yeteri kadar geniş değilse şehir içi kullanımda dönüşlerde dize değiyor. alışmak ta zor orada ayna olduğuna ve bakmaya.
dışa doğru açılandan olsa bu sefer gidon mesafesi artacak nereden baksanız 10 cm X 2 = 20 cm daha geniş gidon açıklığı şehir içi yine aradan geçemeyeceksiniz. altta kalsa dize değiyor. şahsen tavsiye etmiyorum. kullanış açısından.
-
Dize nasıl değecek onu anlamadım ben pc den girip yazacağım tekrardan.
-
-
-
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
ben viranederviş arkadaşın bahsettiği ürün için yorum yaptım. bu riderscan denen şeyi ilk defa görüyorum. tabi ki bu dize değmez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:14 ----------
burakragaa adlı üyeden alıntı
yine bunda da tam sağa ve sola çevirinde bu sefer depo ya değip değmediği kontrol edilmeli bence. sürekli düzeltmek durumunda kalmak çok can sıkıcı birşey.
-
evet dediğiniz gibi ama yolda gördüklerime sorma fırsatı bulamadım. Öyle dediğiniz gibi bir problemle karşılaşılcak gibide durmuyordu gördüğüm kadarıyla.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)