Hic bir zaman kaza yapmayacagim
Reklamlar
-
11 Aralık 2016, 01:07
egoistlik gibi olmasın ama bende öyle düşünüyorum...son 15 yılda 3 ciddi kaza yaptım...
1.2004 önüme kıran araca yandan çarpıp ön kaputdanyuvarlanarak uçum..kırık çıkık yok..
2.2010 da (galiba) emniyet şeridi çizgisinde usulca giderken aniden şeride dalan birbmw ye arkadan vurdum..emniyete geçip aniden yavaşlayan beyaz br bmw..düştüğümde yanımdantır silme geçti..
3.geçen yaz kendi mahallemde ters yola girdim..çok yavaş olmama rağmen yaya bir genç (25 li yaşlarda) karşıya geçiyordu ..ona çarptım o yere düşmedi canı yanmadı sıyırdım diyebilirim..ama ben makinayı yatırdım çarpma gücü azalsın diye devirdim motoru kendimide yere yuvarladım..çarptığım çocuk korktu aman bişey olmasın diye..bende dedim ki dostum ben hatalıyım asıl sana bişey olmasın..ön koruma demirine çarptı çocuk..ben kaçmaya çalıştıkcca da karşıya koşarak geçtiği için benim üzerime üzerime geldi kesişme noktasında o motora çarptı aslında ...
16 yılda 3 kaza..5 yılda bir kaza istatistiği bence iyi...acaba düşük cc de olduğum için kaza oranım düşük..etkiler mi sizce..düşük hız az hız az kaza az risk falan mı acaba...
yol takibim makam şoförlüğüde yaptığımdan iyidir..apaçilik yaparım araya dereye girerim ama onun riski kapı açılması..onun dışındaçok garanti motor sürerim..gündüz bile zenonlarımı açarım sinyali sık kullanırım..genelde sağ şeritlerde takılırım..vs vs..
bizi hayatta tutan şey işte bu korku dikkat ve paranoya..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)