Trafikte uzak durulması gereken araçlar
Reklamlar
-
* beyaz bmw
* Kartal
* Doblo
Reklamlar
-
-
osmanlı tuğralı arabaların hepsi
-
xenon farlı 3.20 bmw yer yer 3.16 da olabiliyor mermi manyağı olabilirsiniz
-
-
D şıkkı hepsi.
Ne kadar uzak o kadar iyi.
-
Bir de benden uzak durun. Şimdi dağılın ülen
-
Arabalardan daha tehlikelisi paket siparişi atan ehliyetsiz gençler. Ayna aksesuar olarak takılıyor herhalde +1 bg için falan
-
Tuğralı ve sıyah camlı doblolar.Bunlar ne yaww , ınsan değil..
-
13 Aralık 2016, 14:16
Belediye dolmuşları, her türlü modifiyeli araç, aynasız motor (kendisi yüzünden çok kötü bir kaza geçirdim)
-
13 Aralık 2016, 14:20
XT 600
kesin bilgi, yayalım.
-
13 Aralık 2016, 14:24
IRau adlı üyeden alıntı
Kuba cita...
uzak durun benden
İpi kesmeye kıyamayıp ömür vermeyin bir düğüme..
-
13 Aralık 2016, 14:29
oxus adlı üyeden alıntı
osmanlı tuğralı arabaların hepsi
Banada kemal imzalı sarhoşlar denk gelir nedense..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
13 Aralık 2016, 14:36
ZümeR adlı üyeden alıntı
Banada kemal imzalı sarhoşlar denk gelir nedense..
çok saçma bir diyalogun içindesiniz farkındamısınız? Atatürk imzalı bir araç şöförünün alkollü olması neden bu kadar göze batıyor? Atatürkü sevmeye bilirsin ama böyle bi eleştiri'de bulanacak kalitede olduğunu hiç düşünmüyorum. Söylediklerim sadece sizin için değil osmanlı tuğralı araçlar için yorum yapan kişi için'de geçerli. Şuraya bari cahil cühela siyasetinizi karıştırmayın..
İpi kesmeye kıyamayıp ömür vermeyin bir düğüme..
-
13 Aralık 2016, 14:38
-
13 Aralık 2016, 14:39
01, 06, 22, 34, 58, 35 plakalı her türlü araçtan uzak durmayı tercih ediyorum. Ne zaman denk gelsem bı hıyarlık yapıyorlar.
-
13 Aralık 2016, 14:45
Uğur Gündüz adlı üyeden alıntı
çok saçma bir diyalogun içindesiniz farkındamısınız? Atatürk imzalı bir araç şöförünün alkollü olması neden bu kadar göze batıyor? Atatürkü sevmeye bilirsin ama böyle bi eleştiri'de bulanacak kalitede olduğunu hiç düşünmüyorum. Söylediklerim sadece sizin için değil osmanlı tuğralı araçlar için yorum yapan kişi için'de geçerli. Şuraya bari cahil cühela siyasetinizi karıştırmayın..
bırak onu kendi haline uğur
cıvık abicim afedersin
-
13 Aralık 2016, 14:50
Uğur Gündüz adlı üyeden alıntı
Yukarıda Osman Bey in tuğrası ile ilgili genellemeyi yapan arkadaş başlatmış olmasın sakın bu misilleme serisini..?
Bu arada kimse kimsenin kalitesini ölçecek kalitede değildir uğur bey..
-
13 Aralık 2016, 14:56
ZümeR adlı üyeden alıntı
Yukarıda Osman Bey in tuğrası ile ilgili genellemeyi yapan arkadaş başlatmış olmasın sakın bu misilleme serisini..?
"Osmanlı tuğralı" ve "Kemal imzalı sarhoş" demek aynı şey değildir. Eğer ki; "Osmanlı tuğralı yobazlar" şeklinde genelleme yapılsaydı, bu şekilde tepki vermenizi anlayabilirdik, ikisi farklı şeyler. Osmanlı bizim şanlı tarihimiz, Sarhoş Kemal dediğiniz kişi Türk'ün son başbuğudur. Birini severken diğerine nankörlük etmek cahilliktir.
-
13 Aralık 2016, 14:56
ZümeR adlı üyeden alıntı
Gerekli OSMANLI İMPARATORLUĞU olsun gerekse MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olsun Türk milletini onure eden ve vatanımızın her parçasını gururlandıran kişilere saçma sapan eleştiride bulunanlar kalitesizdir benim gözümde.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)