40 yaşında bir ağabeyiniz olarak deneyim ettiğim husus.
Belki yaşım geçtiği icin de böyle dusunuyor olabilirim, affedin.
Fakat motor surmek seksten daha zevkli bence.
40 yaşında bir ağabeyiniz olarak deneyim ettiğim husus.
Belki yaşım geçtiği icin de böyle dusunuyor olabilirim, affedin.
Fakat motor surmek seksten daha zevkli bence.
öhöm öhöm
Önce duş sonra sex
Ya arkadaş simdi sarışın bi rus hayal ediyorum pehh
Birde r 1200 gs bmw yi düşünmek mutlu ediyor
Rus u düşünmek tarifsiz bi duygu
Olay sadece seks ise katılıyorum. Yeni bir motor almak, ilk "biniş" ilk kontağı çeviriş, kavrama noktasını farkedip gülümsemek, ve gaz kolunu çevirdiğinde hissettiğin akıl yitirmesi.. Tabi bunlar daha güzel ama iyi bir eş iyi bir hayat yoldaşını dünyanın en güzel motoruna fabrikasına soyuna sopuna tercih ederim. Bu da benim görüşüm.
Aşk>Hayalinizdeki motosiklet>içi boş seks
sevişmeyi beceremeyenler sex yapmaya çalışır
şimdi içki bira eroinden sonra sex te girdi işin içine diycekler yapmayın yahu...
savaşmayın motor surun..
Şimdi efendim bir ybr kullanmak senin için sexden zevkli ise neyse bir şey demiyorum
Mübarek günde ban yemiyelim..
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Kuşcuya git bence.
7 binden sonra makinanın altında çıldırması.Crossplane'nin farklı sesi.Full sistem akrapovic makinanın istemsizce devamlı tekerler yapması.Ve sizin yüzünüzde istemsizce oluşan gülümseme.Kahkaha.
Veee perdeee
Birinde kaza yaparsan ölürsün..
Diğerinde kaza yaparsan baba olursun.
Çok farklı kulvarlar..
ikisi de vazgeçilmez.
Bizi zor durumda bırakmak için mi açıyorsunuz bu konuları anlamıyorum.
Biz evlendik sen oldun mantığıyla büyütülen bir topluma böyle konular müstehcen gelir.
Konu sahibine yorumum ise; erken andropoza girmiş olabilirsiniz belki.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
du ben konuyu toplayım sonuç şu : ilk bindiğiniz motoru sürmek seks kadar zevkli. Sonrakiler 1200gs goldwing ve harley gibi motorlarla ilk defa yolda gazlamak seks kadar zevkli
ikinci bindiğinde o haz kalmıyor
Hani marjinal bizdik?
İkisi çoook uzak kavramlar değil aslında, motorun ne kadar iyiyse, senin her türlü ihtiyacını karşılıyorsa, arada bir çılgınlıklar yapmana izin veriyorsa, nerede hızlanıp, nerede duracağını biliyorsa, ve ne denli güvenli ise...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)