06.07 12:00-12:30 a.m.tarihinde beşiktaştan 2. köpru yoluna cıkarken yokusta 2 adet enduru (bmw ya da aprilla)motorla karsılastım. ısıklarda durup muhabbet edıyorlardı bır tanesınde artcı vardı ve kask yoktu diğerı motorcu kımlıgınde.yesıl yanınca ıkısı de gazladı bende gazladım olur ara sıra boyle gaza gelmeler.lakın kafasında kask olmayan arkadas ıkı defa uzerıme kırdı motoru.kaskı olan dıger arkadas yanına yaklastı ve sanırım uyardı. ben hızımı azaltıp gıtmelerını bekledım ılerde yavasladıklarını gorunce yanlarında gecmek ıstedım fazla bulasmadan. uzunlarla selektor yaptım ve kaskı olan arkadas onume kırdı kı suc olrak demıyorum belkı de kenara gecemedı. frenlere asılmamla motoru kaydırdım yavasladım Allah tan carpmadım.yanından gecerken ozru dıledı ben de selam verdım.Ama dıger aarkadas kaskı olmayan ve artcısıyla yolculuk edenarkadas yanıma yanastı dıbıme kadar el kol hareketlerı bagrısmalar cagrısmalar ve ınanamadım benı ıttırdı ya yoldan cıktım halen daha ıttırmeler adam benı dusurmek ıcın elınden gelenı yaptı.benım ellerım bos durmadı tabıkı ıttırmedım belkı ama engellemeye calıstım ben de sınırlendım. sonucta cek kenara dedım hesabımızı gorelım ve sınyalımı yaktım yavasladım lakın durmadı ve gazladı gıttı.ilk işiklarda da bana kırmızı yanıca kaybettım gıttı.( 3-1 dayak yerdım belkı ama o arkadası benzetırdım o sınırle)
motor gecmısım cok degıl yaklasık 1,5 sene kadar kullanmıslıgım var.saymadıgım kadar kaza yapmısımdır dusmusumdur,sıkıstırılmısımdır bazzen dusurulmusumdur. Ama ilk defa bir motorcu tarafından dusurulmek ıstendım.
ki ben carpmamak için frenlerı sonuna kadar sıkmıstım.yanından gecerken selamlasmıstık bıle yaaa.diğer arkadasa bı lafım yok zıra selam veren adamla sorunum olmaz. ama o benı dusumeye calısan arkadas; olurda okursan cvp yaz. delıkanlılık yolda gıderken tek elle ıttırıp dusurmeye calısmak degıl dur dendıgınde hodrı meydan dendıgınde durmak. yazıklar olsun