ben yapmadım ama bu link deki abi yapmış tam 4300 km wayybeeee
http://www.ybrclub.org/forum/viewthr...p?thread_id=11
yanına bi pompa al iç lastik falan allah muhafaza ilk yardım çantası yedek yağ benzin bidonu buji allah arka lastiğini patlatmasın değiştirmesi tam eziyet değiştiremessen pompayla idare edersin lastikçiye kadar :D bide uzun yola çıkanlar için lastiklere sıvı döküyorlar onlardan almanı tavsiye ederim çok dikkat et yolun açık olsun gidebildiğin kadar gündüz git.
Ybr nin hakkı uzun yolda 80-100 km arasıdır.Bütün kuryelerin YBR ile her gün 200-350 km arası yol yaptığını düşünürseniz cok rahatlıkla genel bir bakım yaptırıp yola cıkılabilir.Benim YBR 94.000 km 1 kere debriyaj telim koptu hepsi bu.Yanınıza almanız gereken şeyler tabikide lastik tamiri için bir iki alet edevat, gaz teli, debriyaj teli,gerisi size kalmış kullanırken mutlaka rüzgarlık ve eldiven kullanın ne olduğunu bile anlamadın eliniz uyuşuverir.100 km aralıklarla mola vermek yeterli.Kişisine göre değişir ben 300 rahat deviriyorum.Motoru zorlamayın isterseniz hacca gidin.
EMPYRIUM
2 Kişi 120 km net hızla kemere gittim geldim 150 km yol..Ybr gitmez mitmez demeyin sizin motorunuz gitmiyor.Adamlar dünya turu yaptı ybr'yle eee..
arkadaş 2 kişi 120 km net hızla gittiğini söylemiş
bende bi ybr kullanıcısı olarak sabit hızla nasıl 120 ile gidiyorsun bana anlatırmısın?
pek inandırıcı gelmedi ybr maksimum çıkacağı hız zaten o (modifiye yoksa eğer)
ben maksimum olarak 117 km/h gördüm ibrede ondada motor kendini yırtıyodu
ve toplasan 10 dakika anca koruyabildim o hızı.
uzun yolda ybr çok yorar adamı hele 4-5 saaten sonra sanki selede kazık varmış ve batıyomuş gibi geliyor insana ama keyfe keder acelem yok diyosan çok fazla mola vererek uzun yollar katedilebilir ybr ile.
konu eski ama eğer ybr ile yola çıkacak arkadaşlar var ise mümkünse artcı almayın daha rahat edersiniz. mesela sollama yapacağınız zaman daha seri hızlanma olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)