Evet arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Bütün olasılıklar bugün gerçekleşti ve ben yeri güzel bir şekilde öptüm ve şanslıyım ki ucuz atlattık.Kırık çıkık yok yüksek derecede doku zedelenmesi var.
http://i.hizliresim.com/l3j2pr.jpg
Ve bugün motor sürmenin ne kadar ciddi bir iş olduğunu gerçek anlamda anladım.Yere düştüğünüz anda ki düşünceler, binlerce yüzbinlerce belki de...
Tam ekipmandım bir tek motor botum yoktu, ancak motor botunun koruyacağını sanmıyorum, motor ayağımın üzerine düştü ve darbe aldığı yerde herhangi bir botda koruma yok.Ancak ilk işim korumalı motor botu almak olacak iyileşince.
Olayın oluş şekline geçeyim, grup sürüşü esnasında bir arkadaşımızın düştüğünü haber aldık ve geri dönüyordum.Önden giden harfiyat kamyonu yerlere su gibi bir pislik akıtarak gitmiş, ancak feci şekilde kaygandı, ve bende hızımı düşürdüm, takip mesafemi ayarladım.Olay Göktürk Bahçeköy yolu arasında geçiyor.Bilen bilir, hafriyat kamyonları çok sık kullanıyor.Neyse keskin bir viraj var önümde boşluk vardı, hızım 20 km var yok, o arada önümde bir karambol oldu keskin virajı döndükten sonra önümde bir Bmw ani fren yaptı, mesafe durmak için ıslak koşullarda bile yeterliydi ancak, önce arka frene dokundum, bir sağa bir sola kaydı, ön frene hafif dokunmam ile beraber Lowside yiyip sol tarafa düştüm.Düşme hızım çok az olduğu için motorda elcik koruma dışında bir hasar oluşmadı, ancak 200 kiloluk motor ayağımın üstüne düştü, ve yukarıda gördüğünüz üzere bir hadise oluştu.
Kazam tam tedbirli sürüş yaptığım anda oldu, beni üzen bu oldu, şimdi hatalarımı değerlendirdiğimde pek bir seçeneğimin olmadığını düşünüyorum.Eğer kaçacak bir boşluk bulabilseydim girecektim ancak ne sol ne sağda bir boşluk yoktu.Karşı şerit full dolu tek gidiş geliş zaten.
Ben düştükten sonra virajı dönerken bir bisikletli daha düştü.
Çok küçük hızda giderken bile, düşüyorsunuz motor da sizin üzerinize düşüyor, en az bir hafta sürecek ayağımın üzerine basmaya başlamam.Şunu anladım motor sürmek gerçekten çok ciddi bir iş, ve bu ciddiyette olaya yaklaşmak lazım.
Ne kadar iyi sürerseniz sürün, veya öyle düşünün, olasılıklar sizin için biraraya geldiğinde hazır olmalısınız.Ekipman çok önemli, ve tabiki hız da...