Recyclix nedir?
Geri dönüştürülebilir atıkları sizin adınıza satın alıp ve geri dönüştüren geri dönüştükten sonra yine sizin yerinize satıp bu ticaretten sizin payınıza düşeni ödeyen güvenilir Polonya merkezli bir şirkettir.
Recyclix nedir?
Geri dönüştürülebilir atıkları sizin adınıza satın alıp ve geri dönüştüren geri dönüştükten sonra yine sizin yerinize satıp bu ticaretten sizin payınıza düşeni ödeyen güvenilir Polonya merkezli bir şirkettir.
Hmm du bakim başka bir iş kolundan çağırım yaptı bu konu
Bir A şirketi İsim veya işletmenize özel web tasarımı(!) yapıyordu ve üyelik için para ödüyordunuz, sonrasında sizin üye yaptığınız insanlardan da size pay veriliyordu.Umarım yanlış hatırlamıyorumdur.
Atık üstünden kar falan da ilginç bir yöntemmiş. Bahsettiğin şu detayları foruma ekleyince daha detaylı öğrenmek isterim doğrusu.
acıkcası sımdı adamlar senin paranı sanal değil gercek olarak işliyor tüm masraflar cıkıldıgında elde edilen gelirin %14 ünü size veriyor baya araştırdım bende amacım herkes kazansın referans sistemi var çünkü sizin yatırımınızdanda ben kazanıcam öle öle zincir halinde ilerliyor şirket kendini büyütmek amaclı böyle bir işe girişmiş youtubeta bilgi edinmek için videolar bulabilirsiniz ricam kayıt olucaksanız benim referansımla kaydolmanız ) https://www.youtube.com/watch?v=AUY0owPDOB8 örnek video
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------
siteyide ziyaret etmek isterseniz https://recyclix.com/
Reklam alanımı burası? Konuyu açman yanlış açtığın yer baştan yanlış. Zamanımı çalmaktan öteye gidemedin konu başlığın zaten yanlış.
geçen de bir arkadaş telefondan inek yetiştiriyordu aynı böyle referanslar felan.
bence bi bak ona sonuçta inek bu geri dönüşüm felan sıkıntılı işler olabilir. elalemin çeri çöpüyle oynayacağına ineğin olur, sonra bir tane daha, sonra bir tane daha, bir bakmışsın yeni nusret olmuşsun
cenabürabbülalemin bugün yağdırıyor mübarek
buna benzer ya da aynısı 2-3 sene önce açılmıştı..
kim kime neden bedavadan para versin ki?
bedava para veren yok ben reklam amaclı yapmadım benım bı durumum yokkı siteden inek meselesi onlar referans ıslı yanı para cekmek ıcın referansın olması lazım bu site öle degil zaten global bir site reklamlarla falan alakası yok yatırım yapıyorsun paranı çalıstırıyorsun bi nevi bankada nasıl calısıyorsa yürekçe efendım bedava değil yapılan işin karından %14 alıyorsun %86sı onlara kalıyor ve senin paranla kazanıyorlar %86 kısmı o inektir çiftliktir bahçedir saçma sapan sistemler 500tl yatırıyorsun günde 50kurus kazanmak ıcın burda 20euro ıle baslıyosun 20 sen versen aylık (35gün) 5euro gibi para dönüşü oluyor vs ben buraya paylaşmamın sebebi beraber büyüyelim sistemi beraber ögrenelım diye
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:34 ----------
bir bakın dedim abartı bir başlık atsaydım buraya sizi yönlendırmek ıcın yanlıs olcak oydu ilgi cekıcı olmasın diye bir bakın dedım hosuna giden okur okumaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:35 ----------
Benim amacın internettende az miktar gelir elde etmek okuyan adamım riski varmı elbette vardır risksiz kazanc olmaz benim kanaatım
konunun yeri konu dışıdır arkadasım,
bir bakın diyerek vaktimi çalıyorsun...
bir nevi kandırmaca gibi oluyor...
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Bir bakın, lütfen bakın vb. başlıklara izin verilmez.
Saadet zinciri başlıklarına hiç izin verilmez.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)