Sana şu gif ile özetleyeyim durumu;
Sen ne kadar ben motorcuların Neymar'ıyım desen de Medel gelip sana bodozlama girdiği zaman aylarca sakat kalırsın bilgine.
Sana şu gif ile özetleyeyim durumu;
Sen ne kadar ben motorcuların Neymar'ıyım desen de Medel gelip sana bodozlama girdiği zaman aylarca sakat kalırsın bilgine.
kendimizi övecek isek bende bir şey söyleyeyim
ben çok fena yol veririm, arkamdan gelen citröeni sesinden tanır ve yine sesinde mesafesini anlarım ve o derece bir hamle ile çok pis yol veririm. hatta öyle bir yol veririm ki adam sollamadan önce ne düşünüyorsa unutur ve atık solladıktan sonra uzun bir süre benim yol veriş şeklim aklına gelir hep.
yani işte ayıptır söylemesi acayip bir yol verme özelliğim var benimde ama bir gün göreceksiniz ki oda ne! fatih kawasaki almış! artık yol isteme zamanı gelmiş fatihin diyecekler. bizimde yol isteyeceğimiz günler gelecek elbet.
İnşaallah.. kimse kaza yapmasin.
Ama bir Japon atasözü der ki;
İnsan olduğunu kanıtlaman için hata yapman gerekir.
Yoksa, tanriligimizi ilan etmeye kalkışiriz...
Hâd, böyle bir şey..
İnsan doğmak, insanca yaşamak ve insan olarak ölmek.
Herkesin haddi ve amacı farklı...
;)
Hic belli olmazki senin hatan degil sadece arkadaki sarhos ezer gecer
Fazla güvenme... İşi gereği motor üstünde olan biri bile yarın başına ne geleceğini kestiremiyor. Dikkat et kendine sonra pamuğu çift kat yapıp tıkarlar
Bence kaza yaptı kafasını vurdu bi yere ve hala kabullenemiyor.
Dedi ve..
Edit = Bugüne kadar ölmemiş olman ölümsüz olduğun anlamına gelmez..
Kardeş bugüne kadar motorla kaza yapmamış olman bundan sonra da yapmıcaksın demek değil. İnşallah da bundan sonra da yapmazsın. Bide aman ha dikkat et millete şov yapayım derken baya laf yemişsin birinin ahı felan tutar. Dikkat.
Kuzey Kıbrıs'da Bir Motovlog Kanalı. Tek teker - Servis - Top Speed - Viraj - Yarışlar ve çok daha fazlası...
www.youtube.com/channel/UC_LM3TAaRp-ExXrzgUOrNGA
Bi tane dallama gelir vurur görürsün ebeninkini çok bilen çok yanılırmış. O dallamaları nasıl engelleyeceksin?
"Ölüm freni" sen misin?
Ben de 1 haftadır kaza yapmadım. Önümüzdeki hafta da yapamayacağım kesin. Motora binmeyince sıkıntı yok zaten......... Ne adamlar var ya. Kafanız güzel girmeyin şu foruma....
Sana bi cesaret bi özgüven patlaması gekmişgelmiş
Öpüjeemm..
Hick!
bu trollukte iyi para var mi?
ssk, servis, tam akbil?
Kardeş Allah kaza bela vermesin nazar değmesin tamam. bi çay demle de içek
Çiş kaka falan da yapmıyordur bu şimdi...
taammüden.
Sakın fazla güvenme kendine.
İyiliğini düşünüyorum sadece.
Kanatırlar o güzel ellerini.
Trafik bu, çok övme kendini.
İndirirler bir gün bi yerlerini
Rahatsız olduğun isminden belli.
Trolll olduğunu bilsem de can sıkıntısı işte yazdım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)