Ellerimiz donuyor tecrübeli arkadaşlar tavsiye lütfen
Reklamlar
-
16 Aralık 2016, 00:00
Deneyenler belli
Uzun yolda hic bir eldiven, ama hic bir eldiven cozum degil. Tamamen deri, ici ozel isi yalitimli kis eldiveniyle yarim saatte bir benzin istasyonlarinda durup, ellerimi sicak su altinda cozdugumu hatirliyorum. Ruzgari kesmek icin elcik koruma sart.
Elcik isitma sadece avuc icini isitir. Tam cozum icin elektrikli eldivenler var, ama her isitmali giyim gibi onun da tak cikar sorunu var.
Reklamlar
-
16 Aralık 2016, 00:22
CİHAN adlı üyeden alıntı
Elcik koruma isteyen varsa ben satıyorum
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-aksesuar-tuning-herturlu-motosiklete-elcik-koruma-371188969/detay
Linke baktım ama fotoğraflar büyük değil. Daha detaylı, daha iyi fotoğraflar olmalı. Malzeme kalitesinden bahsedilmeli. Gidona değil de fren ve debriyaj manetine takılması daha net anlatılmalı, fotoğraflarda gösterilmeli. Fiyat olarak da pahalı mı ucuz mu bilemedim...
Hiç yoktan iyidir diyerekten, rüzgarı kesmesi için en azından, böyle bir rüzgar koruması olmalı bence, kışın kullanacaksak. İlaveten daha kaliteli eldiven, ısıtma tertibatı vs. de olabilir; ama böyle bir rüzgar kesici oldukça iş görecektir...
Öncelikle rüzgarı kesmek önemli bir aşama gibi sanki...
-
16 Aralık 2016, 00:32
Lucas adlı üyeden alıntı
Linkte'ki ürünün aynısından aldım, montajını yaptım.
Yazlık eldiven ile kullanıyorum, şimdilik sorun yok
Gelen soğuk üstten üstten üşümüyor mu
-
16 Aralık 2016, 00:32
Eldiveni giymeden önce poşet eldiveni giyiyorsun,üstune eldiveni cekiyorsun haydi hayırlı yolculuk...
-
16 Aralık 2016, 00:36
CİHAN adlı üyeden alıntı
Elcik koruma isteyen varsa ben satıyorum
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-aksesuar-tuning-herturlu-motosiklete-elcik-koruma-371188969/detay
Bu ürünü kullandım. Kışın dondurur adamı. Yaz mevsimi için tasarlanmış.
-
16 Aralık 2016, 00:47
çok üzülerek söylüyorum arkadaşlar, beğenmediğiniz kurye elcikleri tek çare gibi birşey.
yok kullanmıyorum ben onlardan derseniz, iyi bir kışlık eldiven, elcik ısıtma, ve elcik koruması şarttır. bu üçlü bile elcik kılıfı gibi korumaz...
-
16 Aralık 2016, 01:23
bu şekilde kaliteli ve sizi tamamen rüzgardan uzaklaştıracak , yeri gelirse koruma görevide görecek hem yazlık hem kışlık bir ürün almanızı tavsiye ediyorum. Rüzgarı kes elin üşümez zaten.
Resimdeki kışlık modudur. yazlık modda yukarıda uzantı çıkar ve hafif rüzgar almaya başlarsınız buda elinizin ter yapmasını engeller yazın.
-
16 Aralık 2016, 02:21
RookieWest adlı üyeden alıntı
Aynı olaydan muzdarıp bırı olarak , decathlon'a gidip 5 liraya ince yün bir eldiven aldım.Deri eldivenimin içine giyiyorum.Rahatsız etmıyor ve eldivenın kalınlasması sonucu daha konforlu gelıyor bana acıkcası. üşüme oranında %30-%40 ıyılesme saglıyor ama yıne de usutuyor.Gecici ve basit bir önlem bu tabi.Uzun surusler ıcın elcik ısıtma veya elcık koruma sart.
Tekeriniz düz bassın dostlar.
Hocam aynisini yaptıgım halde ( decathlondan 5 liraya eldiven üstüne kışlık korumalı eldiven giyiyorum yani) küçük çekmeceden silivriye gelene kadar ellerim buz kesti indigimde 20 dakikada eski haline zor döndürdüm.
-
16 Aralık 2016, 02:26
ben aldım kurye elçiklerinden ve bi polar eldiven giyiyorum, şimdiye kadar sıkıntı olmadı. sadece bi kaç defa parmak uçlarım üşüdü ama dediğim gibi o da bi kaç defa .
gece 1-2 arası işten eve gidiyorum ve hava -2,-3 dereceye düşmüş olabiliyor. elçik olmasaydı şimdiye ellerim kırılıp dökülmüştü soğuktan.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
-
16 Aralık 2016, 09:26
3 senedir görüntüsü çok kötü diye takmadım kuryelerin taktığı elcik korumalarından.Bu sene bi deneyeyim dedim daha da çıkarmam onları kışta.
