Motosiklet sürmenin seksten zevkli olması
Reklamlar
-
Motor sürerek sex yapmaya gitmek gibisi yok diyip konuyu kapatıyorum 😀
Reklamlar
-
*,* adlı üyeden alıntı
"Bilim insanları seksten daha fazla zevk veren aktiviteyi açıkladı
Alışverişin beyin üzerindeki psikolojik etkilerini inceleyen bilim insanları, bu aktivitenin seksten daha fazla zevk verebildiğini tespit etti.
Gamma beyin dalgalarını inceleyen bilim insanları, araştırmaya katılan kişileri ‘ilhamlı’ ve yalnızca ortama göre ya da modaya uymak için alışveriş yapanlar olarak iki gruba ayırdı.
İncelemelerin sonucunda ‘ilhamlı’ alışveriş yapanların yüzde 84’ünün turunu bitiren Formula 1 yarışçısının edindiği kadar bir hazza ulaştığı ve diğer alışveriş yapanlardan iki kat daha mutlu olduğunu saptadı.
İkinci gruptakilerinse zihinsel ve bedensel olarak alışveriş yaptıkları her 10 dakika için yüzde 30 daha fazla yorgunluk hissettiği gözlendi"
O zaman mağazaların deneme kabinlerinde neden uzun kalındığı belli oldu,
Ulen şaka maka boşalma olayı varsa,başkasının denediği pantolonu giymemek lazım
-
*,* adlı üyeden alıntı
Alışverişin beyin üzerindeki psikolojik etkilerini inceleyen bilim insanları, bu aktivitenin seksten daha fazla zevk verebildiğini tespit etti.
Gamma beyin dalgalarını inceleyen bilim insanları, araştırmaya katılan kişileri ‘ilhamlı’ ve yalnızca ortama göre ya da modaya uymak için alışveriş yapanlar olarak iki gruba ayırdı.
İncelemelerin sonucunda ‘ilhamlı’ alışveriş yapanların yüzde 84’ünün turunu bitiren Formula 1 yarışçısının edindiği kadar bir hazza ulaştığı ve diğer alışveriş yapanlardan iki kat daha mutlu olduğunu saptadı.
İkinci gruptakilerinse zihinsel ve bedensel olarak alışveriş yaptıkları her 10 dakika için yüzde 30 daha fazla yorgunluk hissettiği gözlendi"
şöyle diyelim o zaman: uzun bir motor seyahatinde sonra partner ile çılgınlar gibi alışveriş yapıp motorla sex yapmaya gitmek.
-
kıyas kabul etmez. ama hangisi olduğunu söylemiyecieeem.
-
Her ikiside aynı şey sayılmaz mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:47 ----------
*,* adlı üyeden alıntı
Doğru ama zaten dikkat et motosiklet sahibiysen ve sürekli biniyorsan alışveriş hiç eksik olmaz
"Önemli olan acil durumda ne yapacağını bilerek sürmek değil, acil duruma hiç düşmeyecek şekilde sürebilmektir."
-
Arkadaş niye elma ya da armuttan birini seçmek zorunda kalalım ki . Proteinsiz de yaşanmıyor vitaminsiz de, karbonhidratsız da. Hiç biri diğerinin yerini dolduramıyor . Yok illaki bir seçim yapmak zorundasın diyorsanız ;
1- paraşüt atlayışı (yerine bambi jamping de olabilir)
2- seks
3- iki teker sürüşü , derim . Paraşütle atlarken seks olur mu derseniz , ikisini bir arada deneyemediğim için bilmeden yazmak istemiyorum .
Yapma imkanını bulabilecek her arkadaşıma paraşüt sporunu özellikle tavsiye ederim. Uçağın kapısından kendinizi boşluğa bıraktığınız anda hissettikleriniz tarifi imkansız bir duygu . Yaşamayınca anlatılamıyor. Sanıyorum bir kaç ay önce motorunuzdan ne kadar zevk alıyorsunuz gibi bir
başlık açılmıştı. Bu fakir orada kendi imalatım olan MOTO TERAPİ kavramını Siz kardeşlerimle paylaşmıştım. Gerçekten iki teker de çok tatlı. Şöyle
tadımın biraz eksik olduğu anlarda bir kaç km lik MOTO TERAPİ sürüşü bendenize ilaç gibi geliyor . Bütün civatalarım fabrika ayarına dönüyor. Lakin
üzerinde iyi uğraşılmış bir yarım saatlik seks her türlü iki tekere 5 çeker. Hiç bir zaman motorsuz ve sekssiz kalmamanız dileklerimle.
-
en güzeli motorcu bir sevgili, tavsiye ederim.
beraber sürüyorsunuz... herşeyi...
