Motor sürerken nasıl müzik dinlenir?
Reklamlar
-
Selam Dostlar. Motorla giderken kask takmıyorsak kulaklıkla müzik dinlenebilir. Kask takıyorsak kulakluk takmak sıkıntı verebiliyor. Bluetooth cihazı takılabiliyor telefonla konuşmak için ama ben sadece müzik dinlemek için soruyorum.
Motorda giderken müzik dinlemeyi seven arkadaşlar hangi yöntemleri kullanıyor paylaşabilirler mi?
Reklamlar
-
kulaklıkla
-
Normal kulaklığım dış dünya ile ilişkiyi tamamen kestiği için uzun yoldan kulak içi ve bass kalitesi çok yüksek olmayan sıradan bi kulaklık takıyorum. hem rüzgarın baş ağrıtıcı sesinden etkilenmiyorum hem de trafikteki sesleri kaybetmiyorum. daha iyi yöntemler vardır illa ki bu benimki. ha bir de spotify'da yüksek ritimli bi playlist yerine daha sakin şeyler açıyorum bu da önemli .]
-
-
mustafav adlı üyeden alıntı
valla ya bizim mersinde de öyle bakıyorum kask var helal lan adamı diyorum
İpi kesmeye kıyamayıp ömür vermeyin bir düğüme..
-
Uğur Gündüz adlı üyeden alıntı
valla ya bizim mersinde de öyle bakıyorum kask var helal lan adamı diyorum
Adanada ,Mersinde hatta o bölgede çok iyi tanıdığım ve çok çok iyi , en az 15-20 yıldır 2 teker üzerinde olan motorcular vardır. Bahsettiğiniz her iki şehirdede bulundum ve sürdümde. oradaki buluşmalara toplantılara etkinlere katılmanızı tavsiye ederim . Hepsi full koruma kıyafetleriyle sürerler motorlarını demekki siz daha onları görmemişsiniz. En kısa sürede görmeniz dileğiyle...
-
Konu sapıyor ama, bu aralar artçı olarak giden kasksız çocuklar görüyorum.
Kendi canını düşünmüyorsun, bari çocuğunu düşün be kardeşim.
Hadi kazasız belasız vardın gideceğin yere, o çocuğun yüzü gözü donmadı mı?
Elleri çatlamaz mı, hasta olmaz mı?
İmkan yoksa ekipmana, bari çocuk dolmuşa - otobüse binsin.
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
şimdi memleketin neden bu halde olduğunu anladınız mı ?
-
-
15 Aralık 2016, 14:57
Ben kendim söylüyorum bağıra bağıra. Tavsiye ederim çok rahatlatıyor.
-
15 Aralık 2016, 15:28
Bütün duyularınızı açıp tamamıyla trafiğe konsantre olmanız gerekirken muzik dinleyerek hem dikkati dağıtmak hem de duyma duyunuzun büyük kısmını trafikten almak niye? Motor sürerken muzik dinlemeseniz ölmezsiniz ama belki muzik dinlerken dikkatinizden kaçabilecek bir şeyi farkederek hayatta kalırsınız.
-
15 Aralık 2016, 15:55
yeni bi ikili grup çıkmış; "egsoz feat. motor" diye, nası yapmışlarsa kulaklık falan da gerekmiyor.
-
15 Aralık 2016, 16:52
Trafikte İstanbul içinde falan dinlemem, bilhassa gördüğüm şeylerle ilgili sesli konuşurum konsantrasyona yardımcı oluyor.
Daha uzun yollar için interkom en temiz çözüm zira öbür türlü müzik kulaklıkları kulağı kafayı rahatsız edecek, dışarıdan gelen sesi kesecek, çok iyi bir durum değil.
-
15 Aralık 2016, 17:01
Alternatif yöntem:
Sesi güzel, repertuarı geniş olan birini artçı olarak alıp şarkı söyletebilirsiniz.
-
15 Aralık 2016, 17:03
Selam Dostlar. Motorla giderken kask takmıyorsak kulaklıkla müzik dinlenebilir. Kask takıyorsak kulakluk takmak sıkıntı verebiliyor. Bluetooth cihazı takılabiliyor telefonla konuşmak için ama ben sadece müzik dinlemek için soruyorum.
Motorda giderken müzik dinlemeyi seven arkadaşlar hangi yöntemleri kullanıyor paylaşabilirler mi?
Kask tak kask müzik ayağına beynin patlayacak.
-
15 Aralık 2016, 17:48
http://urun.n11.com/kask/origine-ven...kask-P56689120
benim kullandığım bir kask 8 saat şarj gittiği söylenmekte ama ben 12 saatlik uzun yolda kullandım bitmedi telefonun şarjı ise dayanmadı navigasyon kullandığım için sesi oldukça iyi yakın zamanda bir tane daha alacağım.
http://www.motohersey.com/?newUrun=1...%C4%B0NE-KASK-
-
16 Aralık 2016, 13:06
arkadaş bence dinleme çünkü dikkat dağıtır. sürüşün zevkini çıkar derim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)