yani öyle bir soru sormuşsun ki
iskender mi
lahmacun mu gibi bir soru,,
ikisinin tadı ayrııı, yemesi ayrı verdiği keyif ayrı
yani öyle bir soru sormuşsun ki
iskender mi
lahmacun mu gibi bir soru,,
ikisinin tadı ayrııı, yemesi ayrı verdiği keyif ayrı
uçak :D böyle aptal bir karşılaştırma olamaz motosiklet yada araba sitesinde, kaldı ki hiç bir yerde yapılamaz tabikii maraba
uçak yazmaya geldim vazgeçtim paten diyorum
Arabalar en büyük hobim. Hele bir marka var ki o marka üzerine uzmanlaşmış bile sayabilirim kendimi. 6 yılda belki de 10 farklı arabaya sahip oldum. Bölge turları yaptım, bu tarz bir forumda otomobil organizasyonları yaptım, hala da aktifim ama yaklaşık 2 ay önce bu lanet şehirde ve hatta ülkede araba sahibi olmanın (hele de çok kazanmıyorsan) akıl kârı olmadığını farkettim ve daha önce motosiklet selesine oturmamış biri olarak motor almaya karar verdim.
Önce beğendiğim motor tarzının adını öğrendim. Sonra bir marka araştırması yaptım, bütün motosiklet forumlarını gezdim, aea yı tanıdım ve videolarını izledim, geçtiğimiz hafta da yamaha, honda, kymco ve sym bayilerini gezdim. Bu hafta ehliyet kursuna yazılacağım, bir yandan da eğitim için yer araştırıyorum. Fuar zamanı da motorumu almış olacağım kısmetse. Özetle; benim gibi araba manyağı bir adam motosiklete geçiş yapıyorsa onun sözlerine kulak ver
Elindeki parayla araba alınmaz. O parayla aldığın arabayla sanayiden çıkamazsın. Her hafta farklı bir arızayı ya da sesi kafana takacağına eminim. 10 bin tl lik arabaya bir o kadar daha masraf etsen de sorunlarının hepsini çözememiş olacaksın. Maaşına ortak olacak o lanet araba. Trafik sorunundan, yakıt zamlarından, faiş vergilerden, saçma sapan ispark ücretlerinden, park ve trafik sorunundan, yıllık ve ağır bakım fiyatlarından bahsetmeyeceğim bile...
Ama o parayla en az 200-250 çeşit arasından sıfır motosiklet alabilirsin. Honda Pcx 150 şu anda 9.500 TL. Alırsın, yıllarca arkada bakmadan binersin,kalan parayla da iyi kötü ekipman alırsın. Özgürsün...Kralsın...
Dostum karşına bir trafik öküzü ya da gaspçı, ya da arkadan hafifçe dokunup yolun sağına çekmene sebep olan ve aracını çalıp gününü zehir eden çıkıncaya kadar her şey güzel olabilir
Kırmızı ışıkta niye durdun deyip bacaklarına nişan alıp ateş edenleri veya başka türlü canına kast edenleri saymıyorum bile. Burası Türkiye can güvenliği yok. Ailece bir yere gezmeye gidiyorsan , kendini savunabilmek için mutlaka silahın olacak.
Yani diyeceğim şu boşu boşuna herşey güllük gülistanlık gibi hayal kurmayalım
Unutmayınki Türkiyede bir hırsızın (siz evde olduğunuz halde) evinizin yatak odası hariç tüm odalarınıza girip çıkmaya ve değerli her şeyinizi çalmaya hakkı var (ki bu en basit örnek)
Trafikte birisiyle tartışmaya girdiniz ve baktınız olay büyüyecek ve karşı taraf sizi tehdit etmeye başladı. Polis çağırayım dediniz , polis ekibinin kaç saat sonra geleceğini, hatta hiç gelmeyeceğini hesaba katın
Ömrüm boyunce iki kere polisi aradım, ikisinde de gelmedi
Tahmin etmişsinizdir biraz doluyum
Diyeceksiniz ki biz bu ülkenin evlatlarıyız nasıl hayatta kalalım?
1) Polis asker gibi silah taşımaya hakkı olan bir meslek grubundan olacaksınız ki kendinizi koruyabilesiniz
2) Mal varlığınız paranız çok olacak ve parayı bastırıp silah ruhsatı ve yıllık vergisini karşılayıp silah ve ruhsatını alacaksınız
3) Arkanız son derece sağlam olacak ve kalabalık bir sülaleye sahip olacaksınız
Biraderler, amcalar dayılar, onların oğulları, oğularının oğulları ..
En çok da zoruma giden ney biliyor musunuz şu Türkiyede? Sizi soymak isteyen sizin canınıza malınıza namusunuza kast eden , bizzat sizin VATANDAŞINIZ. Aynı ülkede doğan, aynı fırından ekmek aldığınız, sizin vatandaşınız
hiç düşünmeden "motosiklet" diyorum
düşünseydim, araba derdim
kardeşim ikide lazım ama bana sorarsan tabiki motorsiklet.benim 2008 model honda jazım var.ama malesef motorumu sattım üç çocuğum var ve araba bir ihtiyaç zaruri oldu artık.ama ilerde durumları düzeltirsem yine keyifli yolculuklara yelken açacak iyi bir motor almak isterim.iki tekeri çok seviyorum ama önce ailem ondan sonra iki teker.
bencede alakasız 2 taşıt.sürüş ve zevkli bam başka.ama şuda bir gerçek bir z800 bir mt09 ile yaşadığınız heyecan ve keyfi sizin otomobilden almanız için sanırım bi 400.000 tl falan vermeniz gerekicek.
traktör al çok havalı)))))
motosiklet formundayız tabikide araba
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)