Kanal d haberde cikti demin konuyu gorunce guzel haber olur dedim ablamda kirmadi sagolsun
Kanal d haberde cikti demin konuyu gorunce guzel haber olur dedim ablamda kirmadi sagolsun
Aynen gördük iyi olmuş üstünde durulmalı bence
Az önce izledim. Sağolsun Omm hocaları da yardımcı oldu.
Sesimizi daha iyi duyuralim..
Televizyonu sadece çizgi film izlemek için kullanabildiğimizden izleyemedim ama motosiklet kullanıcılarının sorunlarının çözümü yolunda elini taşın altına koyan herkese minnet duyuyor, şükranlarımızı sunuyoruz.
Tabi sana da teşekkürler.
Ablana 2.5 milyon motosiklet kullanıcısı adına teşekkürlerimizi iletme hakkına sahipsin.
Yap bunu.
şimdi gördüm Teşekkürler
Rica ederim arkadaslar bende bir motosiklet surucusu olarak boyle seylere duyarsiz kalmamaliyiz
Link atında izleyelim bari
Haberci ablana tesekkurler, umarim giyotin bariyerler birgun gider yerine pofuduklar gelir.
Teşekkürler, saygılar.
Çok merak ettim.link gelsin bende izlicem.
Çok teşekkürler kardeşim,az da olsa bir işe yaradığını görmüş oldum açılan bu yeni kampanyanın.Zaten durduk yere niye imza geliyor diye düşünüyordum bu akşam
Gerçekten durma noktasındaydı
https://www.kanald.com.tr/ana-haber-...eni-07-12-2016
Dk 38 de başlıyor
https://t.co/QucJqNkcMi
#motorcularinidaminahayır
haberin sunumu da çok güzel.
böyle hayati bir konuyu gündeme getirdiğiniz için teşekkürler
Öncelikle sana ve seni kırmayıp bunu haber yapan ablana kendi adıma çok teşekkür ederim...
En azından televizyonda çıkması bile güzel hee burası Türkiye o ayrı tabi...
Haber ıcın tesekkurler. Yanlısım varsa duzeltın ama barıyerlerın altına plastık bır parca yerlestırırlerse hızlı carpmalarda daha buyuk rısk teskıl etmez mı? Kayıp dustuk, kafadan barıyerın altındakı plastık parcaya carptık boyun dırek kırılmaz mı? Veya bacak duz vazıyette/dız katlı vazıyette gırdıgımızde kırılmaya yol acmaz mı? Ya da el ve kollarımızla refleks olarak korumaya gırecegımız ıcın kolu omuzdan cıkarmaz mı? Plastık aksam kırıldıgında sert plastık olacagından kırılan kısım ekıpmanı yırtıp dokuya da zarar vermez mı? Kı zaten plastıgı kıracak kadar sert carptıgımızda bır yerlerımız yuksek ıhtımalle kırılacaktır. Yumusak oldugunu varsaysak bu sefer bır anlamı kalmayacak. Carpıldıgında bellı bır noktaya kadar esneyıp yırtılmayan/kırılmayan/kopmayan bır maddeden yapılsa bu da ok gıbı bızı gerı fırlatmaz mı surat sebebıyle?
Tamam bız barıyerlerden sıkayetcıyız de, guvenılırlıgı kanıtlanmamıs bır projemız olmadıktan sonra veya guvenlı bır barıyer sıstemı mumkun olmadıktan sonra sıtemler, ısyanlar bosa cıkıyor. Sert olan her sey bıze zarar verır, fazla sert olmadıgında kırılma egılımı artacagından kırılan madde kesıcı bır hal alır yıne zarar verır. Suankı barıyer sıstemı "gıyotın" ozellıgınden arındırılsa bıraz daha faydalı bır hal alır lakın kesın cozum olmaz dıye dusunuyorum.
*Saatın cok gec olması sebebıyle dogru dusunemıyor olabılırım.
'' https://www.change.org/p/sar%C4%B1-bariyerlerle-%C3%B6l%C3%BCmle-sonu%C3%A7lanan-motosiklet-kazalar%C4%B1n%C4%B1-en-aza-indirelim '' şuradan imza atarak destek olabilirsiniz.
edit: bunu koymanın daha düzgün bir yolu vardır lakin bilmiyorum.
Bu güzel çalışmada emeği geçen herkesin emeğine sağlık. Kıvılcım da yangın çıkarır, bir şekilde bir yerlerden başlamak gerekir. Bu da bir kıvılcım olmuş, sana ve ablana teşekkürlerimizde...
"CaRPe DieM"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)