Ayni sekilde bende sivi gordum ve o sivi cok sakat birsey 10km hizla bile ani hareket yapin kaydirir. Arabalar bile kaymisti ayni hizda bir virajda ve araba soforu beni uyarmasa yeri opmustum. Yavas bilader dedi iyice yavasladim. Motor o sividan cikti tekerler hala kayiyordu hemen benzinlige cektim 20m ilerdeki polisi aradim. Haberimiz var belediyeden ekip gelecek diyordu memur bende dedimki memur bey oraya hemen ekip gonderin viraj girisinde trafigi kessin yoksa orda birisi kesin bir yere girer diye. Yer oyle bir yerki izmir ankara asfaltina cikis odemisten salihliye giriste bilen bilir.
Yararli bilgiler vermişsin kardeşim teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------
Dostum cok geçmiş olsun. Anladığım kadarıyla son derece bilinçli bir sürücüsün, motor üstünde de olsak 4 teker üstünde de bazen her şeyi düzgün yapsak bile bela gelip bizi buluyor. Ama kontrollü ve bilinçli kullandığımız zaman kötü sonuçlar oluşması bir o kadar da düşük ihtimal oluyor. Arkadaşın birisi bot hakkında tavsiye vermiş zaten. Ne kadar da olsa motosiklet botu normal ayakkabi yada bota göre daha iyi koruyacaktır. Tekrar geçmiş olsun.
TCX tavsiye ederim, şehiriçi goretex modeli var bende.
Ben de TCX öneriyorum, mdelini bilmiyorum ama tamamen deri olan kışlık modelini kullanıyorum.
Hamdım, piştim, hala hamım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)