%10 zam geleceğine göre 300-400 tl arası bi zam gelecek.
%10 zam geleceğine göre 300-400 tl arası bi zam gelecek.
%10 geleceğini kim söyledi ?
Valla insanlara yaranılmıyor 6500 e cbf 150 karbüratorlu hava sogutmalı motor, kimse ses çıkarmıyor sıvı sogutma ve enjeksiyonlu daha ne olucak,
İlgi alaka ne güzel
peki ya olaya birde şöyle bak .sıfır alacağın motor stop etme sorunuyla gelecek sonra garantili motorunla servis ilgilendi diye sevineceksin dahada içinde hep şüphen olacak zaten malzeme kalitesi belli.
motorun çıkalı 2 sene olcak daha yenı yenı birileri yazılım cıktı diye vloglar yayınlayacak ,burada binlerce kullanıcısı bulunan bir yerde hiçbir yetkili çıkıp konuşmazken zam günü bilgilendirme yapacak ve hemde sorunlu bir motor olmasına karşın sende buna keklenıp haklı görecen
Mustafa Kemal Atatürk
Evet beyler yeni fiyatlar geldi buyrrooonnn
Bajaj Pulsar RS 200 12.500
Bajaj Pulsar 200 NS 9.490
Bajaj Discover 150 S 5.290
Bajaj Discover 150 F 5.990
Bajaj Discover 125 ST 4.999
Bajaj Boxer 150 3.850
Arkadaşlar tamam ben salladım noldu bu fiyatlar 12 aralık oldu
Motorda yniyim.
Dolayisi ile servis ve usta tanimak bilmek avantaj...
Evime cok yakin 4-44 motor vardi. Hem kibar vs., cakal cukal degillerdi, hem sanayi cayirtisindan uzakta guzel bi ortamdi...
Özellikle bu yuzden bajaj aLacaktim...
4-44 kapandigi icin; kendi tecrubesizligime ve markayi tanimadigim icin bajaj almadim. Ikinci el honda aldim. Tolga beyler kapatmasaydi da bajaj alacaktim...
Isleride iyiydi bildigim kadariyla.
Neden kapandi?
Son güncel fiyatları şu
Pulsar 200ns : 8.870tl
Pulsar 150ns : 6.590 tl
ulsar 200 RS : 11.760 tl
Stop etme problemi biraz şans işi arkadaşlar ama çözülmeyen sorun değil ben 1 hafta önce yazlım yaptırdım 1 haftadır 1 kere stop etmedi çözüldü sorunum . Bu özellikte motorda bundan bajaj logosunu çıkar honda logosu koy en az 11 12 milyardan aşşağı satılmaz ve aynı sorunlar olsun japonlar malının arkasında diye laf söyletmezler bile alırlar ama firma hindistan olduğundan kullanmayan adamlar yok stop ediyor yok jant kırıyor yok bilmem ne boş boş konuşup kötülemeye devam ediyor
KAYNAK : http://satis.kuralkan.com.tr/bajaj.aspx
İnsanların bilgilendirilmesi güzel bişey.
Bilgili bir toplum yaratma gayretlerinden ötürü bajaja teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Bazı firmalar var zam yapıyorlar.
Oysa bajaj bilgilendiriyor. İşte bajaj farkı.
Seni çok positif gördüm Lucas!
Bu ortamda zam yapmayacak delikanlı kaldı mı, bana ne bilgilendirmesi yapıyorsun?!
Ne kadar zam yapacaksın tüketiciye o lazım! %3 mü yapacaksın %10 mu yapacaksın ne yapacaksın onu desene, söyle ki parayı dolarda mı tutalım yoksa Bajaj mı alalımın hesabını yapalım.
Abartılacak bir zam değil. Bu kadar zamandır iyi bile idare ettiler.
Tum firmalar çatır çatır zam yaparken bajaj günümuz kurlarina ragmen indirime bile gitti bence kotulemekten vazgecin
8960 liraya Pulsar alanlar hâla zararda.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)