Al bir işsiz daha.
Al bir işsiz daha.
hiç düşmemişsin canım ne düşmesi?
Fren sistemini sök ağırlık yapmasın o zaman hem de büyük kampanya fren sistemini sokene +5 hp hediye
demek bazen insanlar gerçekten küfür yeek için kaşınıyormuş lan doğruymuş demekki..
Neresinden tutsan elinde kalacak. Troll olduğunu ümit ediyorum, sağlıcakla kardeşim, kolay gelsin.
Levent Göçmen'e verdiğin cevaptan aristokrasinin tavan yaptığı görünüyor. Fakat şunu göz ardı etmişsin: Levent Göçmen cevap vermek ihtiyacı hissetmiş ama sen onu da kendin gibi gördüğün için siz hariç geri kalanları yaman motorcu diye nitelendirmişsin. Oysa cevap verdiği için hem arkadaşın hem de sen yaman motorcu oldunuz. Cümlenin ikinci kısmına değinmiyorum bile..
Bence yaşadığın şehir/lokasyon ve oldukça ballı olmandan mütevellittir hiç düşmemenin sebebi.
Fren yapmayi bilmeden 60K km... kadir gecesi mi dogdunuz yoksa..
Adam doğru söylüyor.
Benim motosikletin arkasına tek disk,öne ise arkanın iki katı büyüklükte çift disk koymuş dangalaklar... Önler hem işe yaramiii hemide kocaman kocaman iki tane..
Bunların yerini değiştirmek istiyorum,nassi yapabilirem ki?
Bir deli,bir kuyuya taş atmış,devamını siz getirin
Bir laf vardır büyük lokma ye ama büyük konuşma diye...
Bende büyük konuşurdum.Birgün motorlar hiç kaza yapmam diyordum ertesi gün sembol e arkadan vurdum
Ilk motorum ybr ile 6 aydır düşmedim vay bee dedim aynı gün ilk öpücüğü kondurdum hala unutmadım çok özeldi :D İkinci motorum ninja250r ile karda kışta kullanıyorum ve düsmüyorum ulan ben bu işi kaptım heralde dedim ve o ay içerisinde tam 4 kez düştüm. Geçen spacy ile kaza yapan arkadaşıma haftada bir kaza yapıyonuz 3 aydır çalışıyorum daha kazam yok dedim ki.. 10 dakkaya kalmadan Renonun arkasında bitiverdim. Aman diyim büyük konuşma taklaya gelirsin sonra
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Bendede şöyle oluyor
Ne zaman aklımdan, uzun zamandır trafikte başıma bir iş gelmedi diye geçirsem birkaç gün içinde ya kazaya karışıyorum ya yolda kalıyorum.
O sebeple çağırmamak lazım..
Ama hiç düşmemek bir özellik, avantaj değil bence.Saçma olucak ama keşke yaralanmasız, basit düşseydiniz.
Motosikletten yavaşça düşme ile yaşadığınız tecrübe sizi daha kötü kazalara sebebiyet vericek davranışlarınızdan sakındırırdı.
Sağlığı korumak için yapılan tıbbi aşılar gibi düşünün.Belirli doz verilerek bağışıklık o hastalık ile tanıştırılır.
Şaka değil,ciddiyim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)