Saflık yapmışım resmen.
Ellerim buz keseceğine motorun görüntüsü bozulsun.
-
16 Aralık 2016, 09:58
Moderatör
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Gelen soğuk üstten üstten üşümüyor mu
Dün üşüdü valla.
Elcik ısıtma iyi de, hava 0 derecelere yaklaştığında avuç içleri arabistan çölleri, parmak uçları Alp dağları gibi
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
16 Aralık 2016, 13:11
Lucas adlı üyeden alıntı
Dün üşüdü valla.
Elcik ısıtma iyi de, hava 0 derecelere yaklaştığında avuç içleri arabistan çölleri, parmak uçları Alp dağları gibi
hahaha güldürdün kardeş :D
-
16 Aralık 2016, 13:24
Arkadaşlar merhaba.
Ben bu konuda heralde biraz fikir verebilirim size. Aydın-İzmir iklimini baz alarak okuyun lütfen. Ben her mevsim motosiklet kullanıyorum. Sabahları Aydın'dan Sökeye 45 km yol gidiyorum okula. Ekipman olarak mont, kask ve kışlık eldivenim var sadece. Lâkin hiç üşümüyorum. Motosikletimde;
-Elcik ısıtma
-Elcik koruma
-Sele ısıtma mevcut.
Bu sele ısıtma işi "gerek yok" falan diye düşünüyordum ama şuan gerçekten çok etki ediyor çok hissediyorum. Hatta 2. moddan 1. moda düşürüyorum bazen o kadar yakıyor. Kışlık eldivenim elcik ısıtmayla gerçekten güzel iş görüyor. Ellerimin üşüdüğünü pek hatırlamıyorum. Elcik koruma da çok iş görüyormuş. Rüzgarı kesiyor cidden.
-
16 Aralık 2016, 13:44
-
16 Aralık 2016, 14:14
Romedon adlı üyeden alıntı
Sen bu eldiven ve bu motorla mı üşümedin ? Bir doktora git bence sen hissizlik sorunu falan olmasın sende...
-
16 Aralık 2016, 14:51
decathlonun bu eldivenini aldım,
beklentimi tam olarak karşılamadı.
kayak yapılırken varılan hız ile motosiklet ile yapılan hız arasındaki farktan kaynaklandığını düşünüyorum.
kavrama açısından fena değil.
-
16 Aralık 2016, 15:03
The Dude adlı üyeden alıntı
beklentimi karşılamadı derken ?? nasıl yani üşütüyormu yada azmı çokmu üşütüyor,mesela az üşütüyorsa normaldir ama bi zaman sonra parmak uçları hissizleşiyorsa hiç bir işe yaramaz demektir,,neticede kayak yaparken 100 km üstüne çıkılıyor,hatta kayak yarışlarında 160-170 km çıkıldığını gördüm tv den,,bende almayı düşünüyorum bu eldivenden o yüzden sordum
-
16 Aralık 2016, 15:13
The Dude adlı üyeden alıntı
beklentimi tam olarak karşılamadı.
kayak yapılırken varılan hız ile motosiklet ile yapılan hız arasındaki farktan kaynaklandığını düşünüyorum.
kavrama açısından fena değil.
Bende haftasonu Decathlon dan eldiven bakayım diyordum, demek kayak eldiveni çokta işe yaramıyor.
Hem kayak eldiveni hem yukarıda berkçiğdem in paylaştığı elcik koruma mı yani?
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
16 Aralık 2016, 15:22
berkcigdem adlı üyeden alıntı
bu şekilde kaliteli ve sizi tamamen rüzgardan uzaklaştıracak , yeri gelirse koruma görevide görecek hem yazlık hem kışlık bir ürün almanızı tavsiye ediyorum. Rüzgarı kes elin üşümez zaten.
Resimdeki kışlık modudur. yazlık modda yukarıda uzantı çıkar ve hafif rüzgar almaya başlarsınız buda elinizin ter yapmasını engeller yazın.
http://i.hizliresim.com/R13lNo.jpg
http://i.hizliresim.com/pXPpkz.jpg
Fiyatları nedir hocam bunların
-
16 Aralık 2016, 15:25
berkcigdem adlı üyeden alıntı
http://i.hizliresim.com/R13lNo.jpg
http://i.hizliresim.com/pXPpkz.jpg
bu ürünü nerden aldınız?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)