Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Sizce motosiklet mi araba mı?

Katılımcı sayısı
76. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Araba

25 32.89%
  • Motosiklet

51 67.11%
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Sizce motosiklet mi araba mı?

REKLAM ALANI
    skullz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yani öyle bir soru sormuşsun ki

iskender mi
    lahmacun mu gibi bir soru,,

ikisinin tadı ayrııı, yemesi ayrı verdiği keyif ayrı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

uçak :D böyle aptal bir karşılaştırma olamaz motosiklet yada araba sitesinde, kaldı ki hiç bir yerde yapılamaz tabikii maraba

Motosikleti
    HYOSUNG GT250 EFİ
    uçak yazmaya geldim vazgeçtim paten diyorum
    killingroad bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Arabalar en büyük hobim. Hele bir marka var ki o marka üzerine uzmanlaşmış bile sayabilirim kendimi. 6 yılda belki de 10 farklı arabaya sahip oldum. Bölge turları yaptım, bu tarz bir forumda otomobil organizasyonları yaptım, hala da aktifim ama yaklaşık 2 ay önce bu lanet şehirde ve hatta ülkede araba sahibi olmanın (hele de çok kazanmıyorsan) akıl kârı olmadığını farkettim ve daha önce motosiklet selesine oturmamış biri olarak motor almaya karar verdim.

Önce beğendiğim motor tarzının adını öğrendim. Sonra bir marka araştırması yaptım, bütün motosiklet forumlarını gezdim, aea yı tanıdım ve videolarını izledim, geçtiğimiz hafta da yamaha, honda, kymco ve sym bayilerini gezdim. Bu hafta ehliyet kursuna yazılacağım, bir yandan da eğitim için yer araştırıyorum. Fuar zamanı da motorumu almış olacağım kısmetse. Özetle; benim gibi araba manyağı bir adam motosiklete geçiş yapıyorsa onun sözlerine kulak ver

Elindeki parayla araba alınmaz. O parayla aldığın arabayla sanayiden çıkamazsın. Her hafta farklı bir arızayı ya da sesi kafana takacağına eminim. 10 bin tl lik arabaya bir o kadar daha masraf etsen de sorunlarının hepsini çözememiş olacaksın. Maaşına ortak olacak o lanet araba. Trafik sorunundan, yakıt zamlarından, faiş vergilerden, saçma sapan ispark ücretlerinden, park ve trafik sorunundan, yıllık ve ağır bakım fiyatlarından bahsetmeyeceğim bile...

Ama o parayla en az 200-250 çeşit arasından sıfır motosiklet alabilirsin. Honda Pcx 150 şu anda 9.500 TL. Alırsın, yıllarca arkada bakmadan binersin,kalan parayla da iyi kötü ekipman alırsın. Özgürsün...Kralsın...

kdroglusrcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ENİGMA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    uçak yazmaya geldim vazgeçtim paten diyorum
    yok kaykay

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------

Alıntı skullz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yani öyle bir soru sormuşsun ki

iskender mi
    lahmacun mu gibi bir soru,,

ikisinin tadı ayrııı, yemesi ayrı verdiği keyif ayrı
    sabah sabah iştahım kabardı bu cevap ile

Alıntı Cihan53 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arabalar en büyük hobim. Hele bir marka var ki o marka üzerine uzmanlaşmış bile sayabilirim kendimi.
    Dostum meraktan soruyorum hangi marka

Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Alıntı fenerbahceli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum meraktan soruyorum hangi marka
    Citroen

Alıntı ülgenhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben olsam araba alırdım.

Ama neden alırdım?

1 kelliğim sıkıntı değil, zaten evliyim.

2 iyi kötü zaten motorum var. Bajaj boxer, her işimi görüyor.

3 evliyim demiş miydim? Bu soğukta araba ile eşimi sağa sola götürüdüm. Mis.