-
bursalıali adlı üyeden alıntı
Arkadaş niye elma ya da armuttan birini seçmek zorunda kalalım ki . Proteinsiz de yaşanmıyor vitaminsiz de, karbonhidratsız da. Hiç biri diğerinin yerini dolduramıyor . Yok illaki bir seçim yapmak zorundasın diyorsanız ;
1- paraşüt atlayışı (yerine bambi jamping de olabilir)
2- seks
3- iki teker sürüşü , derim . Paraşütle atlarken seks olur mu derseniz , ikisini bir arada deneyemediğim için bilmeden yazmak istemiyorum .
Yapma imkanını bulabilecek her arkadaşıma paraşüt sporunu özellikle tavsiye ederim. Uçağın kapısından kendinizi boşluğa bıraktığınız anda hissettikleriniz tarifi imkansız bir duygu . Yaşamayınca anlatılamıyor. Sanıyorum bir kaç ay önce motorunuzdan ne kadar zevk alıyorsunuz gibi bir
başlık açılmıştı. Bu fakir orada kendi imalatım olan MOTO TERAPİ kavramını Siz kardeşlerimle paylaşmıştım. Gerçekten iki teker de çok tatlı. Şöyle
tadımın biraz eksik olduğu anlarda bir kaç km lik MOTO TERAPİ sürüşü bendenize ilaç gibi geliyor . Bütün civatalarım fabrika ayarına dönüyor. Lakin
üzerinde iyi uğraşılmış bir yarım saatlik seks her türlü iki tekere 5 çeker. Hiç bir zaman motorsuz ve sekssiz kalmamanız dileklerimle.
evet, onu da yaptılar. paraşütle atladıktan sonra havada cima edenlerin videosunu izlemiştim.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
evet, onu da yaptılar. paraşütle atladıktan sonra havada cima edenlerin videosunu izlemiştim.
Ohaaa desene kombo yapmışlar,,hem adrenalin hem orgazm...
Kesin doğacak bebe pilot olur ahanda yazdım buraya...
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Ohaaa desene kombo yapmışlar,,hem adrenalin hem orgazm...
Kesin doğacak bebe pilot olur ahanda yazdım buraya...
sorma ya daha neler var neler.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
sorma ya daha neler var neler.
Nerde var reis
İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.
-
Yok abi ben almayayım. Havada hatun ile haşır neşir olurkene paraşütü açmayı unutarak yere direk iniş yapmaktan korkarım. Her bi şey zamanında,
zemininde.
-
54RR adlı üyeden alıntı
Nerde var reis
Havada kerkinmek´te sıkıntı tövbe tövbe..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------
bursalıali adlı üyeden alıntı
Yok abi ben almayayım. Havada hatun ile haşır neşir olurkene paraşütü açmayı unutarak yere direk iniş yapmaktan korkarım. Her bi şey zamanında,
zemininde.
Haklisin ali abi,ayakların yere değmesi lazim...
-
Havada kerkinmek´te sıkıntı tövbe tövbe..
Hayat monotonlaşınca farklı heyecanlar arıyor millet herhalde
-
motosiklet sürmek tamam zevkli ama şahsen narin, sıcacık bir karşı cins vücudunu hiçbirşeye değişmem. bu tür olaylar başımıza haftada birkez, ayda birkez filan denk geliyor. ha tabi siz evlisinizdir, düzenli cinsel yaşamınız vardır ve artık hep aynı kişiyle aynı şeyleri yapmaktan ister istemez sıkılmış olabilirsiniz. motosiklet daha zevkli bir hal alıyor olabilir. düzenli olmayan bir cinsel yaşama sahip olanlar için motosiklet kapının önünde deposunda benziniyle çalıştırılmayı bekliyor, yani biryere kaçtığı yok
-
2 zamanlının verdiği zevk hiç bi motorda yok o yağlı benzinin kokusu egsozdan çıkan o duman hele viraja girdiğindeki alınan o zevk dehşet bişi :D
-
Ötv.siydi, Mtv.siydi, ekipmanıydı, eğitimiydi, bakımıydı, yedek parçasıydı, kaskosuydu, trafik sigortasıydı zaten hep sex..
-
Ulen çözdüm olayi..
Demek bu drift ve cegeci gençler seleyi boşuna streç ile kaplamiyormuş,boşaldiğinda sıvı,motordaki titreşimin etkisiyle akip gidiyor..
-
İkisinide yapmak daha keyifli
-
Ulen çözdüm olayi..
Demek bu drift ve cegeci gençler seleyi boşuna streç ile kaplamiyormuş,boşaldiğinda sıvı,motordaki titreşimin etkisiyle akip gidiyor..
Streç film condom etkisi de yaratıyor olabilir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)