Anket: Sizce motosiklet mi araba mı?
- Katılımcı sayısı
- 76. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Sizce motosiklet mi araba mı?
Reklamlar
-
28 Aralık 2016, 14:34
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
abi 17-18 e e30 buluruz ama şimdi o araçta 2JZ motor var swaplı. o kiti toplamak bayağı bi mesele...
Dün gece arapların 2jz li land cruiser videolarını izlerken bu yorumu beğenmeyi unuttuğum aklıma geldi.
Konunun sahibine ise cevabım "kesinlikle araba almalısın motor tehlikeli bir icat"
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Reklamlar
-
-
keremkrmn adlı üyeden alıntı
Dün gece arapların 2jz li land cruiser videolarını izlerken bu yorumu beğenmeyi unuttuğum aklıma geldi.
Konunun sahibine ise cevabım "kesinlikle araba almalısın motor tehlikeli bir icat"
Yan tekere kalkıyorlar mıydı abi :D
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
Bir motosiklet platformu için çok anlamlı olan anketi kaçırmışım Traktör ...
-
-
Kardeş neye ihtiyacın varsa onu al. Motora ihtiyacın varsa motor, arabaya ihtiyacın varsa araba saça ihtiyacın varsa saç ) iki motor arasında kalanı anlarım, saç ektirmek ya da peruk takmak arasında kalmanı da anlarım da yahu arkadaş araba ile motor arasında nasıl kaldın hala aklım almıyor
-
SHaDooM adlı üyeden alıntı
Kardeş neye ihtiyacın varsa onu al. Motora ihtiyacın varsa motor, arabaya ihtiyacın varsa araba saça ihtiyacın varsa saç
) iki motor arasında kalanı anlarım, saç ektirmek ya da peruk takmak arasında kalmanı da anlarım da yahu arkadaş araba ile motor arasında nasıl kaldın hala aklım almıyor
neden?
-
ayetlervaray adlı üyeden alıntı
az daha koy peruk al
komikk).
-
-
-
-
hhahaha))))))))))))
-
Boşver motoru ne yapican arabayı da alma saç önemli iş saç ektir sen
-
-
kask al ve bidaha çıkarma.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
shadowmaster adlı üyeden alıntı
Bir motosiklet platformu için çok anlamlı olan anketi kaçırmışım
Traktör ...
Bence de bu şık eklenmeli. Yorum yazmadan önce bir bakayım dedim, meğer benim gibi düşünen arkadaşlar da varmış.
-
fikir almak istedim yanlış yerden yanlış bilgiler bekliyorum sanırım)
-
Valla hocam dolar euro almış basını gidiyor ülke ne olcak belli değil en iyisi koy parayı dursun kenarda
-
kardeş fixplant burada gördüm senin sayende kardeşime sipariş verdik bugün geldi kullandı saçının ön kısmına gördüm baktım bende motorla ne alakası var diye enterasan bişi döküyosun saçın seyrek yerine saç oluyo teknoloji neler yapıyor yav saç ektirmektense bu fixplan, ı kullanmak daha iyi bence amerikada falanda kullanılıyomuş bu ürün çok neyse bence araba almalısın motor kaza bela biraz sıkıntısı var ama sağlam giyinirse sıkıntı olmaz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)