İyi akşamlar dostlar. Akü ömrünü bitirdi motordan çıkan akü '' PlusPower n5l-bs'' 3 yıl gitti ayni işlevi vericek akü almak istiyorum ama bulamadım.
İyi akşamlar dostlar. Akü ömrünü bitirdi motordan çıkan akü '' PlusPower n5l-bs'' 3 yıl gitti ayni işlevi vericek akü almak istiyorum ama bulamadım.
çok zor bişi değil ya bu niye bu kadar abarttın...
Kendi akünde resimdeki alandaki özelliklerine bak. git aynı özelliklere sahip iyi marka bir akü al bu kadar basit.
Not: Resimdeki akü öylesine bulduğum bir akü. Göstermek amaçlı
ybr için yazıyor ama kodlar farklı bi mağazadan sipariş verdim 3 gün oldu gördermediler iptal ettim para iadesi olmadı mesaj atıyorum cevap veren yok ona biraz ayar oldum ondan bi telaş içindeyim.
Ybr forever
ABUS akü almanı tavsiye ederim. 4 senedir bozulmadı ayrıca 100'lük motor için üretilmiş akü ile 210cc motora marş bastırıyorum.
İlk sipariş ettigim marka ABUS tu ama göndermedi üçkağıtçılar
Ybr forever
Evet haklısın hocam ama silivride otuyorum burda ciddi anlamda motorla alakalı hiç bişey yok tamirci bile 1-2 tane dükkan var onlarda ufak tefek yani.
Ybr forever
50 km civarı evet çok yoğunum son 3 gündür gidemedim.
Ybr forever
Abus jel aküler hem hesaplı hem kaliteli, 3 yıldır kullanıyorum daha 2 defa üst üste marş
basmadım.
Git 50 TL yer her yerde 12-7 kuru akü var al birini neticede hepsi çayna..
En kötüsü 2 yıl götürür senin motoru, abartacak bi şey yok bu kadar.
Varta al, Yuasa al. Dandik olanla kaliteli olanın fiyatları birbirine çok yakın.
Arkadaşların dediği ABUŞ akünün fiyatı ise şöyle:
http://www.dokuyucu.com.tr/asp/produ...N5L-BS-CUP-YBR
YBR'nin diğer yedek parçaları için:
www.dokuyucu.com.tr/asp/group/69/Ybr-Yedek-Parca
ben burda bir parçacıdan 70 liraya aldım bir tane 7 amperlik ve markasına bile bakmadım. motorumda alarm takılı birde. bakalım ne kadar götürecek. bir haftayı geçti şu anda bir şey yok.
duracell yok mu duracell
Abus'u ben de tavsiye ederim. Yuasa kadar dayanikli bir aku denebilir.Abus jel aküler hem hesaplı hem kaliteli, 3 yıldır kullanıyorum daha 2 defa üst üste marş
basmadım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)