Motosiklet sürmenin seksten zevkli olması
Reklamlar
-
12 Nisan 2018, 18:28
GezeGeze adlı üyeden alıntı
Altındaki CR1 daldaki Z250 SL'den iyidir.
Selena Gomez mesajına atfen
kesinlikle hahahhaj😂
Reklamlar
-
12 Nisan 2018, 18:31
hortlatıp durmayın oğlum şu başlığı
-
12 Nisan 2018, 18:35
Bunların tamamı,''balıkesirin çılgın eşekleri''videosundan sonra gelişen atraksiyonlar......
-
12 Nisan 2018, 18:35
hokahey adlı üyeden alıntı
hortlatıp durmayın oğlum şu başlığı
Ne oldu abi, konuyu açtığına pişman mı oldun
-
26 Mayıs 2018, 22:18
Yasin D adlı üyeden alıntı
Koptum
-
26 Mayıs 2018, 22:41
elvis binayı terk etti arkadaşlar :(
motorumla elvis'i arıyorum, gören olursa insaniyet namına haber versin.
-
27 Mayıs 2018, 00:51
matrax33 adlı üyeden alıntı
kralıyla sevişsen iş bittikten sonra gözüne pazarcı teyzeler gibi görünüyor.
Motor öyle mi ? Motoru stop edene kadar aynı hazzı yaşıyosun.
Katılmıyorum, stop edene kadar değil, popo uyuşana kadar Seks konusunu örneklendirmek istemiyorum modlar şamarlar
-
30 Eylül 2018, 14:03
-
30 Eylül 2018, 18:24
40 yaşındaki abi, kusura bakma da 40 yaşına gelmişsin doğru düzgün sex yapmamışsın. Bu söylediklerinden çok açık bunu anladım. Zaten yapmış olsaydın bu iki şeyin kıyaslanacak birşey olmadığını anlardın. Muhtemelen ülkemizdeki cinsel hayatı hiçbir zaman renkli olmamış göbekli kel abilerden birisin. Bu lafım üzerine senin yaşın kadar kadın ...tim diyeceksin muhtemelen mutlaka öyledir. Fakat bir faydası olmamış senin olaya reis. Ayrıca konunun içindeki ikisinde de bindiğin motora göre değişir gibi liseli abaza espirileri barındırması da aslında bu konuda sana destek verenlerin nasıl tipler olduğunu belli ediyor. Her neyse yazık 40 yılı boş geçirmişsin 40 yaşındaki abi. Sana tavsiyem biraz araştır et işinde uzman kişilerden destek al. Yoksa ot gelmişsin ot gidersin.
-
30 Eylül 2018, 18:46
Bırakın adamı ya bu en erkek benim halleri gereksiz. Adam motoru daha çok seviyor. Size ne
-
30 Eylül 2018, 19:17
İster motosiklet, ister sex için düşünün ‘’Mutluluk, iki bacak arasında’’
-
30 Eylül 2018, 19:22
ÖzAK adlı üyeden alıntı
İster motosiklet, ister sex için düşünün ‘’Mutluluk, iki bacak arasında’’
Aga scooter'da totonun altında. O nasıl olacak?
Not: Scooter kullananları tenzih ederim.
-
30 Eylül 2018, 20:02
Motosiklet üzerinde sevişmekten daha zevkli bir şey olduğunu düşünmüyorum şu an için. 🤫
-
30 Eylül 2018, 20:02
coderadam adlı üyeden alıntı
40 yaşındaki abi, kusura bakma da 40 yaşına gelmişsin doğru düzgün sex yapmamışsın. Bu söylediklerinden çok açık bunu anladım. Zaten yapmış olsaydın bu iki şeyin kıyaslanacak birşey olmadığını anlardın. Muhtemelen ülkemizdeki cinsel hayatı hiçbir zaman renkli olmamış göbekli kel abilerden birisin. Bu lafım üzerine senin yaşın kadar kadın ...tim diyeceksin muhtemelen mutlaka öyledir. Fakat bir faydası olmamış senin olaya reis. Ayrıca konunun içindeki ikisinde de bindiğin motora göre değişir gibi liseli abaza espirileri barındırması da aslında bu konuda sana destek verenlerin nasıl tipler olduğunu belli ediyor. Her neyse yazık 40 yılı boş geçirmişsin 40 yaşındaki abi. Sana tavsiyem biraz araştır et işinde uzman kişilerden destek al. Yoksa ot gelmişsin ot gidersin.
kel ve göbekli değilim ama şimdi sen kel ve göbekli insanları töhmet altında bıraktın. belki de onları üzdün. seni kınıyorum.
-
30 Eylül 2018, 21:03
kel ve göbekli değilim ama şimdi sen kel ve göbekli insanları töhmet altında bıraktın. belki de onları üzdün. seni kınıyorum.
Istemsiz şu tekerleme geldi aklıma..
Şu karşı karadere koğuğunda iki tane kürkü yırtık kel kör kirpi varmış..
Mevzuya gelecek olursak,
Düzenli bir cinsel yaşam,ruhsal ve fiziksel anlamda cidden iyidir..
Aksi durumda,beyin ters çalışıyor,motor takılı bir kuşun tersten uçması gibi..
-
30 Eylül 2018, 21:27
bırak bu işleri, biraz pomoaya yönel iyi gelir. hep motor üstünde hep motor üstünde nereye kadar
-
30 Eylül 2018, 21:44
coderadam adlı üyeden alıntı
bırak bu işleri, biraz pomoaya yönel iyi gelir. hep motor üstünde hep motor üstünde nereye kadar
pompaya yönel dedin de, benzinlikte yeterince seks yapıyoruz zaten
-
30 Eylül 2018, 21:46
zevk alıyorsan sorun yok 40 yaşındaki abimiz.
-
30 Eylül 2018, 21:54
Hep 20 liralık pompaya yanaşırsan sorun olmaz..
-
30 Eylül 2018, 21:55
2 aydır akıllı bileklik kullanıyorum , başlığı doğrular nitelikte veriler elde ettim. Motosiklet üzerinde iken nabız 90-130 bpm civarında , trafik yada heyecan durumuna göre . Fakat diğer husus üzerinde iken 70-80 bpm ancak. Kişiden kişiye farklılık gösterebilir elbette . Ben verileri paylaşmak istedim. Hala bir de şu var , motoru yikamak ve sonrasindaki bakım işlerine öyle dalıyorum ki 2-3 saat sonunda pencereden feryat figan çağırınca hanım dank ediyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)