Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Sanane birader !!!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61

    Üyelik
    28 Ekim 2016
    Şehir
    Ordu
    Motosikleti
    400NK
    Alıntı zangiff adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar motosikletimi aldığım günden beri muzdarip olduğum bir konuyu sizinle paylaşmak istedim. Bardağı taşıran olayıda demin yaşadım. Kırmızı ışıkta durdum uyruğu belirsiz bir scooter a binmiş kapşonlu bir abi ooo bu canavar ne dedi mondial dedim direk güldü yazık etmişsin paraya dedi ne kadar dedi 10 civarı dedim bidaha yazık dedi honda yamaha alsaydın ya dedi. Işık yandı bastım gittim. Hayır aldığımdam beri herkes honda yamaha alırdın o paraya deyip duruyor boğazlarını sıkasım geliyor. Yamahanın enduro su kaç para biliyonmu diyorum ses yok. Sırf üstünde honda yazıyor diye garenaj giydirilmiş ybr ye o kadar para vermem ben. Anlamıyorsan konuşma enduro bu demekten dilimde tüy bitti. Bide kaç yapıyor sorusu var 130 diyorum az diyor enduro lan bu enduro 250 cc makina ulan 100cc scotera biniyon ben bişey diyormuyum sana. İnsanlar çok acayip. Bıktım vallaha.
    Bu tür sıkıntıların hepsi dipsiz bir kuyu Sen bu bu motosikleti isteyerek aldıysan bu tür sorunları kafana takma, kimse sana zorla bunu aldırmadı isteğinle ve hür iradenle aldın keyfini sürmek senin işin.

    Gelirler sorarlar, sonra o paraya uygun araba alınır, az daha koy bilmem ne al. Klasik sorular modası geçmez, sana özel değil denk geldiği başka kişilerlede aynı sohbeti yapacak.

    Bende bu sorularla sıkça karşılaşıyorum. Hep aynı muhabbet ama dikkat etki hepsinin içten canı acıyor, motordan gözlerini alamıyor sonrada çamur atmaya başlıyor. Sorsanız sizde ne var diye, XXXcc motorum vardı kaza yaptım daha sürmeye cesaret edemiyorum derler. İnan ki motosikletle iç içe olan birisi bunun muhabbetini asla yapmaz.

    Kafana takma, sürerkende kafana takma Dalgın olma. Bu ortamda can güvenliğimiz yok. Kimseye birşey kanıtlamaya gerek yok, mutluluğa sür
    Yoldan önce, Yoldaş gerek..!

    İnstagram: sdemircann


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62
    MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ekim 2016
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bmw çıkarması iş görür hatta gs amblemi yapıştıran bile var
    Hocam öyle yaparsada mal miknatisi olur,pardon motosiklet uzmanı miknatisi.
    +299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
    Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
    -MrMud


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)