Genlerimizdeki motosiklet tutkusu..
Reklamlar
-
Moderatör
Reklamlar
-
Selam terör abi
Güzel yazmışsın valla.Sen beni bi görsem evde oturuyorum dışardan vınn die bi ses geldiği anda cama fırlıyorum.Bide ev 14. kat,bi motoru göreyim die direk camdan uçup üstüne oturuvericem.
Senin de dediğin gibi " Herkezin Leyla sına kavuşması dileğiyle " esen kalın
-
Moderatör
eyvallah tolgacım sağol karaladım işte yine bişeyler
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
-
şu konuda haklı bu doğuştan gelen bi sevgi benim ailemde çevremde motor seven yoktur iki tekerli tabut gözüyle bakılır ancak şunu hatırlıyorum baya küçükken bi müşterinin motorunun üstüne binip gaz vermiştim motoru modeli o müşteriyi hiçbirini hatırlamıyorum ama aklımda kalan tek şey motordu o gün çıkan sesten baya bi ürkmüştüm daha sonra ne bilem motor sevdalısı olacağımı
-
dedem vefat ettiğinde 12 yaşımdaydım ve onun bu çocuk büyüdüğünde motor almayacak şeklindeki vasiyeti yüzünden tam 39 yaşıma kadar alamadım.Ama 1 ay kadar önce yeter artık dedim vasiyet buraya kadar ve haziran 15 de motoruma kavuştum.Şimdi ise neden bunu yıllar önce yapmadım ki onca vakit kaybetmenin ne gereği vardı diye soruyorum kendime.Kayıp zamanın hiçbirşekilde telafisi yok.Bundan sonrasında keyfimizi sürecez artık.
-
Moderatör
nautilus adlı üyeden alıntı
dedem vefat ettiğinde 12 yaşımdaydım ve onun bu çocuk büyüdüğünde motor almayacak şeklindeki vasiyeti yüzünden tam 39 yaşıma kadar alamadım.Ama 1 ay kadar önce yeter artık dedim vasiyet buraya kadar ve haziran 15 de motoruma kavuştum.Şimdi ise neden bunu yıllar önce yapmadım ki onca vakit kaybetmenin ne gereği vardı diye soruyorum kendime.Kayıp zamanın hiçbirşekilde telafisi yok.Bundan sonrasında keyfimizi sürecez artık.
Hiçbirşey için geç değildir bence öle yada böyle kavuşmuşsun sende leylana seninhikayen mutlu sonla bitmiş umarım hep böle olur.Darısı olmayanların başına
-
motoru seviyorum.. ama kullanıcı olarak değil..
benim tutkum biraz farklı ben mecnunumu uzaktan seviyorum ,
aslında çok bindim hatta motordan acayip keyif alıyorum , kendimi bu sitede rahat hissediyorum ama gel görin ki kullanıcı olmak gibi bir hayalim yok.. eskiden de arabalara karşı böleydim copilot luk benim tutkum ))))) asla sürücü olmimde ne olursa olsun.. bölesine ne deniyor bilmiyorum ama galiba has motorcu değil ))) masamda iki tane maket var motorla ilgili onlar olmadan çalışamıyorum onlar bana ilham veriyor estetiğine hastayım. Ama bi türlü ehliyet alim bi motor alim böle bi duygu içine giremiyorum . Benim hastalığımın adını bilen varsa sölesin pls
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
Moderatör
delipoyraz adlı üyeden alıntı
benim tutkum biraz farklı ben mecnunumu uzaktan seviyorum ,
aslında çok bindim hatta motordan acayip keyif alıyorum , kendimi bu sitede rahat hissediyorum ama gel görin ki kullanıcı olmak gibi bir hayalim yok.. eskiden de arabalara karşı böleydim copilot luk benim tutkum ))))) asla sürücü olmimde ne olursa olsun.. bölesine ne deniyor bilmiyorum ama galiba has motorcu değil ))) masamda iki tane maket var motorla ilgili onlar olmadan çalışamıyorum onlar bana ilham veriyor estetiğine hastayım. Ama bi türlü ehliyet alim bi motor alim böle bi duygu içine giremiyorum . Benim hastalığımın adını bilen varsa sölesin pls
Bence seninki bir hastalık değil birincisi ya kendini motora yakıştıramıyorsun yada bastırılmış bir korkun var çünki ben motordan keyif alan öle yada böle bi şekilde motorla haşır neşir olan bir insanın hayalini mutlaka bir motor süsler diye tahmin ediyorum.
tabi bunun çok çeşitleride motor sever olmak için illaki bir motor sahibi olmak gerekmiyor bence
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler