Bu hızınız 120 yavaşlayın yazan tabelalar radar görevi gördüğünü fotoğrafladığını da duydum bu doğrumu arkadaşlar
Bu hızınız 120 yavaşlayın yazan tabelalar radar görevi gördüğünü fotoğrafladığını da duydum bu doğrumu arkadaşlar
bakalım daha başka ne tuzak çeşitleri duyacağız
yolumun üzerinde her gün geçerim yani genelde trafik olduğu için o kısımda yavaşlardım.bugün boş buldum tabelalaya da bakayım kaç gösterecek dedim benim hızı gösterirken sönüp yandı seri bir şekilde o muhabbetide duyunca tedirgin oldum
Bildiğim kadarıyla yasaya göre bir yerde radar varsa veya radar uygulaması yapılıyorsa öncesinde işaret levhası ile bildirilmesi gerekiyor. Bence böyle bir uygulamada bildirilmemesi gerekir ama yasaya göre öyleymiş ve bu doğruysa onlara göre ceza yazılmıyor demektir.
Altından geçen aracın hızını gösteren tabelalardan bahsediyorsun galiba. Genellikle o tabelalar zaten merkezi bir sisteme bağlı değiller. Kocaelide sanayi ışıklarının 500 metre ilerisinde bu hız gösteren tabelalardan var bir tane. Işıklardan tabelaya kadar drag yarışı yapıyorum hergün. Geçen ay bozulmuş windows mavi ekranı vardı tabelada 1 hafta boyunca öyle kaldı tabela kimse gelip tamir etmedi. Merkezi bir sisteme bağlı olsaydı anında restart atarlardı herhalde. Hem ceza yazıyor olsa bile motosikletin önünde plaka olmadığı için ceza yazamaz. Yani korkacak bir şey yok.
Fotoğraf çekerken görmüşler mi
Yola dalıpta, kaç ile gittiğini, kadrana bakmayı unutanlar için bir tabela.
Herhangi başka bir vazifesi yok..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)