Not: Istanbul.
    Dostum karşına bir trafik öküzü ya da gaspçı, ya da arkadan hafifçe dokunup yolun sağına çekmene sebep olan ve aracını çalıp gününü zehir eden çıkıncaya kadar her şey güzel olabilir
    Kırmızı ışıkta niye durdun deyip bacaklarına nişan alıp ateş edenleri veya başka türlü canına kast edenleri saymıyorum bile. Burası Türkiye can güvenliği yok. Ailece bir yere gezmeye gidiyorsan , kendini savunabilmek için mutlaka silahın olacak.
    Yani diyeceğim şu boşu boşuna herşey güllük gülistanlık gibi hayal kurmayalım
    Unutmayınki Türkiyede bir hırsızın (siz evde olduğunuz halde) evinizin yatak odası hariç tüm odalarınıza girip çıkmaya ve değerli her şeyinizi çalmaya hakkı var (ki bu en basit örnek)
    Trafikte birisiyle tartışmaya girdiniz ve baktınız olay büyüyecek ve karşı taraf sizi tehdit etmeye başladı. Polis çağırayım dediniz , polis ekibinin kaç saat sonra geleceğini, hatta hiç gelmeyeceğini hesaba katın
    Ömrüm boyunce iki kere polisi aradım, ikisinde de gelmedi
    Tahmin etmişsinizdir biraz doluyum
    Diyeceksiniz ki biz bu ülkenin evlatlarıyız nasıl hayatta kalalım?
    1) Polis asker gibi silah taşımaya hakkı olan bir meslek grubundan olacaksınız ki kendinizi koruyabilesiniz
    2) Mal varlığınız paranız çok olacak ve parayı bastırıp silah ruhsatı ve yıllık vergisini karşılayıp silah ve ruhsatını alacaksınız
    3) Arkanız son derece sağlam olacak ve kalabalık bir sülaleye sahip olacaksınız
    Biraderler, amcalar dayılar, onların oğulları, oğularının oğulları ..

En çok da zoruma giden ney biliyor musunuz şu Türkiyede? Sizi soymak isteyen sizin canınıza malınıza namusunuza kast eden , bizzat sizin VATANDAŞINIZ. Aynı ülkede doğan, aynı fırından ekmek aldığınız, sizin vatandaşınız

kuesier - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 125R
    Alıntı Cihan53 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arabalar en büyük hobim. Hele bir marka var ki o marka üzerine uzmanlaşmış bile sayabilirim kendimi. 6 yılda belki de 10 farklı arabaya sahip oldum. Bölge turları yaptım, bu tarz bir forumda otomobil organizasyonları yaptım, hala da aktifim ama yaklaşık 2 ay önce bu lanet şehirde ve hatta ülkede araba sahibi olmanın (hele de çok kazanmıyorsan) akıl kârı olmadığını farkettim ve daha önce motosiklet selesine oturmamış biri olarak motor almaya karar verdim.

Önce beğendiğim motor tarzının adını öğrendim. Sonra bir marka araştırması yaptım, bütün motosiklet forumlarını gezdim, aea yı tanıdım ve videolarını izledim, geçtiğimiz hafta da yamaha, honda, kymco ve sym bayilerini gezdim. Bu hafta ehliyet kursuna yazılacağım, bir yandan da eğitim için yer araştırıyorum. Fuar zamanı da motorumu almış olacağım kısmetse. Özetle; benim gibi araba manyağı bir adam motosiklete geçiş yapıyorsa onun sözlerine kulak ver

Elindeki parayla araba alınmaz. O parayla aldığın arabayla sanayiden çıkamazsın. Her hafta farklı bir arızayı ya da sesi kafana takacağına eminim. 10 bin tl lik arabaya bir o kadar daha masraf etsen de sorunlarının hepsini çözememiş olacaksın. Maaşına ortak olacak o lanet araba. Trafik sorunundan, yakıt zamlarından, faiş vergilerden, saçma sapan ispark ücretlerinden, park ve trafik sorunundan, yıllık ve ağır bakım fiyatlarından bahsetmeyeceğim bile...

