Bunlar hep bilgisiz, deneyimsiz artçıyla seyahat etmekten kaynaklanıyor.
Bakın doğrusu şöyle:
Demek belli bir yaşı geçince olay "motor drug rock'n roll" dönüşüyor.
Bir de geçen inzell'le muhabbet ederken şöyle bir şey söyledi; "Olm erkekler çükü düştükten sonra hayatın asıl zevkini alıyormuş. O zamana kadar hep karı kız peşinde koşmaktan diğer zevkleri tadamıyormuş." umarım kendisi hayatın diğer zevklerini tatmamıştır :(
Abi o işi motosikletin üzerinde yapmak hepsinden daha zevkli diyerek konuya farklı bi boyut kazandırmak istiyorum
ötv kdv leyiciler duymasın
yok kardeş,
arabayla da motor üstünde de olmuyor..
otomatik vitesli arabada bir nebze ama sürüş anında gaz fren istemsizce debelenen ayaklar altında devreye giriyor.
hele ki, hem olayın hem de virajın apex'indeyseniz..
karaşimşek gerçek olana dek, çook zorlayacak bir fentezi..
ben bi ara arifin manchester a atııgı golü ararken bi sitede atv üzerinde o işi yapan bi çift izlemiştim gayet başarılılardı hatta sonra atv den inip bungee jumping ipine birbirlerini bağlayıp uçurumdan aşağıya doğru o işi yapmaya devam ettiler taktir ettim .. link istemeyin vermem (OZELDEN HARİÇ)
Yazıldı mı bilmiyorum .
Çirkin Motosiklet yoktur .Az benzin vardır
Motorun sigortasını, vergisini, 5,20 TL olmuş benzini düşününce aslında seksle motor sürmek aynı gibi. Tabi dürtülen taraf motorcu oluyor :D
Bu neden zor durumda bıraksın ki? Ortada kadınları aşağılayıcı veya müstehcen bir söylem yok, buraya kadar gördüğüm yer itibariyle. Türk toplumunun en tutucu kesimine göre kendimizi hizalayacaksak, motora binmek de çok kabul görecek bir şey değil.
Valla karşılaştırma yapmak zor. Güzel bir seks bir çok şeyden iyidir, ama kötü bir tecrübeden sonra "ulan burda vakit öldüreceğimi motorla gezerdim" diyebilir insan.
Benzer karşılaştırmalar diğer bir tutkum olan snowboard için de geçerli, çokça konuşulan. Şöyle bir nokta var, 3'ünün de (motor, board, seks) en zirve noktasında bir diğerine geçmek istemezsiniz.
"Bilim insanları seksten daha fazla zevk veren aktiviteyi açıkladı
Alışverişin beyin üzerindeki psikolojik etkilerini inceleyen bilim insanları, bu aktivitenin seksten daha fazla zevk verebildiğini tespit etti.
Gamma beyin dalgalarını inceleyen bilim insanları, araştırmaya katılan kişileri ‘ilhamlı’ ve yalnızca ortama göre ya da modaya uymak için alışveriş yapanlar olarak iki gruba ayırdı.
İncelemelerin sonucunda ‘ilhamlı’ alışveriş yapanların yüzde 84’ünün turunu bitiren Formula 1 yarışçısının edindiği kadar bir hazza ulaştığı ve diğer alışveriş yapanlardan iki kat daha mutlu olduğunu saptadı.
İkinci gruptakilerinse zihinsel ve bedensel olarak alışveriş yaptıkları her 10 dakika için yüzde 30 daha fazla yorgunluk hissettiği gözlendi"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)