haklısınız arkadaşlar.
orveg, eğer dursalardı bilmiyom valla arkadaş olablirmiydik
rahmi ağabey, adamı saat 09:00 gibi aradım daha ayılamamıştı
motocycleboyreigns,nickini biraza kısaltabilirmisin zinciri kafasına çalmak mı?
haklısınız arkadaşlar.
orveg, eğer dursalardı bilmiyom valla arkadaş olablirmiydik
rahmi ağabey, adamı saat 09:00 gibi aradım daha ayılamamıştı
motocycleboyreigns,nickini biraza kısaltabilirmisin zinciri kafasına çalmak mı?
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
beş parmağın beşi bir değil ki......
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
geçmiş olsun.iyi ki hataya hata ile karşılık vermemişsin.insan bir an sinirlerine hakim olamadığı zaman geri dönülemez sonuçlar çıkabiliyor ortaya.belki de adamın durmadığı daha hayırlı olmuş.
zafer abi çok geçmiş olsun valla okuduğumda inanamadım dıyebılırım bır motorcunun bu şekilde davranmasına bu kişiler insanlıktan nasibini almamış. Bide utanmadan motora biniyor ve tehlike saçıyor. olacak iş değil
dikkat hanımlar ve beyler dikkat
[B]BMW R 1200 GS[/B]
[B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]
bu sahneyi gören araç kullanıcıları motorcuları bu zibidilerle genelliyorlar we bizimde adımız kötüye çıkıyor. bu tarz insanları şiddetle we nefretle kınıyorum
keşke plakasını falan alıp afişe etseydin, gereken yapılırdı illaki...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Geçmiş olsun Ne denirki böle insanlara
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
bir arkadaş yazmış bunlar baba parası yiyen 2 kişilk spor arabalarıyla attıkları hava yetmiyormuş gibi birde motor alıp binen dallamalardır.
Nediyim motorcu değilde bunlar motor motor
allah belalarını versin...keşke yolda bitane bana denk gelse birine tekmeyi suratına geçirsem!!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)