Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

şakamı bu sigorta fiyatları

REKLAM ALANI
    fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    Hamd olsun müslüman bir ülkede yaşıyoruz,sigorta fiyatı,motosikletin fiyatından 1179.92 ucuz çıkmış
    Eğer gavur japonyada olsaydı,birde sigorta şirketinin başında ateist birisi olsaydı,başımıza daş yağardı daş
    Fotoğrafı araklıyorum haberin olsun)
    burda daha yüksek olmalıydı,sigortaya,ötv,kdv,süriyelileri kollama vergisi,saray için nefes alma vergisi,yolda sağa sola bakma vergisi,muhtar toplanılarının düzenlenmesi için,Sorma ver vergisi,benzine zam gelmediğinde,fiyatların artması için,zam vergisi,milletvekillerin maaşını yükseltmek için,dokunulmazlık vergisi
    Bedava sigorta fiyatı çıkmış
    BU KONUDA YAYINDA VE YAPIMDA EMEĞİ GEÇENLERİ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    yamaha tracer 700 2016
    motoru gecen sene sifir aldigimda sigortasini 760 tl den yaptirmistim istanbul plaka istanbulda oturuyorum yas 34 bu sene heralde 550 600 tl olur demistim hasarsizlik indirimi,bide dustu demislerdi sigorta fiyatlari.sordum en dusuk 810 tl cikiyor hic bisey anlamadim bu isten..2005 ten beri araba kullaniyorum ne kazam var ne biseyim eger hakkim geciyorsa hakkim haram olsun.

emiliosantos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Eski:Piaggio xevo 250 ie Yeni: Daelim s3 Advance
    geçen hafta gelen en iyi rakam 740 lira idi. dedim dursun ocak maaşında yaptırırım. şimdi kredi kartı ile halledeyim bari dedim yine aradım 795 lira olmuş. 1 haftadaki fark bu kadar. erteleyeyim ya diyen arkadaşlar bi daha düşünsün derim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    bir sigortacıyla konuştum.enteresan şeyler söyledi.baya sigortaları indirin vs komple oyun bunlar.hiç inmicek aksine 2017 de dahada pahalanıcak.nedeni dahada enteresan.açıklanmıyor ama bu kadar faiş fiyatların sebebi 1300 tl olan asgari ücretmiş....
    yani bu ücrete devlet değil biz zam yaptık.bu alınan fark asgari ücretin ödemesinde kullanılıyormuş.ne kadar doğru ne kadar değil çok tartışılır ama hem asgari ücrete gelen artış hemde trafik sigortasına gelen artış aynı dönemlere denk geliyor.2017 de normal olarak artış olucak asgari ücrete.geçen sene ocak şubatta sigorta yaptıranlar merak ediyorum bu sene kaç lira - + olarak ödicekler.

Her şeye,her fiyata razıyım ama hiç olmazsa herhangi bir kazaya karışmayan araca bir dahaki sene sembolik bir rakam sunun.Fakat hayır,ne kadar indirim olursa olsun bir sonraki sene hep daha fazla fiyat çıkıyor, yani amaç zorunlu kanundan istifade bindirdikçe bindir.Bir aracın değerine göre kanunen yüzde oranında bir sigorta değeri tespit edilmesi lazım.Şeytan diyorki en yüksek kaskoyu yaptır ve git sıfır kilometre Ferrari ye bindir.....
    Mengu16 bunu beğendi.

fazil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xv250 / fz6
    Birisi mahkemeye vermisti Ocak 2016'da, tabi uzadikca uzar bu dava ama belki kazanirsa, bir ise yarar kim bilir.
    Haberin detayi soyle:

20 Ocak 2016 Çarşamba, 02:55:02 Güncelleme: 03:08:58

Cemal DOĞAN / GAZETE HABERTÜRK

Araç sahibi vatandaşların büyük tepkisine neden olan, yüksek oranlı zorunlu trafik sigortası zammı davalık oldu. Ankara Tüketici Mahkemesi’ne başvuran bir vatandaş, geçen yıl 304 TL olarak ödediği zorunlu trafik sigortası bedelinin 2016’da 704.79 TL’ye çıkarıldığını, bu artışın “haksız ve hukuka aykırı” olduğunu belirterek, zammın iptalini istedi. Ankara Nöbetçi Tüketici Mahkemesi’nde açılan davanın tarafı Önder Gökçekaya adına dilekçe veren avukatları Mehmet Ali Canlı ve Neziha Çorumlu, davalı sigorta şirketinin yaptığı zammın iptalini ve 2015 yılında müvekkilinden alınan 304.00 TL ile 2016’da ödediği 704.79 TL arasındaki farkın iade edilmesini talep etti.

"ENFLASYON ORANINDA ARTIRILMALI"

Dava dilekçesinde, zorunlu trafik sigortası bedeline yapılan zammın önceki yılın iki katından daha fazla olduğuna dikkat çekilerek, şu ifadelere yer verildi: “Sırf zorunlu trafik sigortası olduğu için tüketicilere bu şekilde miktarla sigorta prim ücreti çıkarılmıştır. Tüketici müvekkilin zorunlu olarak ödeme yapmak zorunda olduğu fahiş prim miktarının olması gereken miktarı, en fazla enflasyon göz önüne alınarak belirlenmelidir. Enflasyon oranı dahi yüzde 10 olmasına rağmen bu miktar dahi göz önüne alınmamıştır.”

NEYE GÖRE PRİM ARTIRILDI?

Dilekçede, kasko sigorta bedelinin dahi zorunlu trafik sigorta bedelinin altında olduğu belirtilerek, tüketiciden fazla alınan 400 TL’lik bedelin iade edilmesi istendi. Mahkemenin şikâyetçi Önder Gökçekaya adlı tüketici lehine karar vermesi halinde, emsal niteliğinde olacak bu kararla milyonlarca araç sahibi mahkemenin yolunu tutacak.

http://www.haberturk.com/ekonomi/ekonomi/haber/1183484-fahis-zorunlu-trafik-sigortasi-davalik-oldu

bindiregandi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eger motosikletlerin verdigi zararlar yukarida bahsedildigi gibi motor basi 20 lira ise, motorcular ustunden epey kar elde ediliyor demektir. Sadece motor sigortasi yapan sirket kurulursa muthis fayda saglar.

Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Madem öyle, o zaman sigorta yaparken benim kullandığı aracın markası ve modeli onları ilgilendirmemeli, sigortalar kişiye yapılmalı. Beş tane motorum da olsa tek sigorta bana yapılmalı. Ama bunların hiçbiri olmaz çünkü bu sistemde amaç insanları korumak değil vurgun yapmak. Bu ülkede sigortacılar şu zamlı tarifelerin başlangıcından itibaren haram para kazanarak yaşıyorlar.
    "sigortalar kişiye yapılmalı" katılıyorum.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)