Ama o parayla en az 200-250 çeşit arasından sıfır motosiklet alabilirsin. Honda Pcx 150 şu anda 9.500 TL. Alırsın, yıllarca arkada bakmadan binersin,kalan parayla da iyi kötü ekipman alırsın. Özgürsün...Kralsın...
    Alıntı fenerbahceli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum karşına bir trafik öküzü ya da gaspçı, ya da arkadan hafifçe dokunup yolun sağına çekmene sebep olan ve aracını çalıp gününü zehir eden çıkıncaya kadar her şey güzel olabilir
    Kırmızı ışıkta niye durdun deyip bacaklarına nişan alıp ateş edenleri veya başka türlü canına kast edenleri saymıyorum bile. Burası Türkiye can güvenliği yok. Ailece bir yere gezmeye gidiyorsan , kendini savunabilmek için mutlaka silahın olacak.
    Yani diyeceğim şu boşu boşuna herşey güllük gülistanlık gibi hayal kurmayalım
    Unutmayınki Türkiyede bir hırsızın (siz evde olduğunuz halde) evinizin yatak odası hariç tüm odalarınıza girip çıkmaya ve değerli her şeyinizi çalmaya hakkı var (ki bu en basit örnek)
    Trafikte birisiyle tartışmaya girdiniz ve baktınız olay büyüyecek ve karşı taraf sizi tehdit etmeye başladı. Polis çağırayım dediniz , polis ekibinin kaç saat sonra geleceğini, hatta hiç gelmeyeceğini hesaba katın
    Ömrüm boyunce iki kere polisi aradım, ikisinde de gelmedi
    Tahmin etmişsinizdir biraz doluyum
    Diyeceksiniz ki biz bu ülkenin evlatlarıyız nasıl hayatta kalalım?
    1) Polis asker gibi silah taşımaya hakkı olan bir meslek grubundan olacaksınız ki kendinizi koruyabilesiniz
    2) Mal varlığınız paranız çok olacak ve parayı bastırıp silah ruhsatı ve yıllık vergisini karşılayıp silah ve ruhsatını alacaksınız
    3) Arkanız son derece sağlam olacak ve kalabalık bir sülaleye sahip olacaksınız
    Biraderler, amcalar dayılar, onların oğulları, oğularının oğulları ..

En çok da zoruma giden ney biliyor musunuz şu Türkiyede? Sizi soymak isteyen sizin canınıza malınıza namusunuza kast eden , bizzat sizin VATANDAŞINIZ. Aynı ülkede doğan, aynı fırından ekmek aldığınız, sizin vatandaşınız
    Haklısın hocam doğru konuşuyorsun. Nefret etmek çözüm değil. Aslinda bunun bir çözümü var mı bilmiyorum. Insanlar iste "insan". Ne kadar iyi olabilir ki. Kim kendinden güçsüzü ezmeyip koruyor
    Kim baskasi acken tok yatmiyor ki.

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    hiç düşünmeden "motosiklet" diyorum
    düşünseydim, araba derdim

Motosikleti
    mct 250 honda titan,mr 150 ydi satıldı
    kardeşim ikide lazım ama bana sorarsan tabiki motorsiklet.benim 2008 model honda jazım var.ama malesef motorumu sattım üç çocuğum var ve araba bir ihtiyaç zaruri oldu artık.ama ilerde durumları düzeltirsem yine keyifli yolculuklara yelken açacak iyi bir motor almak isterim.iki tekeri çok seviyorum ama önce ailem ondan sonra iki teker.

skullz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kdroglusrcn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok kaykay

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------

sabah sabah iştahım kabardı bu cevap ile
    yemek saatine yaklaştığımız şu dakikalarda bende de bir kabarma olmadı değil :D

mrt20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yürüyen uçak

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    6-7 bin'e düzgün hyundai exel var 1991-1993 veya lada samara al.kalan paraya motor al. hava ve yol şartlarına göre tercih senin.
    Sanayi ne tarafta kalıyor acaba?

saç ektirme kişisel bi olay onla ilgili tavsiye olmaz kişi kendini nasıl rahat hissediyorsa ona göre kişisel cevabı vardır.

Ama 11 bin var metrobus toplu taşımamı yoksa param var comuter motormu sorusu ise kesinlikle motor

Özgürlük Net!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    bencede alakasız 2 taşıt.sürüş ve zevkli bam başka.ama şuda bir gerçek bir z800 bir mt09 ile yaşadığınız heyecan ve keyfi sizin otomobilden almanız için sanırım bi 400.000 tl falan vermeniz gerekicek.

Alıntı MrMud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lan insanın kel olası geliyor ya, hocam ne güzel anlatmış kelliği :D :D
    ahahha )))))))))))))

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------

Alıntı GarySnyder adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum bence motosiklet alma çünkü bu soruyu soruyorsan zaten çok keyif alamazsın
    kararsızım sadece

traktör al çok havalı)))))

Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hiç düşünmeden "motosiklet" diyorum
    düşünseydim, araba derdim
    mant ıklı

Ros1n2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superduke
    motosiklet formundayız tabikide araba

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)