İnternette bir motosikletsitesi paylaşmış.
Ben moto kuryeyim
Dominosta
Bi taksici tarafindan bicaklandim
Adam hem kirmizida gecti hem onume kirdi hem kufur etti 2 kisilerdi biri bicakladi
Mesut
Buyrun konuyu bırakıp yatayım...
İnternette bir motosikletsitesi paylaşmış.
Ben moto kuryeyim
Dominosta
Bi taksici tarafindan bicaklandim
Adam hem kirmizida gecti hem onume kirdi hem kufur etti 2 kisilerdi biri bicakladi
Mesut
Buyrun konuyu bırakıp yatayım...
Şerefsiz oğlu şerefsizler. Lan hadi kavga edersin anlarım, üstüne kırarsın anlarım. Bıçaklamak nedir lan? Hadi adam ölse? Geride kalan çocuğuna çoluğuna kim bakacak?
Ülkede adalet diye birşey mi kaldı ki ? Texasa döndük iyice geçmiş olsun yakinda yanımda jopla felan gezmeye başlıyorum
Geçen yine bu tarz bir video yayınlandı.İyice eşkiya kesildi bunlar.Ne olursa olsun isterse motorcu suçlu olsun birşeyin böyle cezası olmaz.Tüm ülke sinir hastası maşallah.Bir Allahın kuluda ben ne yapıyorum diye sormuyor o anda kendine.Yada bu işin sonu nereye gider diye düşünmüyor.Empati yoksunu beyinsiz bir sürücü kitlesi oluştu iyice
Taksici kırmızıda geçer. Onlar kırmızı ışıkta rahatça geçebilsin diye trafik sigortalarının üst limiti var. Kaza yapmaktan çekinmiyorlar.
Yeterli kalmaz, alacağınız tek şey; seri atar, iyi atar, metal atar, delik açar olmalı.
Yetmez iyi kullanır, hızlı kullanır, hedefi iyi görür olmanız gerekir.
Ülkemin durumu içler acısı işe, okula, eğlenmeye, yemeğe içmeye, çarşı bile çıkarken silahlanmaktan bahseder olduk.
Cezalar arttırılmalı kanunlar uygulanmalı yoksa işler kötü.
xmax 250 motorumda ön tarafta 2 tane birisi kilitli olmak üzere cep var kilitli olan kısma muşta koyulabilir.
zaten trafikte tartıştığın kişi seni durduracak durduğunda muhtemelen sopa yada levye çıkaracaktır
eldiveni çıkarıp muştayı takmak 5-6 saniye sürer.
kendimizi bu şekilde koruyabiliriz
29. haziran.2016 tarihinde resmi rakamlara göre 42 kişinin öldürüldüğü İstanbul ATATÜRK havalimanı saldırısında saldırı yerinden uzaklaşmak isteyenleri 100 usd karşılığında taşıyan güruh söz konusudur.
insanlıktan bu kadar uzaklaşmış bir kitle ile baş edebilmek için muşta da n fazlası gerekir.
ayrıca bireysel silahlanma ülkemizde oldukça yüksektir.
kendinize dikkat edin.
akıllı olun,
millete dikişlenmeyin (bkz dikiştutmaz sabri)
ben son 6 senedir motosiklet üstündeyken bıçak taşıyorum zaten bence sizde taşıyın ne olacağı belli olmuyor
'olayın öncesini bilmiyoruz'cular gelir birazdan. geçmiş olsun arkadaşa.
Hocam bence bicak yerine biber gazi ytasiyin. Basiniza bela almayin. Zaten adam eger ustunde tabanca filan tasiyosa o durumda gene ise yaramayacak bicak. Biber gazini sikin sgzini burnunu kirin gerekirse. Hic bisey yapamaz. Obur turlu adam olsa olan gene size olucak. Ama yiyecegi saglam bi dayakla belki akillanir.
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Biride sormamış ki sebep diye...
Başka bir konudada yazdım burası Türkiye adamın yanında silah mı bıçak mı ne olacağı belli olmaz bok yoluna gidersin niyazi diye.
Bu arkadaşa öncelikle geçmiş olsun diyorum ama sonrada merak ediyorum bu olay neden oldu acaba gerçekten arkadaşın dediği gibi mi yoksa taksiciyide dinlemek gerekmez mi ? Bizler nedense her zaman motorcu haklı gözüyle bakıyoruz. Bence değiller hatta çoğu zaman biz hatalıyızdır. Olay bıçaklama noktasına geldiğine göre emin olun kırmızıda geçti , üstüme kırdıdan sonra taksicide aaa dur lan ben şunu bi bıçaklıyım diyipte bıçaklamamıştır... Bu olayların bi alt yapısı vardır ki iş bu noktaya gelmiştir. İşte biriside sormuyor " sebep " diye
Bıçaklanma doğru iyi falanda demiyorum yanlış anlamayın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)