Mondial 125MH Drift Profesyonel Foto Çekimleri HD (Wallpaper)
-
Reklamlar
-
15 2016 çıkışlı
9.000 km
0-100 22 Saniye
sizin gibi dürüst insanlar kaldı mı ya 0-100 22 saniye bu bile sizi takip etme sebebim.
-
Çorum İl Temsilcisi
bilirkişi adlı üyeden alıntı
15 2016 çıkışlı
9.000 km
0-100 22 Saniye
sizin gibi dürüst insanlar kaldı mı ya 0-100 22 saniye bu bile sizi takip etme sebebim.
Teşekkür ederim. Motora iyi baktım yani o yüzden
-
Benim Mondial'in 0-100'ü 11 saniye Çok hafif eğim olduğundan 1 saniye ekledim 2 gün önce video çektim bi ara koyarım
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Benim Mondial'in 0-100'ü 11 saniye
Çok hafif eğim olduğundan 1 saniye ekledim 2 gün önce video çektim bi ara koyarım
210 cc olsun o kadar.
Onun için demedim Pulsar gruplarında o motorun 0-100 ü 9.5 sn diyorum yok ben 6-7 snde alıyorum diyolar abartılı yorumla yeni başlayacakların aklını karıştırma işine kılım
-
Benim eski 100cc cub hızı 85km bazıları ben 110 yapıyorum diyor çıkıyoruz yola arkadaş temiz yok piyasada yani adam 110 görüyor ama 85 bile yapamıyor
-
Maşallah motorun temiz
-
bilirkişi adlı üyeden alıntı
210 cc olsun o kadar.
Onun için demedim Pulsar gruplarında o motorun 0-100 ü 9.5 sn diyorum yok ben 6-7 snde alıyorum diyolar abartılı yorumla yeni başlayacakların aklını karıştırma işine kılım
Pulsarda da 0-100'de 11 saniye altına zor inilir. Çok hızlı vites attığında vites dişli boşluğuna düşüp motoru boşta bağırttırabiliyor. Bide 90km hıza geldiğinde enjeksiyonun benzin haznesi boşaldığından mı nedir motor biraz kasıyor.
-
Mondial mühendisleri hüngür hüngür ağlamıyorsa bende ne olayım
-
11 Aralık 2016, 22:53
Çorum İl Temsilcisi
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Mondial mühendisleri hüngür hüngür ağlamıyorsa bende ne olayım
Anammm
Fotolardan başka her şey eleştirilmiş zuper
Ah bi ekşın kem olcak ki
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Benim Mondial'in 0-100'ü 11 saniye
Çok hafif eğim olduğundan 1 saniye ekledim 2 gün önce video çektim bi ara koyarım
Hocam bir sefer deneme fırsatım oldu 200 set drift'i. Off Of imkan olsa da yapsam
-
12 Aralık 2016, 10:04
Vay canına... Yahu mondial'in kendi sitesinde böyle hoş fotoğraflar yok.
Yalnız lastik yakma resmi yanlış anlaşılabilr. Ben şahsen "yahu adam niye kaldırıma çıkmaya çalışırken fotoğraf çektirmiş ki?" diye düşündüm yani
Not: Motül yağ koy hocam, öve öve bitiremiyorlar. Bir de öne arkaya EBC marka balata taktır. Bizde herkese aynı reçete, yağ, lastik balata hepsi iyisinden
-
12 Aralık 2016, 14:09
Çorum İl Temsilcisi
arda4 adlı üyeden alıntı
Vay canına... Yahu mondial'in kendi sitesinde böyle hoş fotoğraflar yok.
Yalnız lastik yakma resmi yanlış anlaşılabilr. Ben şahsen
"yahu adam niye kaldırıma çıkmaya çalışırken fotoğraf çektirmiş ki?" diye düşündüm yani
Not: Motül yağ koy hocam, öve öve bitiremiyorlar. Bir de öne arkaya EBC marka balata taktır. Bizde herkese aynı reçete, yağ, lastik balata hepsi iyisinden
Balatalarım da tam bitmişti aslında olabilir . Teşekkür ederim
-
31 Aralık 2016, 20:21
Çorum İl Temsilcisi
Fotoğraflar güncellenmiştir..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler