Maşallah maşallah, nazar değmesin, tekeriniz düz bassın, Rabbim kaza bela vermesin...
Maşallah maşallah, nazar değmesin, tekeriniz düz bassın, Rabbim kaza bela vermesin...
Güzel motor tabi bi fiddle değil ama 😂😂
Allah kaza bela vermesin 👍🏻
üf mükemmel. benimde haylaimde panigale 899 var
Hayırlı olsun abi kazasiz belasiz bin insallah
Vay be anılarım canlandı Ducati'yi görünce
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Kaç basıyo bu? Ne kadar yakıyor km de? Kaç para bu alet? O paraya jip alınır be!!!
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
Hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inş. (Sanki bu geçiş evrelerin biraz hızlı oldu)
Kazasız belasız sakin binmen dileğiyle. Bende yeni aldım Ducati 848.
25.900 TL'ye mal oldu. İndirim yapmadılar. Siparişi dün verdim. Şu an muhtemelen kargodadır. Bir resimde ben paylaşayım.
Pardon fiyat yazarken bir adet fazladan sıfır yazmışım hata ile. http://urun.n11.com/commuter/maisto-...Q&gclsrc=aw.ds
Şaka maka motosikletinin fotoğrafını görünce kafadan 45.000 TL vardır en az diye düşünmüştüm. 2. el fiyatlarına bakınca aslında makul bir fiyatta olduğunu gördüm.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...67717262/detay
Tekerine taş değmesin. Güle güle kullan.
Hayırlı olsun kazasız cezasız kullanmak nasip olsun, maşallah mühendislik harikası. Bir zamanlar bende bakmıştım ama bakımlarının altından kalkamayacağımı düşününce vazgeçmiştim
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Çok şık bir motosiklet, hayırlısı olsun.
Ekipmanlarınız ve motor arasındaki renk uyumu da çok hoş.
Kazasız belasız, keyifli sürüşler dilerim.
Saygılarımla.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
Hayırlı olsun
Serdal abi motor ates ediyor masallah
@siyahi Fiyatına göre çok iyi bir motosiklettir kendileri.apaçilerin elinden çıkmış ne idüğü belisiz 4silindir japon yerine 6bin km'de tertemiz adam gibi binilmiş ve bakilmış tanıdığım bir arkadaşımdan aldım
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)