Nerede ve neyle/kiminle soruları cevabı değiştirir!
Altındaki CR1 daldaki Z250 SL'den iyidir.
Selena Gomez mesajına atfen
Finiş HİM
İkisini de denemiş biri olarak, en zevkli şeyler arasında motosiklet 2 veya 3. sırada kalır bence. Motosiklet sürmek daha zevkli diyen kişi, umarım motosikleti sürmekle kalıyordur.
Yok abi. Erkeği kadın fercinden daha fazla heyecan veren birşey yoktur. Biyolojik olarak bu böyle.
ben sadece motor sürmüş biri olarak bir şey diyemeyeceğim ama şunu söyleyeyim motor sürmeden bir hayat benim için çok büyük bir acı olurdu.
o dediğiniz öbür şeyi henüz yapmadım. sıfır kilometreyim, evlenicek aday arıyorum buradan genç bayanlara selamlar.
Aşk yok aşk.Aşık olunca kız arkadaşınız sevgiliniz yada eşinizle geçirdiğiniz zamanın değeri kıymeti çok farklı olur.Ama sevgilinizle motora binmek eğer o motoru hakkıyla kullanıyorsanız çok daha zevkli vakit geçirirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------
Seni everelim
Kaçmadım lan burdayim.
Yani gencler ne bileyim, 40 yasindan sonra seks de tatmin etmez hale geliyor. Farkli şeylerde ariyor insan zevki. Gay falan da değilim, bilginiz olsun.
Evde karı dırdırı, çocuk mızmızı insani yıpratıyor. Gecen sabah erkenden kalkip motorunla kaş'a gezi yaptim, tek başıma. 300 km gittim. İnanılmaz zevk aldim.
Yaşadığını hissediyor insan be panpalar.
işin içinde özlem de var sanırım ve yol
ikisinde de bindiğin motora göre değişir
aman evlenelim de dırdır yapsın aman :D
amerikan güreşindeki bütün taktikleri uygulayacağım bir gelin adayı arıyorum. hardcore kız arkadaş istemişimdir hep. lise 4te komşunun kızı vardı bildiğin kırpınar güreşi yapıyorduk, o zamanları göz önüne getiriyorum da motor falan hikaye oluyor o zamanları düşününce. böyle beraber squad çalışacağımız, ip atlayacağımız, krav maga-jijitsu-aikido çalışacağımız bir eş hayali kuruyorum ama hayırlısı bakalım.
ben motor sürmek yerine kız arkadaşımla herhangi bir aktiviteyi tercih ederdim yani illa ilişki söz konusu değil. ama birde şu var ki bir yere gideceğim zaman otobüse yada arabaya binmem, motosikletime biner giderim.
Seksten bahsederseniz ya 'kuşunuz' sıkıntılı ya da bu konuyu konuştuğunuz için edepsiz ahlaksız olursunuz bir aşamadık şunu. Gerçi forumu 14 yaşındaki arkadaşlar da takip edebiliyor üyelik dahi açmadan. Ama bu insanımızın sevişme, seks, cinsel ilişki adına ne dersek... gibi yetişkin konularında hislerinin bastırılmış iç dünyasında karanlık odaya hapsedilmiş bir duygu haline dönüşmüş olduğu gerçeğini değiştirmiyor, bu da üzücü..
arkadaşlar bende yorum yaptım ama şimdi aklıma geldi bayan üyeler var
Kadın sadece sex
Motosiklet kadına yeğ
Demek ki her sex aynı
Her motor öncelikli tercih
Eşittir
Aynı güzergahta gidip gelrseniz motosiklet farklı olsa da pek fark etmez..
Sürücü yön verir
Sürülen yönlenir..
Motor yetmiyor diyene
Hakkını verirsen bisikletle bile neler hayal ediyorfunuz..
Derim..
Ve hele ehliyetinizi alma hayalleri?
En cinsel organinizi daha çok geliştirin!
Erkekliği bitmiş kullanıcı beyanı:p
Bir hafta motosiklet kullanmazsam kabus, sevişmezsem isyan.
Bilemiyorum Altan.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)