Dolma bahçe inönü stadında bombalı saldırı
Reklamlar
-
Az önce haberlerde gördüm çevik kuvvete saldırı yapılmış dolmabahçeye inen yokuşta araçlar alev alev yanıyordu inşallah can kaybı yoktur bu ülke bunları haketmiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:47 ----------
20 ye yakın yaralı olduğu söylediler allaha şükür şimdilik ölüm haberi yok bizim buralarda karıştı sirenler araçlar durmuyor durum baya ciddi gibi..
Reklamlar
-
Allah milletimize ve memleketimize yar ve yardımcı olsun...
-
"GEÇİCİ YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ"
-
qıp adlı üyeden alıntı
"GEÇİCİ YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ"
yayın yasağı ile ilgili bir bilgi yok haber kanalları canlı yayın yapıyor
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
-
Beşiktaş ta çalışıyorum maç başlarken patlamanın olduğu noktadan geçtim tam olarak canımız tehlike de resmer terör almış başını gidiyor ama saolsun birileri halen başkanlık peşinde.
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah geçmiş olsun milletimize
-
-
fkambay adlı üyeden alıntı
Beşiktaş ta çalışıyorum maç başlarken patlamanın olduğu noktadan geçtim tam olarak canımız tehlike de resmer terör almış başını gidiyor ama saolsun birileri halen başkanlık peşinde.
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah geçmiş olsun milletimize
Bugün gün boyu bir çok noktadan geçtim sürekli çevirme gördüm adım başı diyebilirim hatta sanırım bi ihbar vs almışlar heralde nerde ne olacağı belli değil kelle koltuk geziyoruz patlamanın olduğu nokta sürekli kullandığım bir yol allah bu tür olaylardan korusın hepimizi
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
hayatımda ilk defa sokaklarda yürürken korkuyorum desem sanırım yeridir, nereden ne geleceği gerçekten artık kestirilemeyen bir durumla karşıkarşıyayız. Orta okul zamanlarımzda 1 Mayıs zamanı aman dikkat et derlerdi, şimdi 7/24 tilki gibi olmak lazım...
çok üzücü cok, güzel ülkem, ülkemiz..
2016 yılı içerisinde 20 patlama...
-
11 Aralık 2016, 00:48
4 Bakan olay yerine gidiyormuş..tamam sıkıntı yok...yani bu üst düzey adamlara bilgi verilmesi olay yerini ziyaretleri vs sadece saldırıyı yapanlara ulaşılmasını geciktiriyor başka bir işe yaramıyor...
-
11 Aralık 2016, 01:23
4 bakan mi gidiyor... iyi yaaa sorun yok ozaman iyi iyi
-
11 Aralık 2016, 01:54
-
11 Aralık 2016, 08:45
Sıkıntı yok arkadaşlar, biraz daha dişinizi sıkın.
5-6 aya Recep bey başkan olunca artık güvenlik sorunu kalmayacakmış. Bombalar pimi çekildiğinde patlamayacakmış.
İşsizlik sorunu ortadan kalkacakmış. Artık işçi iş aramayackmış, işveren teklif edecekmiş.
Adalet sorunu ortadan kalkacakmış. Adalet sisteminde Alamanya bizi kıskanacakmış.
Eğitimde çağ atlayacakmışız. Pisa'yı pizza yapıp yiyecekmişiz.
Refah seviyemiz artacakmış. Medeni toplumlarda yaşayan insanlardan çok daha iyi şartlarda yaşayacakmışız.
Amerka'daki gibi bizde de 1 dolar, 1 dolara eşit olacakmış. Dövizin dalgalanması, sivrisinek vızıltısı olacakmış.
...
Hedef 2023. Yetmez ama EVET.
Allah aklı olanlara sabır versin.
-
11 Aralık 2016, 09:22
Tehlike olarak gördükleri büyümenin önünü her zaman kesti batı. Ama Türkiye'nin kesemeyecek. Biraz farkında olun birşeylerin boş konuşmayın. Her ülke vatan için şehit verir.Onlar şehit siz düşünün halinizi.
-
11 Aralık 2016, 09:38
Eğer ülkede böyle bir olay olduysa tek yapılacak şey birlik olmaktır. Yaraları sarmaktır. Politik tartışmalar ile bu tür terörist hareketler engellenemez. Zaten politik karmaşa için terör yapılıyor. Aklımızı başımıza toplayalım kardeşlerim.
-
11 Aralık 2016, 10:34
Kendini çok zeki sanan insanlar başlamış yine kişisel fikirlerini mantıklı bir paragraf gibi anlatmaya.Patlamalar oluyor,insanlar ölüyor fakat kin ve nefretin tamamı hükümete duyuluyor,birde alışma safsataları dönüyor.
40-50yıllık bir terör örgütüne kin duyanı nefret kusanı göremez olduk yukardaki yorumlarada bakarsanız anlarsınız. Asıl koyun sizmisiniz?asıl alışan sizmisiniz bu örgütle alakalı tek kelime çıkmıyor ağızlardan? Yoksa bu örgüt sizimi temsil ediyor? Hükümete bende kızgınım ama bu hükümet-pkk savaşı değil ki böylesi durumlarda vatan demeden vatandaş demeden,"şerefsiz pkk" demeden yok başkanlık yok yayın yasağı. Siyaset bu işte birilerine kendini sevdirmen için bi taraftan vazgeçmek zorundasın,ülkemizde sorunsuz geçen bir 20senecik varmı?
-
11 Aralık 2016, 10:41
osiosborn adlı üyeden alıntı
Sıkıntı yok arkadaşlar, biraz daha dişinizi sıkın.
5-6 aya Recep bey başkan olunca artık güvenlik sorunu kalmayacakmış. Bombalar pimi çekildiğinde patlamayacakmış.
İşsizlik sorunu ortadan kalkacakmış. Artık işçi iş aramayackmış, işveren teklif edecekmiş.
Adalet sorunu ortadan kalkacakmış. Adalet sisteminde Alamanya bizi kıskanacakmış.
Eğitimde çağ atlayacakmışız. Pisa'yı pizza yapıp yiyecekmişiz.
Refah seviyemiz artacakmış. Medeni toplumlarda yaşayan insanlardan çok daha iyi şartlarda yaşayacakmışız.
Amerka'daki gibi bizde de 1 dolar, 1 dolara eşit olacakmış. Dövizin dalgalanması, sivrisinek vızıltısı olacakmış.
...
Hedef 2023. Yetmez ama EVET.
Allah aklı olanlara sabır versin.
Edebiyat yapma. Atalarınızdan öğrendiğiniz saçma sapan trajikomik eleştirilerini kendine sakla. Hiç ihtiyacımız yok böyle bir zamanda senin fikirkerine git çay iç.
-
11 Aralık 2016, 10:43
Allah belalarını versin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
Başkanlık olmazsa kan dökülmeyecek yani...
-
11 Aralık 2016, 10:53
МОТОRCU adlı üyeden alıntı
Eğer ülkede böyle bir olay olduysa tek yapılacak şey birlik olmaktır. Yaraları sarmaktır. Politik tartışmalar ile bu tür terörist hareketler engellenemez. Zaten politik karmaşa için terör yapılıyor. Aklımızı başımıza toplayalım kardeşlerim.
Çok haklısın kardeşim gittikçe bölünüyoruz birlik olmamız lazım yazını izninle paylaşıyorum
-
11 Aralık 2016, 10:57
pkk yandaşı olan ve terör saldırısında bulunan şerefsizleri öldüreceksin abi başka yolu bu iş cezaevine atıp 3 öğün yemek vermekle olmuyor kafasına sık gitsin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)